View Full Version : Имам проблем!
nikity9926
02-28-2010, 14:41
Имам сестра на 11, а аз съм на 15. Вечер майка ми ме пита какво съм правила през деня (аз съм първа смяна до 2 обаче се прибирам вечер) и аз и казвам, ама понеже гаджето ми е батко на гаджето на сестра ми и тя веднага казва на майка ми дали съм правила секс, дали съм се целувала или нещо такова. Майка ми постоянно ми се кара и направо ми иде да убия сестра ми! :-x Какво да направя че да накарам майка ми да спре да ми се кара и същевременно сестра ми да спре да ме изказва? Как да я измамя?
slynchoo
02-28-2010, 14:45
то тука проблема не е в майка ти,а в сестра ти.Говори с нея..ама не се надявай да те разбере ..все пак е на 11 ;) лапешка работа нали знаеш
nIkEnCeTy_bE
02-28-2010, 14:56
И аз бях същата като малка. За най малкото изказвах сестра ми. Сега когато е далеч от мен, съжелявам. Чудя се как съм могла да бъда толкова глупава. Толкова проблеми и създавах, караха и се а аз се смеех отстрани. Според мен кажи на майка си как стоят нещата, какво правиш, че излизаш с приятеля си. Споделяй и, за да ти има доверие и да не те пита постоянно и да ти се кара. Нека разбере, че сестра ти преувеличава и иска да те дразни. Така според мен ще има разбирателство. След време, когато сестра ти порасне, ще разбере грешката си, повярвай. ;)
sunstreet
02-28-2010, 15:32
Хах, тука става забавно - двете сестри ходят с двама братя. :D :D ако не съм разбрала погрешно де Да ти кажа честно и да говориш със сестра си едва ли ще спре. Малките са такива, клюкарят си. Ако знаеш някоя тайна за нея или нещо, което тя не иска майка ви да зане я заплаши, че ще кажеш. Може да вземе и да се спре. :o :P
Biskfitka
02-28-2010, 16:38
Кажи и,че когато започне да прави секс и тя..и ти ще казваш на вашите 8-)
Сега сериозно (въпреки,че и тва беше идея де ;д)-За какво всъщност ти се кара майка ти? Че си се целувала с гаджето си??
NoShTnO_iZkUsHeNiE
02-28-2010, 16:39
Защо не споделяш с майка си? Мисля че всяко нормално момиче на 15 може да си има приятел...Аз казвам вичко на моята майка и се чувстваме перфектно,тя също ми споделя и сме като приятелки,наистина пробвай да имаш приятелски отношения с майка си и всичко ще бъде много много по-лесно.
tainaTaa
02-28-2010, 17:22
Опитай да говориш със сестра си, помагай и за разни неща, каквото те помоли го прави. Дръж се добре с нея,и може би тя ще ти отвърне със същото
кажи на приятеля ти да пребие брат си за да не клюкари на сестрати и ако го направи пак му кажи пак да го пребие и така докато не му счупи чейнето за да спре да клюкари и си решаваш проблема .. боже толкова е елементарно ... :-D
psychedelic
02-28-2010, 19:46
Kакво значение има като майка ти разбере, че си се целувала с момчето или сте правили други неща. Тя така или иначе по никакъв начин не може да ти противодейства. Рано или късно всичко ще се случи и тя ще е безсилна да направи нещо. Не се притеснявай.
Имам сестра на 11, а аз съм на 15. Вечер майка ми ме пита какво съм правила през деня (аз съм първа смяна до 2 обаче се прибирам вечер) и аз и казвам, ама понеже гаджето ми е батко на гаджето на сестра ми и тя веднага казва на майка ми дали съм правила секс, дали съм се целувала или нещо такова. Майка ми постоянно ми се кара и направо ми иде да убия сестра ми! :-x Какво да направя че да накарам майка ми да спре да ми се кара и същевременно сестра ми да спре да ме изказва? Как да я измамя?
на 15 и секс.... мхм....
свиквай, това са децата...
на 15 и секс.... мхм....
свиквай, това са децата...
Защо не споделяш с майка си? Мисля че всяко нормално момиче на 15 може да си има приятел...Аз казвам вичко на моята майка и се чувстваме перфектно,тя също ми споделя и сме като приятелки,наистина пробвай да имаш приятелски отношения с майка си и всичко ще бъде много много по-лесно.
NeENormalen
03-02-2010, 10:04
Съгласен съм, трябва да споделяш с майка ти(но внимавай, то си зависи от отношенията ви, ако са оптегнати недей!!!), други вариант е приложи тактиката на братската любов към сестра ти. Кажи й "<име> ние сме сестри, трябва да се поддържаме взаймно, ако имаш проблеми - сподели ми... не трябва да се караме. А ти това което го правиш, да ме казваш на мама за всяка моя стъпка, не е правилно, някои неща трябва да си останат между нас двете - По Сестрински!" (предполагам че ще има успех) ;-) =;
NeENormalen
03-02-2010, 10:06
кажи на приятеля ти да пребие брат си за да не клюкари на сестрати и ако го направи пак му кажи пак да го пребие и така докато не му счупи чейнето за да спре да клюкари и си решаваш проблема .. боже толкова е елементарно ... :-D
:razz: :razz: :razz: Пич си, ама не всичко става с Бой! :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:
hiphopy0
03-02-2010, 19:58
бой мноо
или и давай пари :D или я заплашвай че ти ш я изказваш на майка ти за некви раоти
...кат бяхме малки с брат ми си прайхме сделки аз да не го издавам и той да не ма издава и той кат е по голям и кат прай по вече глупости ма подкупваше да не казвам :D:D
sugargirl94
03-03-2010, 11:07
Разбери за някоя нейна мръсна тайна и в момента в които те изклюкари кажи и нейната тайна!! Така ще се научи да не клюкарства ! :-x
Everytime
03-04-2010, 19:07
че ти нямаш ли право на самостоятелен живот ? кажи на сестра си че ако продължава да прави така ще и се сърдиш цял живот ( при по-малките помага) или кажи на гаджето и да говори с нея :)
Callisto
03-04-2010, 20:59
Радвам се, че няма братя или сестри..е имам 4ма доведени лапета, но не живея с тях. За разлика от тях братовчедит еми са всеки ден у нас и навремето бяха големи доносници...един ден си казах ааа стига толкова аз колко съм дърта, а някакви си 7 годишни лапета ще ме въртят на малкия си пръст :D Хванах ги подритнах ги малко, омотах ги целите в тиксо като мумии, лепнах им по една лепанка на устите и айде 1 час в гърдероба на тъмно...после какви ангелчета излязаха от там. :D