Влез

View Full Version : Въпроси за котките! ^^

ShtrudeL
03-03-2010, 20:12
*През какъв период от време се разгонват котките?
*Ако една котка е разгонена и й се дадат хапчета след колко време пак ще се разгони?
*Как се разбира дали е забременяла след любовните преживявания? ^^

4u6kazelena
03-03-2010, 21:48
1) веднъж-два пъти годишно, моята за един месец три пъти, ама след това си е пушка цяла година
2) не е добре, образуват им се кисти, ракови образувания и т. н., личен съвет - по-добре я кастрирай, иначе все едно и минава разгонването с хапче
3) ми спира да мяука, да си вдига задницата, укротява се...

Forest_girl
03-03-2010, 22:13
Наистина не давай хапчета на котката ти.. Прочети в интернет какво пише за тях и ще се убедиш.

ShtrudeL
03-03-2010, 22:41
2) не е добре, образуват им се кисти, ракови образувания и т. н., личен съвет - по-добре я кастрирай, иначе все едно и минава разгонването с хапче

...Минава й разгонването...
Котката не е моя...но от нея се очакват котенца...поне така беше планирано...но преди няколко дни са й дали хапчета и казаха че можело след 10-20 дни пак да се разгони... та за това питах ама не съм сигурна...Пък и до колкото съм чела март месец им е нещо като пролетно разгонване... пфу...значи да минавам на план Б с морско свинче за сега ^^

Zar4e
03-04-2010, 07:05
Има тема за животните...Създадена е за цел да не се пишан нови и нови теми...розровете се малко

Zar4e
03-04-2010, 07:18
*През какъв период от време се разгонват котките?
*Ако една котка е разгонена и й се дадат хапчета след колко време пак ще се разгони?
*Как се разбира дали е забременяла след любовните преживявания? ^^
Сега да отговоря,понеже и аз имам писана...попринцип се разгонват есента и пролетта,но всякак котка различно.Хапчетат са вредни...Колко хапчета са и адени?Ако е едно няма да подейства и да спре разгонването изцяло...Води се на ветеринар ...За тези неща се пита вет,а не по форумите,но нали е махленска скачката не очаквам нищо по различно...Нали и моята е от такава скачка,щото в БГ нищо за развъдници не се знае :booooomb: Ако хората са съвестни ще заведат котката при вет ще им се обясни всичко и може да решат да не заплождат котката си ... :?

ShtrudeL
03-04-2010, 08:37
Ама те точно това искат. Оо Да има котенца...не знам защо в последния момент и дадоха хапчета... Оо Даже и мъжкар кандидат има...За това питам дали след като са и дадени хапчета след тва може пак да се разгони... На почти 2 години е без няколко месеца ако е важно и до сега не е била с котарак...

gia_sena_mono
03-04-2010, 22:59
Относно разгонването. Една позната даваше на котката си хапчета за разгонване.От тях получи странични реакции и се наложи да я кастрират.