View Full Version : Повече удоволствие!
YamahaFeNka
03-04-2010, 17:17
Здравейте!С приятеля ми сме правили секс само 3 пъти! :) Искам да отбележа,че той ми е първият! :) Таа..искам да ви попитам как мога по-бързо да стигна до оргазъм,тъй като не изпитвам почти никакво удоволствие!Имам и друг въпрос..как да разнообразя малко любовната игра? :) Благодаря Ви,предварително! :-)
playboyche
03-04-2010, 17:35
Здравейте!С приятеля ми сме правили секс само 3 пъти! :) Искам да отбележа,че той ми е първият! :) Таа..искам да ви попитам как мога по-бързо да стигна до оргазъм,тъй като не изпитвам почти никакво удоволствие!Имам и друг въпрос..как да разнообразя малко любовната игра? :) Благодаря Ви,предварително! :-)
фантазия му е майката но не ми се пише така че няма да давам иде ще кажа само едно ... РАЗУМ,Чувства ... ;)
той няма опит за това неможе да те закара до където искаш
YamahaFeNka
03-04-2010, 18:54
Huffy..за опита не съм много сигурна,защото е имал много жени през живота си,т.е. би трябвало да има приличен опит!Смятам,че причината може да е и в мен! :(
Wikzinka
03-04-2010, 19:00
Може би причината е , че си притеснена :) А ако не е това предполагам , че с времето ше се получи .... все пак ти сама каза , че сте го правили само 3 пъти :)
Annihilati0N
03-04-2010, 21:27
Huffy..за опита не съм много сигурна,защото е имал много жени през живота си,т.е. би трябвало да има приличен опит!Смятам,че причината може да е и в мен! :(
Първо не знаеш колко са момичетата в живота му и второ дали изобщо е правил нещо с тея момичета. Дори и така да е - това не гарантира сексуалните му умения. А според мен е точно в това проблема - липсата на опит и в двама ви ! Няма да е лошо да вкарате малко въображение и разнообразяване на пози и т.н. :-D
gandalfepi4
03-05-2010, 07:31
Спокойно не си ти виновна. При някои хора е така. Пробвай да се отпуснеш и да се забавляваш без да мислиш много много за други неща и удоволствието би трябвало да си дойде само :)
Помоли го за орална, "ръчна" и ако наистина има опит ще ти покаже, че така лесно се достига до оргазъм (Г-точката и клитора точно за кеф са направени използвай ги )-и не се притеснявай да поискаш и на нас ни е кеф, когато гледаме как момичето получава оргазъм 8-)
ами накараи го или му подскажи да те пипа там ...
ако не направо сама :)
въпреки че тои сам е трябвало да се досети за това :?
krem4et0
03-05-2010, 10:10
Спокойно де, ти си още в началото. Ако станат 30 пъти без удоволствие, тогава вземи да се притесняваш. Отпусни се и се наслаждавай на интимността. Другото ще дойде с времето!
+1
Изобщо, в следващите 5-6 пъти недей да очакваш кой знае какво. А и има един период на напасване на навиците, преди да се постигне някакъв синхрон. Различен е за различните двойки и зависи от доста неща. Отпусни се и не си мисли, че си на изпит. Просто се наслаждавай.
Neopitom3na
03-05-2010, 10:48
може и да си притеснена и за това да не става :)
YamahaFeNka
03-05-2010, 11:21
Мерси много на всички за отговорите! :-) А може ли да ми кажете как малко да разнообразя любовната игра? :? :)
Смятам, че потребителят, който употреби думата "фантазия" е напълно прав. Това е най-важното. На колко си години?
Засега мога да кажа принципно само едно: отлагайте по подходящ начин най-желаната част. Ако на теб ти е "еднообразно", това определено трябва да реши партньорът.
С приятелката ми правим всеки ден , по около 8 часа но дори това не ми е достатъчно !
абе има едни хапчета със V на тях които могат да ти помогнат
xpucutyyy
03-05-2010, 17:31
Искам да ти кажа,че съм изживяла същото с първия си приятел :) Още с първия път изобщо не ми хареса, което всъщност съм чувала че е нормалн. Но на повечето ми приятелки започна да им харесва след 5-6 път и тогава започнаха да стигатдо оргазъм .. което надявам се да се еслучи и с теб ..обаче при мен дали от самата ми притеснителност или от старанието да получа някакво удоволствие .. така и не стигнах до края ..на няколко пъти си мислих че съм защото ми ставаше хубаво, а впредвид че нямах никакъв опит може и да е нормално да се заблудя .Ходихме още може би година преди да се разделим. След това тръгнах с друго момче .. още първия път свърших и бях убедена в това ..самото усещане беше изключително . Така че може просто да не се получава с него ..да не може да те предразположи да се отпуснеш ..това става дори и да се обичате много.. Това разбира се не значеше "намери си друг". Но според мен си дай време. Още може би е рано за удоволствие :) :oops:
Трябва да си максимално отпусната. С приятеля ми го правихме редовно без да изпитам удоволствие и след това изведнъж всичко си дойде на мястото. Затова просто се отпусни :)
krem4et0
03-05-2010, 19:06
Правя секс с един и същи мъж 4 години и трудно и сега стигам до оргазъм много рядко по време на секс, да не кажа, че това е по-скоро изключение. НО свършвам по други начини. И все пак първия си вагинален оргазъм получих може би 7-8 месеца след началото на половия ми живот.
А пичът с 8-те часа да се кротне. Мен ако 1 път ме "порят" 8 часа, после ще види секс поне след месец.
Това не е удоволствие, а живо мъчение. Мастурбирай!