View Full Version : Мартеничка за момиче
Здравейте, значи има едно момиче от класа ми което харесвам и искам да и подаря мартеничка с която да и намекна че я харесвам и тя да се поосети вчера и купих една "КЕФИШ МЕ" ама нещо... не ме кефи :D :D ...Ако има някакво по-добро предложение кажете :)
blackydesign
02-28-2010, 06:56
Искаш да и намекнеш, че я харесваш...с мартеница?! WTF?! Извинявай за тъпия въпрос, но...на колко си?! :?
KumchoValcho
02-28-2010, 06:56
Не мисля, че това е начина да й го покажеш. И аз ше подарявам на приятелки мартенички, но не защото ги харесвам, а защото ги уважавам и сме приятели.. Бъди по-директен и й го кажи направо :)
blackydesign
02-28-2010, 07:01
ПС: Предполагам, че ти е от класа...ако я подариш в даскало, 100% ще го скиват и други хора, което неминуемо ще доведе до конфузни ситуации...
аха...ясно :) темата може да се трие
Macallan
02-28-2010, 08:02
подари и мартеничка на която пише "девствен съм" 8-)
cookie_master
02-28-2010, 08:18
:lol:
SmilezZz
02-28-2010, 08:43
подари и мартеничка на която пише "девствен съм" 8-)
8-) Да се изложи момчето пред класа 8-)
Та по темата - много тъп начин си избрал,за да й намекнеш,че я харесваш..
Просто й кажи или пък й покажи по някакъв начин (но не с този - с мартеницата :lol: )
ShtrudeL
02-28-2010, 09:22
Що да е тъпо бе?! Ако на мен някой ми подари мартеничка с хубаво посланийце на нея ще го помисля за много мил жест. <3 ^_^ Ако й каже направо,че я харесва ще се изгуби цялата магия. Оо ^^ Малките неща са по-хубави <3
Що да е тъпо бе?! Ако на мен някой ми подари мартеничка с хубаво посланийце на нея ще го помисля за много мил жест. <3 ^_^ Ако й каже направо,че я харесва ще се изгуби цялата магия. Оо ^^ Малките неща са по-хубави <3
Алтернативата на това да й подари мартеница не е да й каже директно. Мартеница обаче подарявам на роднините си. Нека й подари, но да не разчита на това.
Macallan сълзи ми потекоха от смях :razz:
rtpghhfcz
02-28-2010, 10:45
това ми напомня, че трябва да купя мартеници, съвсем забравих, че започва месец Март.
ShtrudeL
02-28-2010, 10:50
Как може да забравиш най-хубавия месец! ^^
nIkEnCeTy_bE
02-28-2010, 11:15
То пък момичето трябва да е много забило, че да не разбере намека. Има толкова мартеници - кефиш ме, обичам те, с името и. Аз толкова видях по улиците :D Ама да покажа чуствата си с мартеница, щеше да е последното нещо, за което ще се сетя. :D
rtpghhfcz
02-28-2010, 11:43
Как може да забравиш най-хубавия месец! ^^
Преди две години щях да забравя рождения си ден, а какво остава за месец Март, а по темата те подкрепям за мартеничка и цветя може да подариш.