Влез

View Full Version : Майка ми...

vanesa0pld
03-04-2010, 20:13
Влудява ме.Постоянно ми влиза в стаята,рови ми в нещата...
Например преди някъде около седмица се качавам на таванската и гледам някакво найлоново пликче,скрито под цветна торба.И понеже съм си малко любопитна реших да видя какво има.
И като махнах цветната торчибка какво да видя-приготвила за боклука в една торбичка неща от моята стая-няколко грима,гривна(1 или 2),едно герданче,направено от мида(преди 5-6г ми го подари една приятелка),стари контролни и още какви ли не неща.Но тя се усетила и идва при мен и ми казва:Ааа, аз само да ти кажа...тия съм ги приготвила за да те питам дали да не ги пренеса тука на таванската(защото там имаме една свободна стая,в която имам някакви стари,бебешки играчки)И после ми вика:защо ми се сърдиш?Еми все пак имам право на малко лично пространство нали?
Слизам си в стаята,отварям шкафовете-всичко подредено(суринта бях разбутала,защото се успах и много бързах)
Направо...Навсякъде рови.Дори и да и купя подарък няма къде да го скрия.
Веднъж една моя приятелка ме помоли да скрия в нас ОСВ-то и нямаше къде да го скрия...а къщата е на 4 етажа(с таванското помещение).Нямаше къде да го скрия защото знаех че майка ми ще прерови.Веднъж си бяк скрила едно контролно под матрака(м/ду матрака и леглото има малко разстояние) и тя и там го открила за САМО 2 часа.А за конролното не и бях казвала.
Направо незнам..А ако и кажа ще ми се разсърди.
Някакви идей?
П:П-И м/ду другото когати мензиса ми дойде я помолих да не казва на баща ми(защото нникога не сме били близки помежду си цялото семейство) и тя вика-''Добре'' И излиза от стаята и я чувам да казва на баща ми:аааа дошло и е''.Толкова неудобно ми беше после :(

mArMaLaDkA
03-04-2010, 20:24
че ако спреш да мрънкаш по форумите и вземеш да поговориш с жената, може и да се разберете. :-o

Callisto
03-04-2010, 20:55
И аз съм на същото дередже. Само дето аз имам проблем с баба ми, която прави същите номера. Бях се махнала от къщи за няколко месеца и те непрекъснато ми се молеше да се върна, че и липсвам, че няма да ми влиза в стаята, че ще ми даде ключа...и какво аз се върнах нито ключ видях нито нищо освен баба ми, която пак се беше заселила тук. Разкарах и всичките боклуци от стаята ми и остана само 1 саксия тук...викам да си я вземе(преди това сключихме сделка да не ми влиза в стаята,ако ще си я чистя сама и даже си стиснахме ръцете съвсем официално)....тая и вика...а не цветето остава тук и ще влизам да го поливам ВСЕКИ ДЕН!...после ми вика ааа не няма сделка...КАКВО? Баси лъжкинята е тая. Накрая пак ще се изнеса и този път няма да се върна.

gia_sena_mono
03-04-2010, 23:03
Кофти. Преди време баба ми така правеше. Наистина е досадно. ОК.Подреждат и т.н. но лично на мен не ми е приятно да ми ровят в стаята - даже да е пълен хаос,така да си седи.Аз сама ще оправя всичко,когато имам време.

girlche
03-04-2010, 23:12
Оф..и мойта е същата :D

Annihilati0N
03-04-2010, 23:17
че ако спреш да мрънкаш по форумите и вземеш да поговориш с жената, може и да се разберете. :-o

Това, че ще се разсърди не трябва да бъде по-важно от личното ти пространство. :?

danibebi
03-05-2010, 05:05
Обсъдете го..може да подейства ;)

EcstazyBaby
03-05-2010, 08:25
Пробвай да и обясниш,сигурна съм,че ще те разбере :) все пак и тя е била на твоята възраст, а ако се разсърди все някога ще и мине все пак ти е майка :) :)

justwondering
03-05-2010, 08:29
У нас нямам такъв проблем, но при една приятелка положението е същото. Не мога да ги разбера тези майки, но явно не ви вярват. :-o Хората казаха, поговори с нея. Спечели доверието й.

Pustinqchka
03-05-2010, 08:31

psych0
03-05-2010, 19:45
гояори с нея и и кажи че не ти е приятно да рови навсякъде

Jus7DreamBoy
03-05-2010, 20:26
Смятай щом нямаш място къде да скриеш OCB-то ....

Biskfitka
03-05-2010, 21:26
Говори с нея-и да се разсърди ще и мине,защото ще разбере,че имаш право...
BTW 8-) Не разбирам какви са тия майки.Не,че мойта не ми влиза в стаята и не ми взима нещата,но поне ги връща (става в-с за гримове,превръзки и др. подобни и нямам нищо против) ...Само 1 път ми е пипала чантата след като разбра,че пуша (ама аз спрях 8) ).Сега и да бърка там нищо няма да намери (освен презервативи ;д ) :D

nicolepcd
03-05-2010, 21:28
Не мога да си представя да имам такава майка :shock: Моите родители, за щастие, не правят така, поне аз не знам 8-) Иначе и да говориш с нея, не мисля, че ще получиш желаният резултат. Просто изчакай да се изнесеш от вас. 8-) Май само това е изхода ;д

ShtrudeL
03-05-2010, 21:48
йей йей ...аз пък аз ровя в нас навсякъде ^^