Влез

View Full Version : Объркан..?

CwalkIn
03-01-2010, 21:57
Добър вечер ..:)
Обикновенно вечер ме избива на чувства и днес явно пак е една такава..
Вижте сега закакво става въпрос..
Харесвам (много) 1 момиче,запознахме се преди доста време в скайп(тъпо ,а?) но както и да е, наскоро ми звънна телефона и това беше 1 моя позната ,която е приятелка с това момиче , даде ми да се чуем и тя предложи да изляза да се видим и поговорим ЗА 1 ПЪТ но път нямах възможност,и го направихме след 2-3 дни.. излязохме аз с мой приятел,и тя с общтата приятелка , ей така в квартала да си полафим .Хубаво,изпратих ги , и нищо повече. След 1-2 дни отново излязохме беше кажи речи същото , смисъл.. добре минава времето смеем се доста разказваме разни случки и така.След 1-2 дни отново ще се видим и така.
Та.. аз мисля че имам отговор на въпроса си ама май трябва да ме окуражът малко и тук,във форума.Искам наистина да си я хвана .. :smt053 ,но какво да правя? (тя ми се вижда доста срамежлива (аз не очаквах да е точно така)) Може би ще ме посъветвате да почна да и го показвам с намеци , тва онова? Незнам , незнам преди време беше казала В СКАЙП на 1 познат ,че ме харесва само като приятел ей текива неща , но това беше преди да сме излезли .
И така.. найстина не искам да я изпускам и търся някакъв support тука.. :)
Аз съм почти на 16,тя е на 13.
Ще ми е интересно да чуя(или по скоро прочета) малко мнения. ;)
ЕДИТ: А да,забравих да спомена ,че в момента тя си няма приятел. :)

filmimilmi
03-01-2010, 22:21
Тя може да си няма приятел и може би не иска и да си има на този етап. Все пак тя е 7 клас. А ти си на 16, сигурно си 9-ти-10-ти. Поне я изчакай да стане 8-ми. Ебе ти се, това й е повече от ясно. Това, че е срамежлива е просто защитна реакция. Сприятелете се като за начало. Продължавайте с излизанията и това е. С времето ще спре с тази срамежливост, ако не то питай общата ви приятелка дали изобщо те харесва като повече от приятел. Сам казваш, че си знаеш какво да правиш, може би единствено трябва да си малко по-търпелив.

Bukmop
03-01-2010, 22:22
Еми чесно да ти кажа момиче на 13 няма да иска сериозен приятел може би докато смъртта ги раздели :-D нооо според мен излизайте още и от приятелката общата между теб и нея разбери дали те харесва дали ще стане работата между вас и някой ден просто я изпрати ама като сте само 2мата и я :-) ;)

hopekiller
03-02-2010, 11:16
Хората не звънят на хора, които са им неприятни, още по - малко излизат с тях. Плюс това едва ли е толкова срамежлива, защото иначе нямаше да ти звънне, а да ти пише смс - и. Такаче няма какво да се чудиш. Действай. Успех!

BonbonaBaby
03-02-2010, 12:40
Абе да ви еба в детските гъзове :D той още незнае кво има между краката тръгнал да си усложнява живота... 8-)

Mimchy
03-02-2010, 12:46
стига сте нападали момчето бе 8-) това,че е на 16 незначи ,мче му се е** :-D харесва си момичето и иска да ходи с нея,колко време и за какво това е вече друг въпрос

Щом мацката ти пише и ти се обажда значи определено има интерес към теб ;) а щом е малко срамежлива ти трябва изцяло да поемеш инициативата,недей чака тя да ти каже нещо ;) гушкай я , ако имаш смелост я целуни 8-)

soul1199
03-02-2010, 13:28
Хората не звънят на хора, които са им неприятни, още по - малко излизат с тях. Плюс това едва ли е толкова срамежлива, защото иначе нямаше да ти звънне, а да ти пише смс - и. Такаче няма какво да се чудиш. Действай. Успех!

NeENormalen
03-02-2010, 13:53
Тъй... Излизаш с нея...(може и само двамата)... сядате на някоя пейчица и си лафите сядаш до нея и докато си говорите се правиш, че нещо ти е изморен и изофкваш и подпираш главата на рамото й... при това тя учудено ще погледне кво става - тогава не изтървай момента цели устата и после продължавате да си се целувате и прегръщате... на следващата среща ще е по лесно :o :o :o

justonegirlwithonehope
03-02-2010, 14:16
Щом е споделила, че няма чувства към теб ( освен приятелски ) и ти имаш наблюдения, че е срамежлива не бързай ! Излезте така още няколко пъти, увери се, че и е приятно да прекарва времето си с теб, но само и единствено приятелски взаимоотношения.Не поставяй въпроса по никакъв друг начин.Когато се убедиш в това, че и е приятно с теб и че се е привързала до някаква степен започни да флиртуваш с нея.И така с времето да се надяваме, че ще стане нещо.А и вие от друга гледна точка не се познавате, не би трябвало да бързаш, особено ако искаш да имаш нещо по-сериозно с това момиче, като изключим факта, че е на 13 :)

ReachlessGirl
03-02-2010, 16:10
От момиче на 13 не очаквай кой знае каква връзка .. и все пак престраши се и я питай ..

Luchezara1990
03-02-2010, 16:24
Ами тя наистина не е достатъчно голяма за да си има гадже.И може би не е толкова срамежлива колкото си мислиш,просто незнае как да ти каже,че те харесва,защото все пак е на 13 години и не ми се вярва да има кой знай какъв опит.Обаче ако я харесваш толкова много просто и обесни чувствата си,но първо я попитай дали е готова за каквато и да е връзка.Надявам се да не се разочароваш !

pussucetka
03-02-2010, 16:41
И каквоо като момичето е на 13 .. Да не би да няма чувства или неможе да си има гадже.. Сички знаем , че може да не продължи до края на живота им връзкатаа ама защо да не опитат .. :o .. Ем излизайте и тя ще се отсрамии .. но през това време флирувай с нея .. Гледай как реагира .. ако не й харесва не я притискайй .. :-P

CwalkIn
03-02-2010, 20:57
Благодаря на всички ! :) Общо зето ми се изпълни представата затова как да я карам натам.. :)
Може би имам леко притеснение от това как ще се гледаме после при евентуално отхвърляне от нейна страна =3,но иначе БЛАГОДАРЯ за отзивчивите коментари =) :)