View Full Version : закъснява мии дайте ми съвет
gabchencety
02-28-2010, 12:26
Здравейте! С моя приятел последния път правихме секс без предпазни мерки беше точно преди 2 седмици ..попринцип не ми идва редовно но този път ме е страх по това време трябваше да ми е дошло ..имам ии болки долу ниско след като пишкам ..на какво мойе да се дължи .. Благодаря предварително !
DarkWitch
02-28-2010, 12:35
щом е преди 2 седмици си вземи тест
inlove9006
03-01-2010, 10:14
Вземи си тест но имай предвед че може да те боли защото ще ти идва :P
За закъснението-тест за бременност и след 5 минути ще знаеш дали да продължаваш да се притесняваш.
За болките-може да е предменструално, инфекция, както и песъчинки. В общия случай, изследване на кръв и урина ще ти каже дали има инфекция. Разбира се, изследването не мога да го назнача аз, а трябва лекар... например: GP-то.
gandalfepi4
03-01-2010, 12:52
http://mmahumor.files.wordpress.com/2009/09/gynecologist-t-shirt.jpg
....ако не искаш да се грижиш за собственото си здраве и "семейно положение" :x
правихме секс без предпазни мерки
по това време трябваше да ми е дошло
на какво мойе да се дължи
НАИСТИНА на какво ли???
shokoladka_
03-01-2010, 19:05
Еми за наи сигорно си земи тест...ние с мойто гадже го правиме секи път без и винаги ми закъснява :o колкото повече милиш за тва толкова повече няма да ти идва... :-P
Тестът,Май темата е за лок..? :smt117
bastar4e
03-09-2010, 05:50
Здравейте! С моя приятел последния път правихме секс без предпазни мерки беше точно преди 2 седмици ..попринцип не ми идва редовно но този път ме е страх по това време трябваше да ми е дошло ..имам ии болки долу ниско след като пишкам ..на какво мойе да се дължи .. Благодаря предварително !
Съвет : Кръсти го Фродо :D
pisety000
03-09-2010, 06:50
Вземи си тест за бременност защото може да е станал някой гаф :wink:
VampirePrincess93
03-09-2010, 14:59
Най добре си вземи тест може боклата да е от това че ти идва ама за да си сигурна си вземи тест
Омръзна ми.. само търсят съвет и после няма отг какво е станало..
TheOneAndOnly
03-09-2010, 15:56
щом е преди 2 седмици си вземи тест
ами то може да те боли , защото си настинала (някакво възпаление на тръбите и т.н) хламидия (често се разпространява )
просто иди на гинеколог :)
впрочем и аз бях така декември....ама вместо бебе се оказа,че си имам яко възпаление :D
е ми честито не видях някой да казва