Влез

View Full Version : За лещите ^^

ShtrudeL
02-28-2010, 11:59
1. Ако се разрева докато съм с лещи какво ще стане? Могат ли да се размърдат и да трябва да ги махна? ^^
2. Ако са едногодишни ама не ги слагам всеки ден пак ли срока ще им е 1 година? ^^
3. Ако все пак ми влезе нещо в очото и се раздразни кво става? ^^

ecstazy
02-28-2010, 15:10
1. Когато ревеш с лещи, все едно ревеш без лещи,в смисъл нищо не става...и не, не е нужно да ги махаш
2. мисля, че да..но може да ги носиш примерно година и 5 дена, няма да ти стане нищо
3. еми може да ти се наложи да махнеш лещата за да махнеш и онова дето де дразни но в повечето случаи то си излиза само :lol:

DaNGeRousLy
02-28-2010, 15:10
1.Малко е трудно да се разревеш с лещи (абе нищо неможе да ти стане) . Могат да се размърдат , но те си се наместват сами. ^^
2. Да ^^
3.Ще почне да те пари (по-добре да не ти влиза нищо) ^^

:) :) :)

SmilezZz
02-28-2010, 15:13
1.Мисля,че няма да ти стане нищо
2.Да,естествено
3.За този въпрос не мога да ти огтоворя..Но може ли ще те дразни..Не знам

sunshine955
02-28-2010, 16:28
Aз нося лещи и ще отговоря на всичките ти въпроси ..
1, много пъти съм плакала с лещи ( говоря за обилни сълзи 8-) ) и няма нищо лещата си стои там .. но все пак може има много малка вероятност да се случи ..
2, не ти препоръчвам еднгодишни лещи,защото те се драскат.. добре е да се сменят на 3 месеца.. но може и на 6 :) и да ги носиш и да не срока на лещите си един и същ .. щом ги извадиш от кутийката в която са запечатани вече почва да си тече срока на годност .. няма проблем да ги носиш и година и 2-3 седмици ,, но е добре лещите да се сменят на време защото това все пак ти е в окото ..
3, ако ти влезе нещо в окото е неприятно .. трябва да мигаш за да излезе .. на мене ми беше мн трудно да свикна защото като ми влезнеше нещо в окото и го държах затворено и ме беше страх да мигна 8-) но точно това не трябва д асе прави,трябва да мигаш докато излезне .. но е неприятно защото и една прашинка да имаш я усещаш как леко те боцка но не е болка за умиране .. просто е неприятно .. :)
това е от мен.. надявам се да съм ти помогнала и Успех (:

UnForgettableDream
02-28-2010, 17:17
Здравейте! Искам да задам един-два въпроса и не мисля, че е нужна нова тема, затова пиша тук. Преди 5-6 месеца ходих на очен лекар и се оказа, че съм доста късогледа. Тогава исках лещи, нп ми казаха, че имало някакъв човек дето си развалил така очите и много страдал и по-добре било с очила. Но много ме дразнят и не мога да стоя с тях. Въпроса ми е на каква цена са лещите? Иии дали би могло наистина да ми стане нещо на окото от тях. Моля който носи лещи да ми помогне, защото много се мъча, когато съм на училище, а с очила ме е срам и освен лещи друг вариант няма.. :( :( :(

ecstazy
02-28-2010, 17:33
Здравейте! Искам да задам един-два въпроса и не мисля, че е нужна нова тема, затова пиша тук. Преди 5-6 месеца ходих на очен лекар и се оказа, че съм доста късогледа. Тогава исках лещи, нп ми казаха, че имало някакъв човек дето си развалил така очите и много страдал и по-добре било с очила. Но много ме дразнят и не мога да стоя с тях. Въпроса ми е на каква цена са лещите? Иии дали би могло наистина да ми стане нещо на окото от тях. Моля който носи лещи да ми помогне, защото много се мъча, когато съм на училище, а с очила ме е срам и освен лещи друг вариант няма.. :( :( :(Офф..не знам аз нося лещи и да ти кажа моя очен лекар каза че не вредят.. цени- най различни отиваш в оптиката и там има толкова много марки и всякакви цени, не мога да ти ги напиша всичките 8-) моите са по 9-10 лв едната и НЕ се оплаквам качеството е ДОБРО и не ме дразнят... не ми пука че са толкова евтини, важно е че са качествени :)

anonimchetou
02-28-2010, 18:12
защо те е срам с очила ? По едно време даже много момичета носиха очила дори без да имат някакъв огромен проблем само защото седят яко ако си избереш такива които ти отиват.. дори стоят стилно понякога.

giveupbitch
02-28-2010, 18:14
защо те е срам с очила ? По едно време даже много момичета носиха очила дори без да имат някакъв огромен проблем само защото седят яко ако си избереш такива които ти отиват.. дори стоят стилно понякога.
мда, аз искам да нося очила,апък нямам никакви проблеми със зрението.. трябва да се радвам де,ама 8-)

UnForgettableDream
03-01-2010, 08:46
^^ Ами не заради тях ме е срам, ами заради лицето ми :D Просто смятам, че каквито и да си сложа пак ще стоят гадно, защото носа ми е ужасен! :? Иначе, че е стилно - стилно е, но като за мен не ми харесва някак си..
ecstazy, благодаря за отговора и за това, че дори и цена ми каза. Сега като се постопли малко ще отида да си избера. Изглежда нещо са ме излъгали, като са ми казали, че ще ми наранят очите. 8-)

ecstazy
03-01-2010, 09:57
^^ Ами не заради тях ме е срам, ами заради лицето ми :D Просто смятам, че каквито и да си сложа пак ще стоят гадно, защото носа ми е ужасен! :? Иначе, че е стилно - стилно е, но като за мен не ми харесва някак си..
ecstazy, благодаря за отговора и за това, че дори и цена ми каза. Сега като се постопли малко ще отида да си избера. Изглежда нещо са ме излъгали, като са ми казали, че ще ми наранят очите. 8-)не виждам проблем да вредят, то даже май имаше според процентното водно съдържание смисъл колкото е по голям процента толкова по не ги усещаш :D даже очния ми лекар каза, че има случаи в които лещите подобряват зрението нещоо такова :-D ии радвам се че съм помогнала :) 8-)

sunshine955
03-01-2010, 16:41
ecstazy, благодаря за отговора и за това, че дори и цена ми каза. Сега като се постопли малко ще отида да си избера. Изглежда нещо са ме излъгали, като са ми казали, че ще ми наранят очите. 8-)
аз нося лещи .. мойте са 3 месечни и едната леща за 3 месеца е 15лв.. поне тук струват толкова .. за едногодишните знам че са 60-70 лв .. едната .. а месечните 10 лв броя .. нз да вредат на очите ,, но и да са вредни кой ще ти каже те са им за продаване .. очната лекарка на мен ми каза че щом имам 12 години вече ще се справям с лещите .. :) пожелавам ти успех .. и не се притеснявай че носиш очила .. поне на мен мн повече ми харесват хората с очила изглеждат по интелигентни .. а и може да са в крак с могата зависи от рамчиците :)

sunshine955
03-01-2010, 16:43
ecstazy, благодаря за отговора и за това, че дори и цена ми каза. Сега като се постопли малко ще отида да си избера. Изглежда нещо са ме излъгали, като са ми казали, че ще ми наранят очите. 8-)не виждам проблем да вредят, то даже май имаше според процентното водно съдържание смисъл колкото е по голям процента толкова по не ги усещаш :D даже очния ми лекар каза, че има случаи в които лещите подобряват зрението нещоо такова :-D ии радвам се че съм помогнала :) 8-)
не вярвам ни най малко :? .. 8-) как ще се оправят очите от лещите .. НЕВЪЗМОЖНО Е ПРОСТО !!

ecstazy
03-01-2010, 16:58
не вярвам ни най малко :? .. 8-) как ще се оправят очите от лещите .. НЕВЪЗМОЖНО Е ПРОСТО !! не съм казала че се оправят, казах че има подобрение. не ти говоря по 1 диоптър надоло, а изобщо малко подобрение.. малко малко ама все е нещо , ако щеш вярвай :) и не се случва на всеки...

sunshine955
03-01-2010, 17:50
не вярвам ни най малко :? .. 8-) как ще се оправят очите от лещите .. НЕВЪЗМОЖНО Е ПРОСТО !! не съм казала че се оправят, казах че има подобрение. не ти говоря по 1 диоптър надоло, а изобщо малко подобрение.. малко малко ама все е нещо , ако щеш вярвай :) и не се случва на всеки...
ест .. и аз не казвам за 1 диоптер .. както казах не ми се вярва но би ми се искало при всеки да е така ... :)