PDA

View Full Version : Писна ми...

KpucuTo0o92
02-27-2010, 18:44
Здравейте на всички.И аз самата незнам защо пиша всичко това,може би просто имам нужда даа споделя с някой,но не искам да е с някой блиаък,защото не искам да знаят какво ми е...просто в момента изпитвам много смесени чувства-болка,разочарование и от друга страна облекчение...Няма да пиша романи и да ви тормозя с мойте глупости за това ще разкажа на кратко...между мен и едно момче има нещо още от преди почти две години да не кажа повече :D бяха мн сложни нещата :-D всъщност той и до сега незнае какво иска(негов проблемІ,ходихме,но просто нямаше как да сме заедно а и направи неща,които аз не можеш да търпя и го зарязах... от време на време се чувахме след като се разделихме,но рядко,докато миналата седмица не ми се обади отново... и всичко започна от начало,само че вече ме е наранил толкова че му казах че не съм сигурна дали мога да му се доверя отново,той обеща че няма га се повтори същото,но вче няма кой да вярва на думи... пак направи много голяма грешка и този път наистина веше краят.Просто ми писна от всичките му плупости не е на пет години има глава на раменете и може да мисли какво прави и какво казва,както и да е... казах му да не ме търси повече,не искам да го виждам не искам да ми се обажда,махнах го от скайп абонатите от всякъде,просто това,което направи беше прекалено...А сега нз защо но от една страна ми е много по-добре от него,няма вече кой да ме наранява,но от друга много ми липсва,липсват ми всички моменти с него,гадно ми е,но просто не искам никой да знае колко много ме боли отвътре... е това беше от мен :)
Благодаря на тези,които са го прочели,имах нужда да споделя :-)

DevilWish
02-27-2010, 18:52
Сподели с приятели, ще ти олекне.Радвай се, че всичко е свършило и аз имам подобна история.Ще намериш друг, но преди да можеш да продължиш ще ти бъде трудно..Успех, дръж се ;)

fenastz
02-27-2010, 18:56
http://www.vbox7.com/play:bf8165d2

Поздравче :-D

DarknessAngel
02-27-2010, 18:57
Аз също имам подобна история. Заради смесените искания на момчето накрая страдаш ти. Хубаво е,че си му отказала. Ще ти е малко трудно,наистина,но ще си намериш по-добро момче. :)

soul1199
02-27-2010, 19:18
e ще го забравиш,но трябва време :)

Iceshark
02-27-2010, 19:24
Ще го забравиш след време.. ама нз точно с кво те е наранил.. ама по думите ти .. наранил те е много и жестоко :X:X. щом не си искала да му простиш.. пф :X и едвам е станало.. според мен дори ще го намразиш като осъзнаеш всичко това кеото е сторил ..

IndependentGirl
02-27-2010, 19:32
Аз също имам подобна история. Заради смесените искания на момчето накрая страдаш ти.

+ .. просто няма смисъл.. ще го преодолееш след време.. ;]]

KpucuTo0o92
02-27-2010, 19:42
:-) благодаря много на всички :-) така е ще го забравя,но няма да ми е лесно,но пък не съм свикнала да се отказвам кагато стане трудно...

buuu
02-27-2010, 19:50
Е, писна ми :-({|= 8-)

wweover133
02-27-2010, 20:33
спокойно, продължавай със същия дух, в билзко време ще се оправиш