Влез

View Full Version : (Без заглавие)

StefSmile1
03-01-2010, 19:26
:)

StefSmile1
03-01-2010, 19:43
:)

tesoridoriente
03-02-2010, 20:34
Просто човека се целува по друг начин :D Опитай се да му обясниш как ти харесва ! :)

t0d1t0
03-02-2010, 20:37
ще си свикнете

ReachlessGirl
03-03-2010, 05:29
Просто човека се целува по друг начин :D Опитай се да му обясниш как ти харесва ! :)
И аз съм на това мнение ..

krem4et0
03-03-2010, 09:14
Когато все още не правехме секс, целувките ни бяха по-страстни. Сега пак са хубави, но страстта се насочва към други места. Има го този момент да внимаваш как се движи езикът ти да речем, но по-скоро е в началото. Тогава доста внимавахме, защото си удряхме зъбите, хапехме се и прочие. С времето и многото практика ще се оправите. Не виждам връзка между секса и целувките. Много хора изобщо не се целуват или го правят много рядко, но сексът им е добър.

vellvet
03-03-2010, 10:39
преди да започнем да правим секс се целувахме с часове въпреки, че целувките ни до ден днешен не са от идеалните аз го обожавам и със секса нямаме проблеми. просто се отпуснете с твоя приятел ;)

DevilWish
03-03-2010, 11:18
Не всеки се целува еднакво ;) Аз бившият ми го обожавах и бях с него 2 години и той не се целуваше перфектно, но не ми е пречело.Сега като гледам сегашният как страстно се целува тогава вече правя разлика.Та мисълта ми е ако те е грижа за човека, с който си няма да ти пука толкова как се целува ;)

xXxSmilexXx
03-03-2010, 12:16
Била съм в такова положение . Аз бях свикнала да се целувам по един начин,а приятеля ми се целуваше по различно от мен . И реших да се примиря.. никак не беше зле : )))))

yuyuto
03-03-2010, 18:50
Дали има връзка между целувките и секса не знам, мисля, че зависи... Може някой да не го бива в целуването, ама в секса да е трепач, може и обратното...
А ако са двете заедно - кофти, но е въпрос на време, опит и практика.
Ако секса не се получи от началото, не се шашкай, може да имате нужда от повече време да се опознаете, да разберете какво ви харесва най-много, как ви харесва и т.н. Въпроса е да не се предавате и отчайвате, ако не се получава. Не е станало веднъж, може и втори път да не се получи, ама на третия или четвъртия вече ще знаете как и ще имате нужния опит...
Нали разбираш, нужно е време двама души да влезнат в синхрон. Рядко се случва да са в синхрон от самото начало.

Annihilati0N
03-03-2010, 23:23
Не отдавна бях чел някъде из тоя форум подобна тема за целуването. Извода - Не всички се целуват по един и същ начин, просто единия трябва да води... :)

Everytime
03-04-2010, 11:26
не е важно как ще движиш езика, а да ти хареса и на него също :)

_butterfly_
03-04-2010, 14:35
Имах един приятел, с който много се привличахме и когато първия път се целувахме аз останах леко разочарована- не ми допадаше нещо, много език ли вкарваше и аз не знам, беше странно. Но после му свикнах или може би той на мен ми свикна и всичко си беше страхотно. Така, че май е до въпрос на синхронизиране и не мисля, че целувките имат връзка със секса, но и там има етап на привикване и хармонизиране с това, което харесва другия партньор.

Annihilati0N
03-04-2010, 14:40
Имах един приятел, с който много се привличахме и когато първия път се целувахме аз останах леко разочарована- не ми допадаше нещо, много език ли вкарваше и аз не знам, беше странно. Но после му свикнах или може би той на мен ми свикна и всичко си беше страхотно. Така, че май е до въпрос на синхронизиране и не мисля, че целувките имат връзка със секса, но и там има етап на привикване и хармонизиране с това, което харесва другия партньор.

Забравих в горния си пост все пак да кажа точно и конкретно за темата и като видях твоя пост се сетих. Има момичета ( Познавам такива ), които ги възбужда целувката... Така че за тях малко или много целувката има значение при секса. ;)

_butterfly_
03-04-2010, 14:50

Забравих в горния си пост все пак да кажа точно и конкретно за темата и като видях твоя пост се сетих. Има момичета ( Познавам такива ), които ги възбужда целувката... Така че за тях малко или много целувката има значение при секса. ;)

Според мен всеки се възбужда от целуването (зависимо от настроението и атмосферата), не може сексулната възбуда да се дължи единствено от прекия контакт. И в темата става въпрос дали целувките показват, че сексът ще е хубав и в този смисъл казах, че целувките нямат връзка със секса. :)

jujanka
03-04-2010, 16:53
В момента правя секс с един приятел и тъй като не ходим, не се и целуваме. Секса пак си е върховен.

Колкото до целувките, просто се нагаждате с времето. Всеки си има индивидуален стил, темпо и тн., но по принцип когато двама души са заедно, с практиката си стават нещата от самосебе си.

krem4et0
03-04-2010, 19:07
Разбира се, че има значение целувката при секса. Тя носи интимност, тя е подкана за близост, тя е сливане и на устните наред с тялото. Без целувки не мога да се възбудя. Целувката засилва усещането от самия акт. Изобщо сексът без целувка е като храна без подправки - ядеш там нещо, но не ти е вкусно.

jujanka, в тази връзка защо не се целуваш? Това по-интимно ли е от позицията неговия пенис в твоето влагалище? Гледала ли си филмът "Хубава жена"?

jujanka
03-04-2010, 19:16
Да, гледала съм го и много го харесвам :) Схванах тънкия намек, благодаря за комплимента ;] Не се целуваме, защото от моя страна това ще бъде израз на чувства, а и не изпитвам нито желание, нито нужда да го правя. Така ми е добре :)

И все пак, ако предложи да ми плаща, с удоволствие бих приела :D

girlche
03-04-2010, 20:23
Не всеки се целува еднакво ;) Аз бившият ми го обожавах и бях с него 2 години и той не се целуваше перфектно, но не ми е пречело.Сега като гледам сегашният как страстно се целува тогава вече правя разлика.Та мисълта ми е ако те е грижа за човека, с който си няма да ти пука толкова как се целува ;)
според мен не е точно така,ако не ти харесва как се целува какво ще правиш?! Все пак 50% от една връзка е целувките и секса.На мен не би ми било хубаво да ме лигавят или нещо подобно! :( :(

krem4et0
03-04-2010, 21:01
Честно ви казвам - чета темата и се чудя до къде я докарахме. Целувките и сексът са 50% от връзката, той ми го мушка, ама не се целуваме, че е много интимно.
Първо, говорете какъв процент са сексът и целувките в една връзка, когато сте зрели, когато имате такава от много време и години след като ви напусне първоначалната страст. Не отричам, че тези неща имат значение. Но, че те изграждат половината от фундамента на една връзка...не мога да се съглася. Тематиката на раздела и настроението ми са причината да не ви изясня какво значи Връзка, но сексът и целувките не са дори четвъртината от истинските интимни отношения между двама души. Милиони души всеки ден правят секс с хора, които нямат връзка. За мнозина той е невероятен, но не гради само това връзката. Както и да е. Прекалено навътре вземате интимните отношения между двама души и забравяте за другите - извън леглото. Там е ясно и лесно - целувки, милувки, нежности, секс. Всичко е добре, хубаво ви е, хвърчите в небесата и си мислите - колко го обичам, колко е хубава връзката ни, а после? Извън леглото протича истинската връзка, а не между две охкания и 3 оргазма.

Извинявам е за лирическото отклонение, но ми е гнусно и гадно да чета коментарите на 13-18 годишните, които смятат, че висшата цел на 1 връзка е да се целувате до припадък, да правите секс непрекъснато всеки ден и поне по 5 пъти, да се правите на голямата работа, че пиете орални контрацептиви, Ескапеле или не ползвате презерватив (защото си имате доверие и много се обичате).

jujanka
03-04-2010, 21:12
Честно ви казвам - чета темата и се чудя до къде я докарахме. Целувките и сексът са 50% от връзката, той ми го мушка, ама не се целуваме, че е много интимно.
Първо, говорете какъв процент са сексът и целувките в една връзка, когато сте зрели, когато имате такава от много време и години след като ви напусне първоначалната страст. Не отричам, че тези неща имат значение. Но, че те изграждат половината от фундамента на една връзка...не мога да се съглася. Тематиката на раздела и настроението ми са причината да не ви изясня какво значи Връзка, но сексът и целувките не са дори четвъртината от истинските интимни отношения между двама души. Милиони души всеки ден правят секс с хора, които нямат връзка. За мнозина той е невероятен, но не гради само това връзката. Както и да е. Прекалено навътре вземате интимните отношения между двама души и забравяте за другите - извън леглото. Там е ясно и лесно - целувки, милувки, нежности, секс. Всичко е добре, хубаво ви е, хвърчите в небесата и си мислите - колко го обичам, колко е хубава връзката ни, а после? Извън леглото протича истинската връзка, а не между две охкания и 3 оргазма.

Извинявам е за лирическото отклонение, но ми е гнусно и гадно да чета коментарите на 13-18 годишните, които смятат, че висшата цел на 1 връзка е да се целувате до припадък, да правите секс непрекъснато всеки ден и поне по 5 пъти, да се правите на голямата работа, че пиете орални контрацептиви, Ескапеле или не ползвате презерватив (защото си имате доверие и много се обичате).
извинявай, на колко години си? интересно ми е. Имаш доста зряло мислене, харесва ми гледната ти точка. Споделям мнението ти за връзките (каквато аз нямам, между другото ;] ) , че основата не е интимните преживявания, макар че и те играят важна роля. Общо взето много точно се изразяваш.

krem4et0
03-04-2010, 21:36
Аз съм форумната баба - тази година правя 25 :D

Извинявай, ако те обидих. Просто ми е странно и непонятно.

jujanka
03-05-2010, 09:00
Аз съм форумната баба - тази година правя 25 :D

Извинявай, ако те обидих. Просто ми е странно и непонятно.
Хаха, не си ме обидила по никакъв начин, напротив - много си си права даже :) Харесва ми, че си изразяваш мнението. Евала.