View Full Version : Спрей за коса
Извинявам се предварително, ако има такъва тема, но не можах да намера и за това пускам нова. Става въпрос за тези спрейове http://www.kuku-bg.com/products.php?pcatid=69&catid=85 или ако сте позлвали друг споделете мниението си за тях, имат ли ефект, добре ли стои коса с тях и дали изобщо оцветяват косата.
liim0nka
03-06-2010, 14:12
Виждала съм как стои.Според мен изглежда много изкуствено..все едно си се рисувала с маркер.Може би хората, които съм виждала, не са сложили както трябва не знам..но изобщо не ми харесва :?
Sunshin3
03-06-2010, 14:20
Точно тези не са хубави според мен. :? Наистина много изкуствено стоят, но все пак зависи какъв на какъв цвят ще слагат. И не държат много. Иначе с едно момиче виднъж си купихме един за 30-35лв. Естествено личеше, че е спрей, но излеждаше многго яко. И се задържа и не се разкапа. :)
billytalent
03-06-2010, 14:21
Аз използвам такъв-син и ми харесва,стига да успееш да го нанесеш добре
Аз съм със светло кестенява коса и искам да си сложа черно. Но исках да придобия представа как ще изглеждам с черна коса и затова искам да си купя спрей, защото той ще може да се измие дори и да не се харесам. :D
преди около 6-7 години ми бяха подарили червен ..резултатът .. ЕДНО ГОЛЯМО ЛАЙНО НА КОСАТА 8-)
цялата къща беше червена след мен, а да не ти говоря за възглавницата и чаршафите ми 8-)
много са гаднии
Neopitom3na
03-06-2010, 15:34
абе става готино :D
ReachlessGirl
03-06-2010, 16:07
УЖАСНИ СА .. не прави грешката да си взимаш!!
Така една приятелка се подлъга .. взе си и аз уж боядисах 2-3 кичура стоя така повече от час и когато ги пипна, за да види дали са изсъхнали всичко остана по ръката й!!! :? :?
Извинявам се предварително, ако има такъва тема, но не можах да намера и за това пускам нова. Става въпрос за тези спрейове http://www.kuku-bg.com/products.php?pcatid=69&catid=85 или ако сте позлвали друг споделете мниението си за тях, имат ли ефект, добре ли стои коса с тях и дали изобщо оцветяват косата.
мисля че имаше балсам с оцветяващ ефект ако не се лъжа...хем е по-евтино хем стои по-естествено и е безопастно :) 2 момичета от моя клас са го ползвали и ефекта беше добър :-D
bezobraznica
03-06-2010, 16:42
Одвратителни са.. :-x
rosencetooo
03-06-2010, 16:44
Не ти препоръчвам да ги пробваш :)
По-добре си вземи шампоан оцветител, малко по-малък боклук е от това ;д
Определено се отказвам. За сега няма нищо да взмимам, а в краен вариянт остава шампонана оцветител.
LosTLighT
03-06-2010, 17:47
не са кой знае какво...
__________________________________________________ ______________
Ако може ме добавете в IMPULSE да си пишем, че е супер скука. :{
www.impulse.bg/iwan_stt
awesomesheepy
03-06-2010, 17:55
не са нищо особено за цената си.
вземи си един шампоан оцветител и се прави направо,излиза към 2 - 2.50 лв и е по-дълготраен ефекта..
mArMaLaDkA
03-06-2010, 18:00
www.taaz.com
Най-добрия вариант, за да видиш как евентуално би изглеждала с черна коса. Шампоаните оцветители са още по-голям боклук, най-вече на Палет.
stealthyGirl
03-06-2010, 18:25
http://www.kuku-bg.com/product.php?product=841
Ей, такъв имам. Обаче много силно мирише. Боядисва, но трябва много да го клатиш преди да пръснеш иначе все едно е вода.