Влез

View Full Version : Какво да правя?

denicee
02-27-2010, 22:36
Ходих с едно момче 1 година но последните 2-3 месеца все се карахме за нещо и след като скъсахме аз излезнах с един негов приятел.Срещахме се няколко пъти и се харесахме..тръгнахме..всичк и бяха против нас и след 1 месец скъсахме.. и двамата искаме да сме заедно но аз не искам да нараня бившия ми приятел и нямам сили да се боря с всички .. нз дали да се върна при бившия ми приятел ( който е мн мил и точен .. обича ме и държи на мен) или да съм с другото момче ( което обича да живее живота на пълни обороти.. изневерява .. но пък когато съм с него съм мн щастлива) .. нз как да постапя да послушам разума и да се върна при бившия ми приятел който знам че няма да ме нарани или да съм с момчето което желая мн но знам че ще ме нарани.. :(

Kukumqvka
02-27-2010, 22:39
Ами ти трябва да решиш,какво искаш.Ти!Не,някой друг.
Реши сигурност ли искаш,или предизвикателство?

Mimchy
02-27-2010, 22:54
Понеже съм била в почти същата ситуация мога да те уверя,че второто момче ти е просто тръпка.. не че нямаме нужда и от такива , но след месец ще ти омръзне,сега си супер щастлива с него супер весела,забавляваш се , но в единмомент ще имаш нужда от човек,който да те подкрепи, който да те изслуша,човек,който те познава и може да те разбере и да ти даде адекватен съвет.Аз имах връзка 3 години, момчето много ме обичаше, скъсахме и а знаправих най-отвратителното нещо тръгнах седин негов приятел само защото ми беше тръпка и той по същия начин си живееше живота на пълни обороти,излизахме забавлявахме се,смеехме се, но бившия ми приятел си остана ( и все още е ) единствения човек ,който ме познава най-добре ... ти си прецени ,кое е по-добре за теб :) макар,че ако това момче наистина те обича ще ти прости после дори сега да останеш с приятеля му .. :)

anonimchetou
02-28-2010, 06:19
еми понякога трябва да се бориш. Не слушай разума а сърцето.. но в случая може да останеш наранена слушайки сърцето си. Ако наистина искаш да си с момчето с което си щастлива борете се двамата ако наистина искате да сте заедно. Всичко се преодолява. Знам го от опит . И ние с моето момче трябваше мн мн да се борим. Но сега никой не ни занимава и сме АДСКИ щастливи. И аз тогава трябваше да избера между разума и сърцето и избрах сърцето. Имаше мноооогооо трудности , тъпи хорски мнения но с времето всичко се нареди ! Така че решавай.. Успех.

cinderella_gugutka
02-28-2010, 06:30
следвай сърцето,няма смисъл да си с мом4е,което не те прави щастлива

sexa_na_kompleksa
02-28-2010, 07:19
Сама трябва да решиш, наистина. В крайна сметка, какво те интересува какво мислят хората около теб за твоя личен живот? Ако искаш да бъдеш с този, който ще те нарани - давай.
Мисля, че ще ти се отрази добре, ако за известен период от време не контактуваш и с двамата. Ако не мислиш за тях, още по-добре. Излизай с приятелки, забавлявай се, не мисли за нищо. И след като мине този период, се замисли дали някой от тях двамата ти е липсвал и дали искаш връзка него.
Но пък и никой не е казал, че трябва да избираш точно между тези двамата! ; )

darkPaladin
02-28-2010, 07:33
тва жена да не знае какво иска е проклятие за всеки мъж

blackydesign
02-28-2010, 07:37
тва жена да не знае какво иска е проклятие за всеки мъж

A колко са тия, дето знаят какво искат?! :D Повечето само си мислят, че знаят... :D
Девойче... влез си вземи един горещ душ и сложи фактите на везната...
от едната страна си с приятеля на бившия, кеф ти е с него, приятелите ти не те разбират...тегаво....от другата страна пропускаш пичагата, приятелите ти ти викат "евала" все едно ги интересува наистина, ти се недоволна първите два дни...после "давай следващия" ... ама така хубавко си го помисли сама...!

egois74e
02-28-2010, 11:24
подкрепям мнението на Mimchy , макар че не съм била в подобна ситуация ми се струва правилно... да казват, че в любовта няма място за разум и трябва да да слушаш сърцето... но когато слушаш това сърце то може да те отведе до нещастието ... сама реши ако си заслужава да си нещастна зарди това момче бъди с него, но той ще ти даде само тръпката ...очакванетоп ..нетърпението. .подозрението .. с една дума нищо сигурно... късмет и пиши все пак какво си решила :-) :-)

justonegirlwithonehope
02-28-2010, 11:43
Помисли какво искаш.Ако си готова да рискуваш и да страдаш бъди с играча, ако искаш щастие и разбиране бъди с бившия.Какъв да бъде избора ти не може да ти каже никой, ти сама избираш, но най-добре помисли добре, да не си блъскаш главата после ;)

AutomatiC
02-28-2010, 12:01
мазохистка ли си?

soul1199
02-28-2010, 13:16
да послушам разума и да се върна при бившия ми приятел който знам че няма да ме нарани-тва е отговора,който търсиш :)

ivcheto0o
02-28-2010, 13:28
следвай сърцето,няма смисъл да си с мом4е,което не те прави щастлива