PDA

View Full Version : Проблем с мама!

nikity9926
02-28-2010, 18:49
Майка ми ходи в разни сайтове за запознанства и сега се е запознала с някъф не знам и аз къф ама ме е страх за нея, а не знам как да й кажа да не го прави... с него. Сякаш аз да се запозная с някъф и да прая секс с него, ама ме е страх за майка ми. Дайте ми съвети кфо да правя моля!

darkflower
02-28-2010, 19:23
Елиминирай конкуренцията! :D Аз така направих с последните 3ма доведени татковци. :grin:
Майка ми навремето си падаше по тези сайтове и стана истинска курва. Заеба ме тотално. Започна да ми ги мъкне в къщи и редовно ми разправяше с тоя ще се женя, с онзи ще се женя.....УЖАС!!! :o
Като ми ги доведе почвах да им разправям (докато мама е в тоалетната) каква курва е, как е кръшкала на всички, колко е пропаднала и тн...да видите как бягаха. :D

sunstreet
03-01-2010, 06:24
Майка ти е голяма жена. Сигурно осъзнава какво прави. И все пак това, което можеш да направиш е да говориш с нея. Не да и кажеш "мамо не спи с този", а да и обясниш, че те е страх за нея, да помисли преди да се среща с непознати. Ще стане малко детето чете лекция на майка си :D :D :)

mrtn
03-01-2010, 06:46
И тя е човек, нуждае се от такива работи. Е да не е правилно, да ги търси от сайтове за запознанства, но я остави сигурен съм, че знае кое е добро и кое е лошо за нея. :)

onestar
03-01-2010, 11:42
Голяма жена е - трябва да знае какво прави. Не ги гони, защото е възможно да се превърнеш в причина за провалата на една, току виж, здрава връзка.
Просто й обясни...

brokeninside13
03-01-2010, 12:31
Голяма жена е - трябва да знае какво прави. Не ги гони, защото е възможно да се превърнеш в причина за провалата на една, току виж, здрава връзка.
Просто й обясни...

Съгласна съм.

NeENormalen
03-01-2010, 12:44
такааа аз мисля като останалите тук! Майка ти е голяма жена, знае какво прави... теб като те привлича някое момче, което по някакъв начин на нея не и харесва? Какво ти казва тя??? надали е зарежи го! Ако не ти харесва мъжа с който се среща майка ти, поговори с нея какво намира с него, как я е привлякъл и с какво? усеша ли нещо към него... и ако ти каже нещо което е свързано само със секс... просто й кажи следното веднъж само: "Той не е за теб, ще те нарани сериозно рано или късно, ще видиш" изчакай няколко седмици и съм сигурен, че ще имаш възможност да й кажеш "ВИДЯ ЛИ!"... :)

п.с. има вероятност след няколко неуспешни връзки да се обърне към женските ласки :) освен, ако вече не се е обърнала :D 8-)

aniie
03-01-2010, 21:18
Просто й обясни...

gaska
03-02-2010, 12:14
Елиминирай конкуренцията! :D Аз така направих с последните 3ма доведени татковци. :grin:
Майка ми навремето си падаше по тези сайтове и стана истинска к***а. Заеба ме тотално. Започна да ми ги мъкне в къщи и редовно ми разправяше с тоя ще се женя, с онзи ще се женя.....УЖАС!!! :o
Като ми ги доведе почвах да им разправям (докато мама е в тоалетната) каква к***а е, как е кръшкала на всички, колко е пропаднала и тн...да видите как бягаха. :D

Ти си ненормална. Кой те направи такова чудовище

DqVoLsKoJeLaNiE
03-02-2010, 15:18
мама и тати са разведени :-# :-# :-# и мама беше луднала по тия сайтове за запознанства и аз се чувствах така, обаче после разбрах нещо: не ме е страх за мама, като че ли ревнувах от тия мъже.. с времето осъзнах, че мама се вижда с тях... по едно кафе или ако има връзка ми казва, евентуално се запознавам с него. Не си мисли, че майка ти просто ей така ще тръгне да се е*е с някъв непознат.
А и една приятелка на семейството ми обясни, че мисълта мама да прави секс с друг мъж освен тати не бива да ме плаши, дори било нещо като здравословен начин на живот... Не исках заради мен мама да остави всички мъже и да си остане разведена жена докрая на живота си, колкото и да не ми се иска, любов на тоя свят има и след развод и ето защо съм свикнала, че мама може да си има приятел, но аз винаги ще имам място някъде около нея.