View Full Version : Помощ исскам съвет
Искам да направя изненада на нашите искам малко идейй :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Е дай малко повече инфо..
Повод? интересите им ..?
Е дай малко повече инфо..
Повод? интересите им ..?
iiordanova
03-03-2010, 11:18
Повод?
Може да им падариш екскурзия ?
SmilezZz
03-03-2010, 13:05
Повод ?
не можем да ти помогнем,след като не знаем повода :? :?
Повод ?
не можем да ти помогнем,след като не знаем повода :? :?
++ :?
Искам да направя изненада на нашите искам малко идейй :) :) :) :) :) :) :) :) :)
хвани ги докато го правят, наистина ще бъдат изненадени
Wrathchild
03-04-2010, 04:41
хвани ги докато го правят, наистина ще бъдат изненадени :lol: Искам да го видя това.
И аз да се отчета - ПОВОД?!
BeezyJey
03-04-2010, 12:11
хвани ги докато го правят, наистина ще бъдат изненадени :lol: Искам да го видя това.
И аз да се отчета - ПОВОД?!
Вие сте много тъпи, заклевам се! Още някой няма ли да напише "ПОВОД" ?!? Моля модераторите малко да се стегнат и да въведат ново правило да не се дублират едни и същи отговори един след друг, че е много дразнещо.
Everytime
03-04-2010, 19:14
ако искаш просто да ги изненадаш приятно без повод,сготви им нещо вкусно ако можеш да готвиш,сипи вино (червено) запали свещи и огаси лампата в стаята.Нека да се почувстват влюбени,а и след това ще те възнаградят за това :)
Callisto
03-04-2010, 19:40
Ние с братовчед ми навремето си тръгвахме от работата на родителите ни по-рано, прибирахме се в къщи, почиствахме цялата къща, сготвяхме им вечеря, подреждахме масата и те като се приберат винаги бяха приятно изненадани, че някой се е погрижил за тях и ще могат да си отпочинат след тежкия работен ден. :)