Влез

View Full Version : вярно ли е ...

lovemirkoo
03-02-2010, 18:45
Днес с приятеля ми правихме секс без кондом,като бяхме убедени,че ще се усети на време.Акта беше около 2-3 минути и той неочаквано свърши.Уж се усети на време но когато се пипнах имах семенна течност долу,както и имаше няколко капки на чаршафа.Той е почти сигурен,че го е извадил на време.Но не сме много сигурни.Един познат ми каза,че ако бутна долу един аналгин има действие.Моля за вашата помощ.Някой чувал ли е за подобно нещо защото нямам възможност за escapelle,ако някой знае моля за помощта ви.И ако е вярно след колко време най-късно мога да го направя,защото в момента нямам

П.П Моля за компетентни мнения,без нападки.Винаги се пазим,но този път нямахме нужните средства.

П.П2 Търсих подобна тема но не открих,освен тази за предеакулационната течност.Ако има такава тема...ключ.Благодаря предварително

Huffy
03-02-2010, 18:48
не си пъхай хапчета ами вземи от някой пари на заем и ще спиш спокойна

britzy
03-02-2010, 18:59
Oххх мале тва с аспирина не гопрай-вчера таман за тва ни разпрааха,хич не е верно тва с аспирина,земи Ескапеллеее :D :D

NeENormalen
03-02-2010, 19:02
Нищо ти няма, ако не си в овулация - не се притеснявай!

Emilen
03-02-2010, 19:21
Притеснявай се! Никой не може да ти гарантира, че няма да забременееш. Примери за подобни случаи има доста. Както го описваш, изглежда е успял първия път да цвъкне вътре... Според мен, ако са минали по-малко от 5-6 секунди от ваденето, преди първия път да еякулира навън, вероятността за изпускане вътре е много голяма.
Евентуално бебе ще бъде ли прието или го очаква изстъргване в зародиш и хвърляне в кофата?

DevilWish
03-02-2010, 20:00
Винаги има опасност ;) То даже с хапчета има 1% възможност, а ти така.Все пак сама си усетила семенната течност в себе си ;) взимай ескапел утре. ;) Вземи пари на заем.Все някой приятел ще ти даде.Пък и приятелят ти едва ли иска да става баща ;) Той да ти го купи :? Ако не вземи пари на заем, заклевам се ако бях при теб, аз щях да ти го купя директно.Не си прави майтапи с тези неща, защото може да излезне скъп майтап ;)

beretta92sd
03-02-2010, 20:19
хахаха 2-3 мин акт, приятеляти е голям "полов атлет" от 2-3 минути те задоволява :) Ти като знаеш че е толкоз бърз що му даваш без презерватив.Сега е нормално ТОИ да отиде да ти купи Ескапел щото тои е направил белята, да намира от някаде 30 лв и да хуква. :D

tesoridoriente
03-02-2010, 21:28
Какво значи "нямахме нужните средства"?!?! И той е ПОЧТИ сигурен :shock: Или е сигурен или не!!! А имаш ли средства да гледаш бебе ? Толкова ли сте загорели,че не можете първо да си вземете презервативи и тогава да правите секс ?!

t0d1t0
03-02-2010, 21:38
Нищо ти няма, ако не си в овулация - не се притеснявай!

Emilen
03-02-2010, 21:44
Ами освен да провери чек-лампата си за овулация, друго не се сещам...

Ми не се стърпях... Чак и микроскопското изследване на слюнката не дава достатъчна гаранция и производителите на портативни микроскопи предупреждават, че устройствата не могат да се ползват като средство за контрацепция. Как да определи, според вас с абсолютна сигурност дали е в овулация? А вие сте се хванали "ако не си в овулация..." Айде честно: ако бяхте на нейно място щяхте ли да спите спокойно, мислейки, че "не сте били в овулация"?

TsvetanVR
03-02-2010, 21:48
2-3 минути? Да си пъхнеш аналгин? Нямате пари за *презратрив ? Ти сериозно ли?

* - лаф на циганката от Господари на Ефира :D

stanchylyfvickey
03-02-2010, 21:52
не че нямахме средства си4ки аптеки бяха затвоорени денонощните и видеотеките са на другия край на града а тя трябваше да се прибере в 9 9 и 30 а случката стана 20 преди тя да трагне мислиш ли че щяхме да имаме време да ходим да купъваме и акта не беше 2 3 мин ами мойе би 10 и бях адски възбуден а тоя дето се прави на интересен маи си личи че ти си нямаш хал хабер от секса ако не си чувал аз ще ти кажа без презерватив сваршваш мн по барзо а и зависи от възбудата.Спрете да нападате без да си нямате и идея каква е била ситуациата просто попитахме дали става тва с аналгина

Emilen
03-02-2010, 21:52
Ей, ще взема да обещая памперси за три месеца за първата "щастлива" мама от форума, която "гръмне", благодарение на всичките тези експерименти и мераци...
Сценарият го виждам както при една позната: Без презерватив, "тотален контрол", "ма к'ви са тия глупости за предеякулационни течности", "дойде ми", "пак ми дойде", "мам*а му, дебелея!" и накрая гинекологът: "Това дете желано ли е? Бременна си 24 седмици. Цветна бременност.".
Само си играйте!

StepUpFenka
03-02-2010, 21:56
:shock: според мен е повече от нужно да си купиш Ескапел.
PS:не се правя на разбирачка , давам си мнението :D

TsvetanVR
03-02-2010, 21:59
Като си бил толкова на зор, да ти е врътнала една свирка и готово....баси оправданието...

radybt
03-02-2010, 22:17
Oххх мале тва с аспирина не гопрай-вчера таман за тва ни разпрааха,хич не е верно тва с аспирина,земи Ескапеллеее :D :D
+1

xkorem
03-03-2010, 09:21
kak da si sloja moq snimka na profila a ne ot site... sorry che ne pisha po temata samo da mi obqsni nekoi posle shte delete comments ;)
Сега по темата,мисля ,че трябва да си вземеш тест..

kremen4eto
03-03-2010, 10:28
Случвало ми се е. Бебе НЕ се прави толкова лесно. Верно, че веднъж ще стане, ама не се трови с хапчета. И без т'ва и хапчето и аборта са си достатъчно вредни. Изчакай и ще видиш, че нищо ти няма, щом не си била в овулация ... пък и да си била ... не става толкова лесно :)

TsvetanVR
03-03-2010, 13:53
Мдааа....карай си на тоя принцип :D Накрая ще има като от един филм:

- Деца, какъв въпрос задаваме като срещнем някой чичко?
- Ти ли си нашият татко? :D

BiGBaDWolF
03-03-2010, 18:18
Ескапел...Нека приятелят ти купи ... Той е виновен..

yuyuto
03-03-2010, 19:10
Това с аналгина не знам от къде си го чула, ама... Абе хора от къде ви идват такива "гениални" идеи? "Да бутна аналгин долу" :lol:
Виж тук - http://www.durex.com/bg-bg/sexuallifestyle/contraception/pages/morningafterpill.aspx
Ама вие как се хващате да правите секс? Не, че нещо, ама аз преди да го направя вече бях изчела с подробности как се слага кондом; какво се прави, ако се скъса; как действат противозачатъчните; ако правим секс без кондом, има ли как да избегна забременяване.
Не се ли информирате преди да предприемете нещо?
Първо на първо той дори и да усети кога ще дойде, по време на самия секс момчето пуска предякуарна течност, която също съдържа сперматозоиди и положително можеш да забременееш от тях. Така че версията "ама той ще ме пази" хич не е гаранция. Още повече - да се спреш в най-якия момент едно, че е супер гадно да си развалиш кефа, второ, че е доста трудно да се противипоставиш на желанието да свършиш в този момент...

Emilen
03-03-2010, 20:16
Е, не е чак толкова трудно да се самоконтролираш, но изисква известно себепознаване. Аз съм си го позволявал при една дългогодишна връзка, за която вярвах, че е "истинската". И ако беше станала грешка, със сигурност нямаше да се прави аборт. Но първо използвахме презерватив, докато се уверих, че наистина го мога това. Приехме евентуалните рискове. Но е безумие да рискуват хора, които са наясно, че всяка грешка ще се завърши на "магарето".

lovemirkoo
03-03-2010, 20:38
yuyuto , ние също сме образовани на тази тема.И ако не си прочела цялата тема,там споменах,че съм на ясно за предеякуларната течност. И "гениалната" идея не е моя,явно ми го е казал някой човек с "гениални" едеи,помолих за компетентни отговори само и единствено по темата,защото се интересувам от помощта ви,не от нападките.Занм,че постъпката беше глупава и не е виновен той, и двамата сме и виновни, и невинни.Той се владее успешно попринцип,дори когато го правим с презерватив,защото имаше и случка със скъсан презерватив.Така,че и кондомите не са много сигурни.

П.П Благодаря за отговорите ви. [/b]

Emilen
03-03-2010, 20:51
Ето конкретен отговор: НЕ Е ВЯРНО!
Първо: Твърдението не е за аналгин, а за АСПИРИН. Имаше тема, в която стана дума за "бабешките" методи. По принцип съм против тях, независимо, че имат известен научен смисъл.
Второ: Приеми отговора буквално така: Не е вярно. Използвай съвременни методи, за да не съжаляваш после.Трето: За обвиненията към приятеля: Този секс, от който може да се забременее изисква поне двама партньори, при което трябва да са с различен пол. Като акт, извършван по взаимно съгласие, в никакъв случай не може единият да е виновен, а другият-не. Най-малкото и двамата са приели риска. Момичето е заело принципно правилна позиция на осъзнаване на собствената отговорност. Не нападайте приятеля й-по ирония на съдбата, утре точно на вас ще се случи.

hoooodyhoooooo
03-03-2010, 20:57
Реално погледнато, има известна степен за успех с аспирина, но не рискувай. Може да доведе и до усложнения. Ацетилсалициловата киселина в него може да е вредна за естественото овлажняване на влагалището и да предизвика парене и гадене. Казвам "може", не че ще се получи. Но най-добре вземи Ескапел. Не си прави експерименти, ок ;)

Emilen
03-03-2010, 21:00
Въпросът е приключен, защото "бабешките" методи могат да се приложат НЕПОСРЕДСТЕНО след акта, за да убият сперматозоидите-това ще рече от няколко минути, до, може би-половин час след това. Един час вече е много време. Времето на обсъждане вече е обезсмислило този метод.

lovemirkoo
03-03-2010, 22:10
Благодаря на всички за отговорите.

Everytime
03-04-2010, 12:29
Винаги има опасност ;) То даже с хапчета има 1% възможност, а ти така.Все пак сама си усетила семенната течност в себе си ;) взимай ескапел утре. ;) Вземи пари на заем.Все някой приятел ще ти даде.Пък и приятелят ти едва ли иска да става баща ;) Той да ти го купи :? Ако не вземи пари на заем, заклевам се ако бях при теб, аз щях да ти го купя директно.Не си прави майтапи с тези неща, защото може да излезне скъп майтап ;)

:smt023

yuyuto
03-04-2010, 13:01
yuyuto , ние също сме образовани на тази тема.И ако не си прочела цялата тема,там споменах,че съм на ясно за предеякуларната течност. И "гениалната" идея не е моя,явно ми го е казал някой човек с "гениални" едеи,помолих за компетентни отговори само и единствено по темата,защото се интересувам от помощта ви,не от нападките.Занм,че постъпката беше глупава и не е виновен той, и двамата сме и виновни, и невинни.Той се владее успешно попринцип,дори когато го правим с презерватив,защото имаше и случка със скъсан презерватив.Така,че и кондомите не са много сигурни.

П.П Благодаря за отговорите ви. [/b]

Е като си се информирала добре, защо не знаеш за хапче до 72ч след секс? А за "гениалната" идея, след като си така добре информирана, защо изобщо допускаш, че това би ти помогнало?

Да твърдиш, че си информирана и си се образовала по въпроса и в същото време да си слагаш аналгин долу - малко си противоречи, не мислиш ли?

А искаше съвет - дадох ти го. Пратих ти линк. Ако са минали вече 72ч и е късно, изчакай до деня, в който трябва да ти дойде и ако закъснее с няколко дена, направо си взимай тест за бременост.

И стига с тия глупости "приятеля ми е страхотен, той и друг път се е справял със задачата да се спре навреме". Приятелят ти и най-големият пич да е, има моменти, в които не може да се контролира. Всеки път е различно, ако веднъж е успял да те опази, аплодисменти, ама това гаранция ли е, че следващия път ще успее? Застраховай се предваително, защо трябва да се стига до нежелана бременост, за да ти светне лампичката, че аджеба трябва да се пазите, защото освен удоволствие и отговорност си е???

Ако щеш го приемай като нападка, ама според мен си е чиста доза съвет - седни, прочети, информирай се и не вярвай на всяка дума на приятеля ти (и момчетата не са много наясно с нещата, въпреки че в повечето случаи твърдят, че са спецове).

lovemirkoo
03-05-2010, 08:16
Както казах в началото,нямам излисхни 30 лв за escapelle.Като човек поисках съвет и ви благодаря за компетентните отговори,вече всичко е наред.