PDA

View Full Version : Относно спамерите

KASAPA
02-27-2010, 21:52
Аре да питам и аз нещо.От кога оня спамерка - Хилари или ся не знам с къв ник беше се ползва с некви протекции и защо?Винаги се меси в темите,че темата била еди ква си и не знам си каква.Последния случай от тая вечер беше темата за "ФАЛОВЕТЕ" в раздел секс.Особата пак се беше правила на интересна и бая хора бяха скочили срещу нея ама спама и си седеше.И защо след чак кат споменах,че оня новия АМК933 модератор и целува праха под подметките не изтри нейните спам мнения ами затри цялата тема?Хора не мислите ли,че не е честно да има такива неща спрямо другите потребители?Ама ако може АМК933 да не ми пише тук,нека другите модове,потребители,админи и разни такива си кажат мнението!

amk933
02-27-2010, 21:59
Това не е вярно.

Цялата тема е там. Хилари и ти сте предупредени в нея и 4 мнения са изтрити, включително нейните.

Така че моля не лъжи, че съм трил нещо след като не е вярно.

Ето я и темата, за която съм обвинен, че съм затрил: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=321297&start=15

Айде без повече евтини манипулации.

KASAPA
02-27-2010, 22:03
Извинявай,ся видях !Не правя манипулации , казвам истината как я толерираш!А моето мнение що го изтри,то не беше спам,аз правя както прави тя?Значи за нея може а?

amk933
02-27-2010, 22:08
Изтрити са 4 мнения - и твоето, и нейното, че и още 2. За никого не може и никого не толерирам. Ако я толерирах, нямаше да я предупредя. Освен това не съм единствения модератор в раздел, така че моля по-леко с нападките. И пак ти казах, виж себе си и твоите си мнения. Нито за теб, нито за нея, нито за някого другиго може флууд, спам, етс. освен в кофата. Като видиш нарушение го пусни в Модераторска помощ.

Има 24 раздела. Мислиш ли, че могат да се изчетат всички теми във всеки един от тях от край до край и да диря на всекиго мненията извън правилника? :? Или може би очакваш да изчитам всяко мнение, което се пуска във всяка тема?

А твоето мнение във темата беше адски вулгарно и далече от истината и при последващо такова ще има по-нататъчни санкции. Нейното беше т.9, твоето - т.2, 3, 9 и 12, за която следва директен бан дори без предупреждение.

amk933
02-27-2010, 22:56
Факт е, че не познавам никой от този форум и, че предупредих всички престъпили правилата в темата. Не съм Биг Брадър и нямам екран с камера във всяка тема да следя кой какво кога във всяка секунда. Правя максимума. Нямам какво повече да кажа. ;)

machoka
02-28-2010, 06:55
Модератори зад гърба, пак старата песен на нов глас.. а пък точно хилари, дето си я баним профилактично..

филмите в друг салон, моля.

темата приключи.