Влез

View Full Version : Какво НЕ харесвате ..

ReachlessGirl
03-04-2010, 16:43
.. у вашия/та приятел/ка? .. или иначе казано какви са неговите/нейните пороци и грешки, които е правил/а към вас?

и още нещо .. Бихте ли искали да ги промените?

Melanie
03-04-2010, 16:47
хич не ме слуша :D

w0sh
03-04-2010, 16:47
Това ,че липсва.

Само не започвайте с коментарите, че всичко си харесвате.

pussucetka
03-04-2010, 16:49
.. у вашия/та приятел/ка? .. или иначе казано какви са неговите/нейните пороци и грешки, които е правил/а към вас?

и още нещо .. Бихте ли искали да ги промените?

Емии не си ги спомням сичките , но например : държал се е грубо с мене , по някой път не ме слушаа какво му говоряя и много нещаа .. :)

Stan4o123
03-04-2010, 16:49
Супер несериозна е...
Живее си в някакъв нейн свят,в който съществува само тя...
Егоистка е...
Не разбира от музика :D

3oPuTy
03-04-2010, 16:53
Имаше такава тема ...

И все пак :)
За трите месеца,през които сме заедно грешки не е правил (колкото и клиширано да звучи).Също така няма нещо,което да не харесвам в него :?
Единственото нещо,което (може би) малко ме дразни е това,че много държи да ме запознае с половината си рода :-D Като цяло за сега се познавам само с баща му,едната му баба и единия дядо са ме виждали,но не ме познават ... На моя (обаче) това не му е достатъчно и бърза да ме запознае и с майка му,и с другата баба и другия дядо,половината му братовчед(к)и и прочие :-D :-)

ReachlessGirl
03-04-2010, 16:58
Имаше такава тема ...
Намери ми я като я е имало .. обаче нека е в близките 2 месеца ..

и за да не си оспамвам собствената тема ( :lol: ) .. не харесвам това, че изтърсва някоя много, много груба простотия от време на време .. :D
макар, че в началото повече ми пречеше .. сега го приемам по - скоро за негов си странен и извратен по някакъв начин черен хумор! :lol:

3oPuTy
03-04-2010, 17:01
Имаше такава тема ...
Намери ми я като я е имало .. обаче нека е в близките 2 месеца ..

и за да не си оспамвам собствената тема ( :lol: ) .. не харесвам това, че изтърсва някоя много, много груба простотия от време на време .. :D
макар, че в началото повече ми пречеше .. сега го приемам по - скоро за негов си странен и извратен по някакъв начин черен хумор! :lol:
100% е от последните 2 месеца (макс 2 месеца и много малко),защото писах в нея за сегашния ми приятел (написах почти същия пост) и не,няма да ти я намеря - ти да не си малка,а и знаеш как се използва търсачката ;)

ReachlessGirl
03-04-2010, 17:05
3oPuTy не си мисли, че преди да я пусна не съм погледнала .. така, че това в момента е излишно!!!

точка ..

XTREMEFREERIDE
03-04-2010, 17:07
Не харесвам това, че много лесно се пали.. лесно навлиза в спорове и то много горещи. Също така не харесвам, че се опитва да се прави на МЪЖ пред мен.. аз, която знам каква нежна душица е.. 8-) И също непукизма му от време на време. И да, искам да го променя.. или не.. незнам, може пък и така да си го обичам.. :-o :-)

DoctorMouse
03-04-2010, 18:35
тая пие като смок бе.... :D ... поече от мене ... 4 водки изпи и исккаше 7ма :shock:

Priceless
03-04-2010, 18:40
По-лесно ми е да кажа какво харесвам, шото е по-малко 8-) Ама го обичам ...

xPafx
03-04-2010, 18:44
Нерви ма...прекалено ми са мазни :lol:
Не ми казва,че ме обича :o
Споменах ли,че ма нерви :o :lol:
По-хубав е от мен...НЕДОПОСТИМО! :-x
По-умен е от мен....ебаси :-x
Споменах ли,че не ми казва често ,че ме обича?! :o
Не се сеща за мен :cry:

mrazqkindergarten
03-04-2010, 18:46
хич не ме слуша :D

+ Не ми обръща никво внимание и му ходя по гъза :wink:

Assshley
03-04-2010, 18:48
Нерви ма...прекалено ми са мазни :lol:
Не ми казва,че ме обича :o
Споменах ли,че ма нерви :o :lol:
По-хубав е от мен...НЕДОПОСТИМО! :-x
По-умен е от мен....ебаси :-x
Споменах ли,че не ми казва често ,че ме обича?! :o
Не се сеща за мен :cry:
Ми като не се сеща за кво изобщо сте заедно ?! 8-)

Не харесвам това,че отделя прекалено много време на приятелите му,които всъщност не са му никакви приятели и .. абе лични неща са не като за пред цял форум.Иначе всичко друго,което не съм харесвала в него съм успяла да го променя до някъде.

Evellon
03-04-2010, 18:53
Не ми вярва..
Ама никак не ми вярва..
Ама за нищо не ми вярва 8-)

xPafx
03-04-2010, 18:54
Не ми вярва..
Ама никак не ми вярва..
Ама за нищо не ми вярва 8-)
Не я познавам...ама изобщо...ама никак...ама може би не ти вярва,щото така си го правиш сам.. :oops:

onestar
03-04-2010, 18:59
Ммм, по-голям инат е от мен. 8-) Дразни се от най-малкото, повишава тон, а после съжалява... Трудно изразява чувствата си (това от една страна... ми харесва). Доверието, което ми гласува е по-малко от нужното (но... това го разбирам, а и мога да го променя) :)
За друго сега не се сещам, но съм сигурна, че има... :-o

vesito13
03-04-2010, 19:27
Не харесвам това, че е много наивен, вярва на хората, вярва, че много от тях са добри. Надали ще успея да го променя, що се отнася до това, но посмръквам от време на време.
Друго, което не харесвам е, че много ревнува и не осъзнава грешките си. А да и винаги той знае всичко, ау.
Ако можех бих променила това онова, но не мога особено, та обичам си го и с недостатъците му :)

soul1199
03-04-2010, 19:57
а кво да кажат тези,който нямат приятел? :(

hahavteen
03-04-2010, 23:22
Много лесно се изнервя и почва да фучи из къщи и да говори супер бързо и несвързано като е ядосан. :D Супер смешен ми е ама и ме дразни. Ама свикнах вече де. В началото не знаех как да реагирам и все исках да го успокоявам ама вече само изчаквам да му мине защото няма смисъл. 8-) Иначе за сега не сме се карали, помага ми в домакинството, прави ми комплименти, знае какво искам още преди да съм му казала...Изобщо само за това че се нерви се сещам да ме дразни. Иначе отношенията ни са много хармонични и много ме слуша :)

Annihilati0N
03-04-2010, 23:27
Да започнем от това, че аз съм зодия Рак, които до един са чревоугодници ( т.е. ядат всичко и като цяло обичат да си похапват ), а моята приятелка не яде какво да е... И другото - тя има страхотно тяло - дори бих казал, че е слабичка, а тя си мисли, че е дебела... Мразя слаботелесни момичета !

ShtrudeL
03-05-2010, 09:41
wow...наистина се чудех какво да напиша и...каквото и да не му харесвам в характера или държанието...той си е Мойто <3 И си го обичам какъвто е. <3

pisety000
03-05-2010, 16:09
В момента си нямам приятел :D

ReachlessGirl
03-06-2010, 05:33
а кво да кажат тези,който нямат приятел? :(
и това е хубаво от една страна .. 8-)

Иначе си намери момче, с което да си пастнете по характер .. :)

Wrathchild
03-06-2010, 05:42
Работохолик е.

anonimchetou
03-06-2010, 06:52
ами понякога е много упорит и инатлив а аз съм същата и сещате се ;д също така е малко неорганизиран ама си го обичам целия дори с недостатъците. Важното е че сме заедно, а и няма идеални хора.

NeENormalen
03-06-2010, 07:26
ЕЕЕее нямам приятелка, но последната ми разсъждаваше супер едно такова "задълбочено" и супер ме нервеше!!! Няква объркана беше....

neshtonovo
03-06-2010, 10:18
Не ми харесва, че винаги иска да става на неговото и че е адски ревнив...и си мисля, че не държи достатъчно на мен .