Влез

View Full Version : Какви са спомените ви от първия път

Lolita93
03-02-2010, 16:55
Споделете как е преминал първият ви секс и дали е било преживяване, което ще запомните. :)

NeENormalen
03-02-2010, 17:03
Беше хубаво, но не очаквах това... Определено ще го запомня, особено след като видях кръв, а знаех че преди мен е имало 2-ма ... (дрън, дрън)... поне си направихме взаимно услуга :grin:

natural92
03-02-2010, 17:08
нищо особено..

DevilWish
03-02-2010, 19:05
Без кръв, много стрес, много ме боля, цялата треперих . . и все пак беше със специален човек. :)

m1nik
03-02-2010, 19:07
Много много..бях притеснена :oops:

FiRe_LaDy
03-02-2010, 19:27
Без кръв,без болка ... с точния човек ... невероятно беше!Няма да го забравя никога.Не се притеснявах за нищо,защото му имах доверие и бях сигурна,че го искам.

Korrnyy
03-02-2010, 19:56
Без кръв,без болка ... с точния човек ... невероятно беше!Няма да го забравя никога.Не се притеснявах за нищо,защото му имах доверие и бях сигурна,че го искам.

+1 :-)

t0d1t0
03-02-2010, 20:41
1вия ми път беше хубав - тъмно,стара къща и т.н.

orhidea95
03-02-2010, 23:45
без кръв, не болеше, доста притеснено беше ама.. като цяло беше добре..

BigFakeSmile
03-03-2010, 09:27
Еми, не беше лошо
Не мога да кажа, че беше върха на удоволствието, болеше си разбира се, но не болка за умиране...кръв нямаше..а към края даже и удоволствие изпитах..
Поне беше с човек, който държи на мен и беше възможно най-внимателен, мога да кажа, че ми е останал хубав спомен

kremen4eto
03-03-2010, 09:31
Лекичко притеснение преди акта. Кръвта я видяхме след това. Болка нямаше или поне нямам такъв спомен. А чувството беше далеч от това, което изпитвам сега от секса - просто нещо влизаше и излизаше от мен. Адски странно ми беше.

Assshley
03-03-2010, 09:34
Бешее нямам думи.:) С най-специалния човек в живота ми,нямаше кръв,болеше ме,но изобщо не бях притеснена даже се очудих от себе си,той беше невероятен ии даже изпитах удоволствие макар и минимално към края до колкото може да се изпита от първия път,но като цяло не съжелявам и вероятно винаги ще си го спомням.

Wikzinka
03-03-2010, 09:40
Бях много притеснена , боля ме доста от началото , а след това се почувствах щастлива :)

zay4e
03-03-2010, 13:04
Бях притеснена, но сигурна.Много ме болеше,имаше и малко кръв, той беше прекрасен ,мил, нежен и бях и все още съм лудо влюбена в него и све още сме заедно :-)

BiGBaDWolF
03-03-2010, 17:28
Уникално!

yuyuto
03-03-2010, 17:51
Болеше... И първия, и втория, и третия път... После вече болката беше само в самото начало и постепенно си приминава в адското удоволствие...
За тези, на които им предстои:
Първият път винаги си боли, мисля, че няма как да се избегне. Въпроса е да те боли възможно най-малко и за целта бъди уверена в себе си, отпусни се и не мисли, че няма да се справиш, нито за нищо друго натоварващо, просто се отдай на момента...

therichbitch
03-03-2010, 20:01
Болеше... И първия, и втория, и третия път... После вече болката беше само в самото начало и постепенно си прeминава в адското удоволствие...
+1

jujanka
03-04-2010, 17:02
Беше нагласено, така де разбрахме се с един приятел да го направим. Същинската част беше ужасна, умрях от болка, мислех си че вече е в мен, и че по - болезнено от това не може да стане, а се оказа че той беше проникнал само с пръст... можете да си представите за какво става въпрос когато проникна :-D изобщо не съм се притеснявала, аз за друго освен аската болка не можех да мисля :D и бях и пияна, кой знае какво щеше да е на трезва глава... :D кръв нямаше, момчето беше супер притеснено и свърши бързо. /слава тебе Богу/. Добре че не ходехме, след тоя случай не исках повече да го виждам, бях като прасе на заколение батка :D Втория път вече не ме болеше изобщо, беше си супер яко.

cveteto64
03-04-2010, 17:42
без кръв, не болеше, доста притеснено беше ама.. като цяло беше добре..

Annihilati0N
03-04-2010, 21:49
Яко беше, какво друго да кажа :P 8) 8)

nikity9926
03-05-2010, 02:52
Болеше, беше супер и беше с точния човек :)

Lolita93
03-05-2010, 13:19
Ами беше с перфектния човек, съвсем малко ме заболя и нямаше кръв, но беше прежияване, което винаги ще помня :grin:

BloodyDahlia
03-05-2010, 15:52
Нямаше кръв, болеше адски много, припаднах , едвам ме свести, после цял ден ми трепереха краката. В следващите десетина пъти беше кофти и болеше.Но си заслужаваше....сега е адското удоволствие :grin:

ilenceto92
03-05-2010, 16:38
mi malko boleshe no inache posle beshe qKyyy :P :P :oops:

Lolita93
03-05-2010, 18:28
Нямаше кръв, болеше адски много, припаднах , едвам ме свести, после цял ден ми трепереха краката. В следващите десетина пъти беше кофти и болеше.Но си заслужаваше....сега е адското удоволствие :grin:
:shock: :shock: верно ли е било чак толкова зле бе??? чак да припаднеш :shock:

XTREMEFREERIDE
03-05-2010, 19:26
Мен пък ме е страх да го направя. 8)

ПП:сори за спама..

marilyn
03-05-2010, 21:20
Амии боля ме... кръвта беше малко, имах усещане, че нещо ме цепи отвътре. Бях притеснена и само помня, че момчето непрекъснато ми казваше да се отпусна. Спомням си, че като свършихме постоях 15тина мин у тях и си тръгнах... отидох си пеша на даскало (5-6 автобусни спирки) и общо взето беше това... удоволствието дойде не след дълго

Biskfitka
03-05-2010, 21:34
Кръв имаше след това (то даже и не го броя аз това ;д беше прекалено малко),болеше (ама то исега в началото си боли).Обаче беше хубаво...и скучно :lol:

XTREMEFREERIDE нЕма да се плашиш :D :-)

BloodyDahlia
03-05-2010, 23:00
:shock: :shock: верно ли е било чак толкова зле бе??? чак да припаднеш :shock:
Аха.

Aniiiii
03-05-2010, 23:21
Първия път .. с една дума мога да го опиша като - ГАДНО, но може би за това е запомнящо се :-D

art
03-06-2010, 12:06
Нямаше кръв, но доста ме болеше ,вероятно защото бях доста стегната и адски притеснена. Направих го с подходящия човек. Той беше мого внимателен.Все още сме си заедно и нито за миг не съм съжалила, че той е човека с който го направих. :-)

SkyEatsAirplane
03-06-2010, 12:15
отвратително!

TasteOfSin
03-06-2010, 13:04
Нямаше кръв, не ме е боляло изобщо (бях убедена, че е невъзможно да не ме боли, но явно съм грешала). Нямаше нищо общо с това, което си представях,но беше много хубаво. Не бях влюбена, но беше с човек, който обичам и на когото държа. Само хубави спомени ще ми останат!

c0ci
03-06-2010, 13:09
Пфф сещам се..той някакъв ентусиазиран над мен, аз си гледам часовника през 2 мин и се питах кога ще свърши?? Накрая не издържах и го питах.."явно доста мразиш дуди и той се секна :) иначе не беше кой знае кфо...ама никога не съм и вярвала че ще е като от приказките и филмите...Днешните заблудени моми са доста... :)

rosencetooo
03-06-2010, 13:36
Без кръв, малко болка в самото начало , с подходящия човек за тогава ;) Всичко нормално ии няма как да не е запомнящо , все пак първи път :-D

renchence
03-06-2010, 13:58
Адски болеше, беше ужасно, имаше кръв.. Де да можех да го изтрия от съзнанието си :?

TheOneAndOnly
03-09-2010, 10:48
Ох. Ами болеше, като се имаше в предвид, че той не знаеше, че съм девствена и си правеше всичко все едно не съм. Когато се опита да проникне в мен усетих някаква ужасна, ама ужасна болка, и след това още 2-3 пъти при опитите си да проникне ме болеше, затова ме накара да се кача на него( ей така по- малко ме болеше), но пък преживяването не се забравя :) Поне беше с човек, когото обичах истински

Xpress93
03-09-2010, 13:14
Спомените не ми харесваха можеби защотото не го направих с точното момиче.

buuu
03-09-2010, 14:00
Бешее нямам думи.:) С най-специалния човек в живота ми,нямаше кръв,болеше ме,но изобщо не бях притеснена даже се очудих от себе си,той беше невероятен ии даже изпитах удоволствие макар и минимално към края до колкото може да се изпита от първия път,но като цяло не съжелявам и вероятно винаги ще си го спомням.

uBuTo
03-21-2010, 15:55
не са много хубави. спомням си как се прибирах по тъмна улица и непознат мъж ме издърпа в близкия вход и ми запуши устата.. сещате се нататък :o

vankata_kz1991
03-21-2010, 18:27
не са много хубави. спомням си как се прибирах по тъмна улица и непознат мъж ме издърпа в близкия вход и ми запуши устата.. сещате се нататък :o
Оле ужас :shock: искренно ти съчувствам :) Такива жалки създания като този тип не заслужават да живеят!! :( :( :x

gir
03-21-2010, 18:55

Не, не се сещаме нататък. Знаеш ли защо? Защото някои отиват и се оплакват в полицията, като по този начин дават шанс на справедливостта да се опита да възтържествуеа и да се спасят следващите жертви, а други си мълчат и това остава като скрита престъност. Понякога тя достига и над 59 %, а това е твърде много, не мислите ли?

Ти като си пострадала, после упражни ли правото и дълга си да осведомиш за престъплението МВР или не?

paniko
03-21-2010, 20:04
отвратително беше,бях си навила на пръста,че трябва да го направя и го направих с неподходящ човек,въобще не се интересуваше как съм, гледаше си собствения хуй и нито ме предразположи нито нищо..накара ме да се чувствам максимално зле..болката беше огромна,наистина не знам как издържах,кръв нямаше,слава богу,но проблемът беше в тва,че съм прекалено тясна..после той не спря да се оплаква как не почувствал нищо и логично след няколко дена го скъсах,просто много ме нарани.заради тва че не мога да преценявам хората ще си спомням първия ми път като най-ужасното ми преживяване..ужас хах дажее не искам да си спомням

drumhead1
03-22-2010, 01:19
Без кръв, малко болка в самото начало , с подходящия човек за тогава ;) Всичко нормално ии няма как да не е запомнящо , все пак първи път :-D
+1

gir
03-22-2010, 07:07
отвратително беше,бях си навила на пръста,че трябва да го направя и го направих с неподходящ човек,въобще не се интересуваше как съм, гледаше си собствения "мъжки полов орган" и нито ме предразположи нито нищо..накара ме да се чувствам максимално зле..болката беше огромна,наистина не знам как издържах,кръв нямаше,слава богу,но проблемът беше в тва,че съм прекалено тясна..после той не спря да се оплаква как не почувствал нищо и логично след няколко дена го скъсах,просто много ме нарани.заради тва че не мога да преценявам хората ще си спомням първия ми път като най-ужасното ми преживяване..ужас хах дажее не искам да си спомням

Е как може в тясно "котенце" нищо да не почувства, бе? Тоя сигурно има някакво нервно заболяване :D ...А и не е бил добре възпитан...

Jessie
03-22-2010, 08:42
Без кръв, мисля, че нямаше много болка... С неподходящ човек, не продължи повече от 2 минути, нищо не изпитах, но явно оня копелдак да, за да свърши за 2 минути, че и толкова нямаше. :-o Пълен кретен, първият път СЪКВАШЕ яко ...

uBuTo
03-22-2010, 14:11

Не, не се сещаме нататък. Знаеш ли защо? Защото някои отиват и се оплакват в полицията, като по този начин дават шанс на справедливостта да се опита да възтържествуеа и да се спасят следващите жертви, а други си мълчат и това остава като скрита престъност. Понякога тя достига и над 59 %, а това е твърде много, не мислите ли?

Ти като си пострадала, после упражни ли правото и дълга си да осведомиш за престъплението МВР или не?
не.. видях след това 2-3 пъти този "мъж" .. разбрах кой е сама се оправих с него.. е не точно сама - с помощта на няколко приятелчета :o

Midi4ka
03-22-2010, 14:41
Не ми беше зле...никак даже...без кръв,с болка,но като цяло мога да кажа,че си бях доволна! :)

deep94
03-27-2010, 22:20
Тва с изнасилването не го вервам :)

hoooodyhoooooo
03-28-2010, 11:15
Супер се получи, 10 клас бях, бая късно, ама нали съм от друго поколение :)

Само с това ще започна - ПЪРВИ МАЙ :) Родителите ми се изнесоха за село, да плевят, косят и какво ли още не. Аз изчаках да излязат, а приятелката ми чакаше зад ъгъла. Съответно свършихме работата, и то 2 пъти. Беше много хубаво, без болка - тя се беше отворила самичка като по-малка, необяснимо защо, знам, че се занимаваше с гимнастика...Бе първи май - ден на труда :D Бая се потрудихме ;)

Axel_f
03-28-2010, 13:28
Гадно! Много кръв, която не спря да тече 2 дни след това като цъкъл, макар и много слаб, ужасна болка, не му дадох дори да свърши....абе трагедия. Момчето беше свясно, макар и да не съм била влюбена в него, благодарна съм му, че свърши мръсната работа :D

siiska
03-29-2010, 23:51

:shock: :shock: :shock: е сега вече много ме е страх ...

pussucetka
03-31-2010, 15:43
Нямам спомени, защото не съм го правила, но когато го направя ще ви споделяя .. :) Но някакси немога да се навия, защотот ме е страхх :(

miki95
03-31-2010, 16:33
Моят първи път..Срамувам се :( Няма и година..Та по темата:
Бях с неправилното момиче, но като цяло мина без кръв, каза, че не я е боляло (и аз така мисля) и не го повторих

kadishona
03-31-2010, 20:46

не.. видях след това 2-3 пъти този "мъж" .. разбрах кой е сама се оправих с него.. е не точно сама - с помощта на няколко приятелчета :o тая историйка ми мяза на "моля търся си внимание" или "Fake And Gay". Ако греша, приеми моите искрени и дълбоки извинения!

umri
03-31-2010, 21:06
С непозната, с която се запознах в бар. Не знаеше, че съм девствен и я чуках към 30-40 мин. Не бих казал перфектният първи път, защото бях влюбен в друга тогава, но ми въртеше номера и в последствие си изпусна шанса с мен. Не съжалявам, пък и мацето си беше изключително опитно и по-голямо от мен.

edit: Историйката на uBeTo ми се струва доста неправдоподобна. Моето момиче, по-добре не си прай гаргара с такива неща, защото ако момиче с все още лабилна психика първия и път е изнасилване ще и остане перманентен отпечатък в съзнанието, който в последствие ще доведе до тежки психически увреждания. Дори и да е истина не би го написала по този начин с лека ръка във форум, че и после да се хвалиш, че си го пребила. По-просто казано КУЧКО НЕ СЕ ЕБАВАЙ С ТИЯ НЕЩА.