View Full Version : Лизане=оргазъм
Възможно ли е едно момиче да получи оргазъм, ако момче я лижи продължително време?
BUBBLEGUM4o
03-04-2010, 10:53
ако съчетае и игра с ръце.. да , даже може и да свърши 8)
NeENormalen
03-04-2010, 12:14
Възможно ли е едно момиче да получи оргазъм, ако момче я лижи продължително време?
А не бе, Ела и ще ти го докажа :Р :oops: :oops: :oops:
Ще получи клиторен оргазъм.:)
krem4et0
03-04-2010, 13:57
Да, може дори и да не я пипа по друг начин.
дааа
SmilezZz
03-04-2010, 15:07
Да,може
да бе, затва аз не мога да свърша така.
всеки си е индивидуален.
и да, може да свършиш само с лизане.
playboyche
03-04-2010, 18:41
Най-якия оргазъм се получава от лизане. ;)
не съм съгласен на 100% но ОК ... а иначе ти нямаш грам сексуална даже и обща култура да питам брат/сестра си дето е в на тати тестесите ще знае отговора ноо и гугъл бачка .. но няма нищо а иначе маи казах но да възможно е ;)
свършването от лизане е дори по-лесно отколкото от самия секс така че който казва че не може , явно не си е намерил майстора :D
YouDontKnowMe
03-04-2010, 19:14
Да, може. Така аз мога да получа оргазъм за секунди (примерно). Но предпочитам вагинален ^
Wikzinka
03-04-2010, 20:04
Може разбира се :)
+ Даже става по-бързо,само да знаеш как!
cvetityo
03-05-2010, 08:14
може може....ако бръкне с няколко пръста ще е още по добър ефекта;)
всеки си е индивидуален.
Няма такъв филм. Има некадърни лизачи. Най-лесно е момиче да свърши от лизане. :-D
jujanka ... и аз не съм свършвала до сега по този начин ! :-x :o
shephard ... прав си може би проблемът е в приятелите ни ... :-o
MakeMeLaugh
03-05-2010, 10:14
Там е проблема - да ;)
С малко повече внимание отделено само за вас и тялото ви, с подходяща техника, с предразполагаща спокойна и еротична обстановка, с някои трикчета ще свърпите не ами.. ше искате времето на пауза да се удари :D
Neopitom3na
03-05-2010, 11:45
Annihilati0N
03-05-2010, 17:04
С повече опит на някои им харесва доста повече от вагиналния. :-D :-D :-D
Callisto
03-07-2010, 23:19
Естествено, че може! :)
Моя обаче предпочита да си помага и с пръстчета и това ме възбужда адски много. :)
С помощ и от ръчичката и за 3-4 минути дори съм получавала оргазъм :oops: :oops: :oops:
hahavteen
03-08-2010, 09:06
всеки си е индивидуален.
Няма такъв филм. Има некадърни лизачи. Най-лесно е момиче да свърши от лизане. :-D
jujanka ... и аз не съм свършвала до сега по този начин ! :-x :o
shephard ... прав си може би проблемът е в приятелите ни ... :-o
Мда и аз не можех да свършапо този начин с бившия ми и ми беше дори неприятно и си мислех че по принцип не ми харесва оралната любов. Като се събрах със сегашния ми приятел той много настояваше и реших все пак да го оставя. Е няма такъв оргазъм! Просто бившия ми е бил некадърен. Приятелят ми даже без помощ от пръстчета за 3-4 минутки ме е докарвал до оргазъм.
wolfdance
03-08-2010, 09:08
Може, но ако лижеш на правилното място, лизането по коляното не е довело до нищо добро :)
mOBSCENE
03-08-2010, 18:05
разбира се :)