View Full Version : притеснена съм
damatavzeleno
02-27-2010, 17:09
Проблем, 5 дни ми закъснява. Правих секс преди 2 седмици, а презерватива се скъса, но той не е сваршвал в мен. Не взех хапче защото бях зимала миналия месец. Има и друго, предишния цикъл в края му, кам 5тия ден, вземах витамин C за да ми спре. Възможно ли е да съм бременна или е просто от витамин C-то ?
hoooodyhoooooo
02-27-2010, 17:19
Много, ама прекалено много хора ще ти напишат - иди на гинеколог. Няма как да знаем при толкова много обстоятелства. Може да е от всичко - от времето, ако щеш, от следобедната закуска, или от всичко, което изброи...Само специалист ще ти помогне. Сигурно си непълнолетна (гадая, поправи ме) и това те притеснява, но има гинеколози, които няма да искат разрешение от родител или задължително присъствие (така, сигурно тук ще ме критикуват, но така е по закон). Приготви си около 20 кинта. Това е от нас. Другото - от лекаря...
justonegirlwithonehope
02-27-2010, 17:39
Може би е от времето или ако си подложена на някакъв стрес.Много причини може да има, ние няма от къде да знаем, защо просто не си направиш тест за бременност ?
Ако се съмняваш дали си бременна, след като вече са минали 2 седмици от акта и ти е 5 ден от закъснението, спокойно може да си направиш един тест за бременност и поне тези тревоги да си ги спестиш...
Иначе гинеколог...Ако си по-малка може и още да не ти се е регулирал съвсем... :)
може да е и от хапчето.Тези хапчета,които се пият след сексимат доста странични ефекти ,а и всеки организъм ги приема по различен начин
xXxSmilexXx
02-27-2010, 22:45
От противозачатачните е.
kalpazanka
02-28-2010, 07:31
В кой ден на месечния цикъл беше гафа и колко дни ти е самия МЦ? След като миналия месец си имала гаф, защо не си взе поука и не се предпази? И какво чакаш, та още не си направила тест?
На колко години си?
mynichkaweshtica
02-28-2010, 07:32
може да е и от хапчето.Тези хапчета,които се пият след сексимат доста странични ефекти ,а и всеки организъм ги приема по различен начин ;-)
В кой ден на месечния цикъл беше гафа и колко дни ти е самия МЦ? След като миналия месец си имала гаф, защо не си взе поука и не се предпази? И какво чакаш, та още не си направила тест?
На колко години си?
+
как може една и съща грешка да я правиш 2 пъти,еем всичко може да е,може и да си бременна :? :? :?
krem4et0
02-28-2010, 09:09
Не го ли гледате този презерватив? Направи си тест. Възможно е от спешната контрацепция да ти се е "разклатил" МЦ. И за Бога - пази се повече!