PDA

View Full Version : мазна и белеща се кожа

ivan141
03-02-2010, 18:16
Здравеите имам голям проблем кожата ми е супер мазна и се бели. Примерно като се изкапя кожата ми се опава толкова се стяга че немога да си кажа името и почва да се бели след половин час вече се е омазнила и пак се бели като я намажа с крем се оправя ама нали ми е мазна кожата и гледам да не го правя мисля за мазната кожа да използвам хума да почна да си правя маски ,може ли да се далжи беленето от мазната кожа и какво щте кажете за маските от хума. мерси за помоща предварително

V14D0
03-02-2010, 18:22
Ами не знам с какво се храниш, но ако не е хормонално, може да е от храната. Отиди и потърси професионална помощ от дерматолог. Едно е ако изгориш да се бели, но съвсем друго е да се бели всеки път след къпане.

_butterfly_
03-02-2010, 19:13
За кожата на лицето ли става въпрос? Явно имаш смесен тип кожа- омазнява се, но със сухи участъци. Вариантите, които биха ти помогнали- използваш козметика и измиващи продукти точно за смесен тип кожа или отиваш на дерматолог и той ти казва, кои продукти ще ти помогнат. :)

angel4eto966
03-02-2010, 21:44
темата не е за този раздел :)
а по въпроса има достатъчно козметика за различните типиве. според мен твойта е смесена и отиваш в един козметичен магазин и питаш те ще ти препоръчат нещо