Влез

View Full Version : Неприятна/Приятна изненада

ShineDownnn
03-03-2010, 13:56
Случвало ли Ви се е да стигнете до секс с някое момче/момиче и то да се окаже космато отдолу.Как реагирахте?

А ако не Ви кефи интимната прическа на гаджето или интимния партньор ще му/й кажете ли?Как реагира?

:D

golqmumnik
03-03-2010, 14:01
Случи се един път.Казах й да грабва ножицата и да окастря шубрака,щото не мога да се спусна в пещерата.

zoreto
03-03-2010, 14:33
Случи се един път.Казах й да грабва ножицата и да окастря шубрака,щото не мога да се спусна в пещерата.
:razz: :razz: :razz:

c0ci
03-03-2010, 16:54
аз винаги казвах на бившия ми да си махне космите..иначе никакъв секс! Отвращават ме космати топки

NeENormalen
03-03-2010, 16:55
Мен не са ми се случвали натурални грубост(нито веднъж бръснати) но съм имал щастието да правя орална любов на момиче което не се е бръснало от 2 седмици... не го пожелаван на никого!!!

Huffy
03-03-2010, 17:05
Едно е космата прическа , друго е космата от занимареност. Туряш капута мушкаш там и не мислиш по въпроса и я предупреждаваш за следващия път да се вкара в ред

LosTLighT
03-03-2010, 17:09
Случвало ли Ви се е да стигнете до секс с някое момче/момиче и то да се окаже космато отдолу.Как реагирахте?

А ако не Ви кефи интимната прическа на гаджето или интимния партньор ще му/й кажете ли?Как реагира?

:D

Оооо йес,неосъществената ми мечта.. да срещна гъстата гора..
xahuxau

xkorem
03-03-2010, 17:19
Абе не ми се е случвало,но дано и да неми се случи. :?

TERIER4ETO
03-03-2010, 17:24
абе не е много приятно ... затова когато сте се настроили за секс първо се погрижете за личната си хигиена :D

scanadal
03-03-2010, 17:30
Хах,ами случвало ми се е.Но космите му бяха руси и едни такива хилави.Не съм имала проблем,не ми е било гнусно или да ме отврати.Той си беше чистоплътен и секси.По-скоро се изненадах де,че млад мъж не се обезкосмява ТАМ.Избръсна си всичко само един път и после ми се тюхкаше,че не е трябвало да маха всичко :-o
Аз съм на принципа както на него му е приятно,така да се носи,няма да се меся в ничие "обезкосмяване" :-D Но все пак да познава топлата вода и сапуна ;)

YouDontKnowMe
03-03-2010, 17:44
Не ми се е случвало да попадам на чак толкова големи шубраци :razz:
Иначе, в нормално количество космите не ме притесняват ^

xkorem
03-03-2010, 17:49
Не ми се е случвало да попадам на чак толкова големи шубраци :razz:
Иначе, в нормално количество космите не ме притесняват ^
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :D :-D :-D :-D :grin: :grin: :D :D :razz:
Говорим за косми не за шубрак :-P

hahavteen
03-03-2010, 18:01
Ами аз предпочитам мъжа да има косми "там" а при първия ми път с приятеля ми той се беше обезкосмил... Не знам но ми е някак странно мъж без косми. Не ми изглежда секси. След това му казах как предпочит и от тогава нямаме проблеми :D

xXxSmilexXx
03-03-2010, 18:14
Не съм имала такъв проблем :lol: И се надявам да нямам ;хх :shock:

BiGBaDWolF
03-03-2010, 18:32
Отказах се .. Запалих мотора и я зарезах в реката :D

yuyuto
03-03-2010, 18:37
Абе мисля, че това е повече въпрос от хигиенна гледна точка... Всеки сам си преценява до каква дължина и къде може да си ги остави, другото вече е липса на хигиена...

kremen4eto
03-03-2010, 18:56
Приятелят ми ги маха. Понякога ги оставя за по-дълго време. Общо взето не ми дреме дали ще има или няма. Само когато са наболи ми боцкат понякога ама не се оплаквам :-D

NF_D
03-03-2010, 19:39

Аз ще се побъркам от смях :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

therichbitch
03-03-2010, 20:25
Не съм имала такъв проблем :lol: И се надявам да нямам ;хх :shock:

GreenFairy
03-04-2010, 11:44
Няма особено голямо значение стига да не боцка :D

Everytime
03-04-2010, 12:23
Отказах се .. Запалих мотора и я зарезах в реката :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

_butterfly_
03-04-2010, 15:43
Абе мисля, че това е повече въпрос от хигиенна гледна точка... Всеки сам си преценява до каква дължина и къде може да си ги остави, другото вече е липса на хигиена...

Не е въпрос на хигиена, а по-скоро от естетическа гледна точка и как човек се чувства по-добре в кожата си.
По въпроса- не ми се е случвало, но честно казано едва ли ще имам проблем с това ако мъжът не се е обръснал.

Annihilati0N
03-04-2010, 22:55

Абе да е*а, спрете с тая тема, че бръсненето на интимните части било въпрос на хигиенна гледна точка. Поне от снимката виждам, че си достатъчно зряла и сама да си зададеш въпроса - твоите майка, баща, баба, дядо, чинка, стринка, чичо, Уйчо, буля и цялата ти рода като са били космати преди, да не са били с понижена хигиена ?! Питай ги, може да разбереш ! Писна ми да чета всеки втори пост по тая тема да е - "Т'ва е въпрос на хигиена". Добре, че има хора като момичето от горния пост, което мисли точно като мен. :x