Влез

View Full Version : все мисля за това :X

danibebi
03-06-2010, 17:08
Плс моля ви съвет,не издържам вече :( даже незнам как да го обясня..примерно седя си на компа и все си мисля за некъф несъществуващ човек,който примерно ме наблюдава или като излизам все едно ходи по мен :cry: моля ви искам само съвет,как да спра да си мисля и представям такива неща?! :-# :-#

ecstazy
03-06-2010, 17:11
несъществуващ

това е отговора.. спокойно, недей се плаши за у вас си мисли просто че е НЕВЪЗМОЖНО да го има, родителите са в къщи, няма проблем а за навън ходи на по оживени (нз как се пише хванахте ме :oops: ) места и не мисли за това, сама казваш че е НЕСЪЩЕСТВУВАЩ :)

danibebi
03-06-2010, 17:52
несъществуващ

това е отговора.. спокойно, недей се плаши за у вас си мисли просто че е НЕВЪЗМОЖНО да го има, родителите са в къщи, няма проблем а за навън ходи на по оживени (нз как се пише хванахте ме :oops: ) места и не мисли за това, сама казваш че е НЕСЪЩЕСТВУВАЩ :)

Мерси :) Но ще ви помоля за още съвети,,моля ви :(

Wrathchild
03-06-2010, 17:54
Психолог?

ecstazy
03-06-2010, 17:59
Психолог? междудругото съм съгласна, в това няма нищо странно, не значи че си куку.. най-много да се оправиш :) една моя приятелка имаше проблеми /на 14 е/ отиде на психолог и ми казва че това помага, чуства се по добре и такам.. успехи :)

dr3am
03-06-2010, 18:01
и аз имах същият проблем... ще мине от самосебе си.... етот и няколко съветчета с които аз се "спасявах" 8) - като съм самичка пусках музиката до дупка, или ползвах слушалки, смисъл музиката да ти заглушава мислите...; или пък ако е вечер.. светваш лампите само там където ходиш (пр стаята ти, кухнята и тоалетната) а в другите стаяи затваряш плътно вратата...; или просту бъбри с някой по тела или по скайп :)
на мен лично това ми помагаше :P
пък и както каза несъществуващ няма причина да се притесняваш :-)

danibebi
03-06-2010, 18:14
Мерси наистина, и аз съм съгласна да ходя на психолог,но нашите незнам как ще реагират.. :(

dr3am
03-06-2010, 18:21
Мерси наистина, и аз съм съгласна да ходя на психолог,но нашите незнам как ще реагират.. :(
ами просто поговори с тях .. опитай се да им обясниш ситуацията... вярно може да ти кажат въобразяваш си или нещо от сорта, ама ... все пак е по-добре първо да поговориш с тях :)

danibebi
03-06-2010, 18:50
ами просто поговори с тях .. опитай се да им обясниш ситуацията... вярно може да ти кажат въобразяваш си или нещо от сорта, ама ... все пак е по-добре първо да поговориш с тях :)

Мерси за съветите :) приемам и още.. но вашите наистина са полезни :)

ShtrudeL
03-06-2010, 19:17
хъх...и аз преди бях така...по-точно когато съм сама...все имах чувството,че зад мен има някой...Даже се стрясках от най-малкия шум... И всяка една врата трябваше да е затворена...Страх ме беше от отворени врати...

adizitk1
03-06-2010, 19:32
И аз съм така, затова и имам фобия от камери - чувството, че някой постоянно те наблюдава. Това си е на психическа основа, затова трябва просто да си повтаряш, че никой не те вижда в момента, че около теб няма никой и тн. Ако пък не можеш да си помогнеш сама отиди на психолог - не се притеснявай от реакцията на родителите ти, просто им кажи пък каквото ще да става. :wink:

petinkataaa
03-06-2010, 19:49
и аз съм така..даже в момента пак стоя сама и пак умирам от страх..

danibebi
03-06-2010, 19:56
Да,но аз примерно си представям как съм на компа ии,че идва към мен или ме наблюдава :( гадно е,но ще направя нещо по въпроса :?

petinkataaa
03-06-2010, 20:53
и при мен е така..и постоянно ме е страх от някой..и сънувах един сън,който никога няма да забравя....много ме е страх ;х

girlche
03-06-2010, 22:35
хъх...и аз преди бях така...по-точно когато съм сама...все имах чувството,че зад мен има някой...Даже се стрясках от най-малкия шум... И всяка една врата трябваше да е затворена...Страх ме беше от отворени врати...
мхм .. ужасно е :( :-o

Amazingskill
03-07-2010, 01:46

same here.. ужасен страх...оттам ми идва и колоустрофобия и всичко :( Даже сега като ви прочетох постовете изтръпвам... мислех, че само на мен ми има нещо :shock:

anity92
03-07-2010, 05:04
лелеее и аз съм такаа...обаче на моменти не ми пука...опитай се както казаха по-горе да се абстрахираш от това...на мен когато ми беше страшничко надувах музиката и си лафих по скайп с приятеля ми...малко или много е по-успокояващо отколкото нищо да не правиш и да мислиш,че някой те наблюдава..аз на никого не съм казала по простата причина,че някой ден рано или късно ще ми мине..не е кой знае какво..и идеята за психолог не е лоша ;) поговори с родителите си и дано те разберат...айде успех от мен ;p

SmilezZz
03-07-2010, 06:59
Психолог?

Да..Това не означава,че си луда..И аз съм отивала и ми помогна..Олеква ти..Абе просто отиди и поговори с един специалист..

По темата - Отговорът се съдържа в самия въпрос - НЕСЪЩЕСТВУВАЩ..Просто престане да мислиш за това..Излез повече с приятелите си..Намери си някакво хоби и всичко ще си мине само по себе си

danibebi
03-07-2010, 10:19
Мерси на всички :) Поне се успокоявам,че не се случва само на мен :?

TheOneAndOnly
03-07-2010, 10:30
И аз съм така напоследък, наистина

kamucheto0
03-07-2010, 10:48
и аз съм така.. даже вчера както си седя на компа и имах чуството , че нещо е точно до мене ама точно ии се оплаших щото нещо пукна до мен ии стоях и гледах :shock: :shock: ии вечер като ми се ходи до тоалетна или през нощта и винаги ама винаги имам чуството, че има някои.. според мен повечето хора са така.. но не мисля, че трябва да се ходи на психолог.. просто не трябва да мислим за това нещо когато ни е страх.. :)

Pustinqchka
03-07-2010, 10:53
Лошо, лошо, опитвай се да избягваш да мислиш за този несъществуващ човек.

darrie
03-07-2010, 15:00
Значи да ти кажа, да не се плашиш. Почти всички имат такива страхове. Дори и аз се плаша все още и постоянно си мисля, че от някъде, ще изкочи някой, дори когато съм сама и е заключено. Понякога се чувствам като параноичка, защото знам, че няма да стане и че е невъзможно, но се плаша и при най - малкия шум. Не смятам, че си за психолог, но ако наистина не се чувстваш добре първо говори с вашите. Според мен е от възрастта и от многото заобикалящи ни медии, игри, филми и пр. :)
Според мен ще се почувстваш по - добре, ако знаеш, че си "защитена". Кажи на вашите, оставяйте включени лампите през ноща, носи със себе си винаги телефона си, когато излизаш някъде, помоли приятелка да те придружи, не гледай много филми на ужасите и когато пак ти се приуми, че има някого, просто се разходи, за да "провериш", в началото ще те е страх, но после ще се увериш, че само си въобразяваш. :)

villytooOo
03-07-2010, 16:03
и аз имах същият проблем... ще мине от самосебе си.... етот и няколко съветчета с които аз се "спасявах" 8) - като съм самичка пусках музиката до дупка, или ползвах слушалки, смисъл музиката да ти заглушава мислите...; или пък ако е вечер.. светваш лампите само там където ходиш (пр стаята ти, кухнята и тоалетната) а в другите стаяи затваряш плътно вратата...; или просту бъбри с някой по тела или по скайп :)
на мен лично това ми помагаше :P
пък и както каза несъществуващ няма причина да се притесняваш :-)

абсолютно същата работа бях също като теб .. даже и сега ми се е случвало по някой път .. :( ноо както каза dr3am пускаш музиката до дупка или пишеш с фр по скайп .. на мен това исключително много ми помогна :)

Jus7DreamBoy
03-07-2010, 23:01
о и аз имах такъв момент в детството ми само че имах чувство че постоянно влиза в къщи.... и постоянно ходех да проверявам дали е заключено и т.н но с времето си втълпих че моят дом е моята крепост и никой освен роднините ми не могат да влизат в него ... ако ме разбираш какво искам да кажа ....

danibebi
03-11-2010, 18:13
:)

BlueParadise
03-11-2010, 18:19
Като малък за кратко бях така,даже като заспивах си мислех,че някой ще дойде и ще ме заколи и се завивах през глава :D ... но просто спрях да се страхумам като си казвах,няма такъв човек (дух) само се правя на бебе и наистина спрях ... това е всичко което направих и подейства :grin: ,та то това е цялата философия..и колкото и съвети да искаш,отговора е да спреш да се страхуваш и да си въобразяваш,и ще вишиш колко е просто решението,играй си нещо,чети,слушай музика,абе занимавай се...тва е,успех 8-)

mon4oo
03-11-2010, 19:59
аа не си мисли че си единствената и аз съм така във момента :( :( :( :( :( :( :( :( :(

danibebi
03-11-2010, 20:11
аа не си мисли че си единствената и аз съм така във момента :( :( :( :( :( :( :( :( :(

лошо,лошо :( ще се опитам да направя така..както казаха по-горе..

titinkaa
03-12-2010, 07:41
Не си мисли за него,просто нещо си си втълпила и затова така си внушаваш

anonimchetou
03-12-2010, 15:53
брао бе хора ся ми стана някво страшно, иначе и на мен ми се случва много често докато правя нещо из къщи и да ми се струва че някой ме наблюдава а понякога направо си усещам сякаш.. доста е страшничко. Казвам си че си въобразявам и се опитвам да откллоня вниманието си с нещо друго.

kukli4kata001
03-13-2010, 18:30
То май всички сме били така,ама се преудолява. Иначе за психолог, винаги съм била навита само да си поговоря с някой :D и не се смятам за луда или побъркана естествено (в тоя смисъл де). За мен тва са хора ,които могат да ти помогнат по някъв начин в душевно или умствено (и все още не говоря за луди) отношение. И все пак ччовек не трябва да е луд, за да иди при психолог.

yoyoo
03-14-2010, 15:04
ужасно е .. но минава .. аз стоях на светната лампа и на затворена врата ... и колкото и смешно да звучи винаги имах до себе си нож или тиган.. :D

ecstazy
03-14-2010, 15:40
ужасно е .. но минава .. аз стоях на светната лампа и на затворена врата ... и колкото и смешно да звучи винаги имах до себе си нож или тиган.. :D тиган :shock: :lol: нож добре ама тиган... :lol:

babylove
03-14-2010, 15:44
И аз имам съшия проблем. :x Но не знам... аз не мисля, че примерно някой ще дойде от улицата... ами че нещо като дух ме гледа :D ... И при мен не действа да заключа вратата, предпочитам да е отключено... Но това е само на моменти де... на моменти избощо не ме е страх. Ужас... А и музиката при мен не помага... искам да чувам всичко, което става... без значение, че може примерно да чуя някоя врата да се отваря. Най-много ми помагат филмите... когато си сама може да си изтегляш някоя романтична комедия :) ... или драмичка... :)

yoyoo
03-14-2010, 16:07
ужасно е .. но минава .. аз стоях на светната лампа и на затворена врата ... и колкото и смешно да звучи винаги имах до себе си нож или тиган.. :D тиган :shock: :lol: нож добре ама тиган... :lol:

мда :lol: дет си праим палачинки в него :D смешно звучи ама ако халосаш някого по главата [дори и да е нереален] на него няма да му е никак смешно :D :D даже съм проверявала апартамента стая по стая .. в едната рука ножа .. в другата тигана и гледам по стаите :razz: много съм добре... :D :D

ecstazy
03-14-2010, 16:14

мда :lol: дет си праим палачинки в него :D смешно звучи ама ако халосаш някого по главата [дори и да е нереален] на него няма да му е никак смешно :D :D даже съм проверявала апартамента стая по стая .. в едната рука ножа .. в другата тигана и гледам по стаите :razz: много съм добре... :D :D знам че чуството е гадно ама тва с тигана ме разцепва :razz: :razz: :razz: 8-)

yoyoo
03-14-2010, 16:30

мда :lol: дет си праим палачинки в него :D смешно звучи ама ако халосаш някого по главата [дори и да е нереален] на него няма да му е никак смешно :D :D даже съм проверявала апартамента стая по стая .. в едната рука ножа .. в другата тигана и гледам по стаите :razz: много съм добре... :D :D знам че чуството е гадно ама тва с тигана ме разцепва :razz: :razz: :razz: 8-)
пробвай някой път :D ше видиш ко е яко да се мотаеш с тиган 8) :D :razz: аз тогаа и се праех на филмова звезда.. вървях едно бавно.. и отварях вратите рязко и само оглеждам ..затварям и продължаам с тигана към следващата стая :razz:

ecstazy
03-14-2010, 16:53

пробвай някой път :D ше видиш ко е яко да се мотаеш с тиган 8) :D :razz: аз тогаа и се праех на филмова звезда.. вървях едно бавно.. и отварях вратите рязко и само оглеждам ..затварям и продължаам с тигана към следващата стая :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: влизаш и само 'АР Ю ТОЛКИН' ТУ МИ :o ?!?!?!?! ' ;дд :razz:

yoyoo
03-14-2010, 16:56

пробвай някой път :D ше видиш ко е яко да се мотаеш с тиган 8) :D :razz: аз тогаа и се праех на филмова звезда.. вървях едно бавно.. и отварях вратите рязко и само оглеждам ..затварям и продължаам с тигана към следващата стая :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: влизаш и само 'АР Ю ТОЛКИН' ТУ МИ :o ?!?!?!?! ' ;дд :razz:
мн ясно и после бой с тигана по главата :razz: :razz:
тва ше зема да го напрая на филм.. :D :razz:

danibebi
03-14-2010, 17:42
с тиган?!?!?! :lol: :lol: :lol:

TERIER4ETO
03-14-2010, 18:27
и аз имах същия проблем ... но някакси се оправих :) без психолог :) ... пускай си музика , чати с приятели ... абе просто се занимавай с нещо за да не мислиш за това :wink: ... аз преди като вървях по улицата мислех че някой ме следи и винаги имах камъчета в джоба :D но гo преодолях :grin: значи и ти можеш :)

alexandraloui
03-15-2010, 17:33

и мен все още си ме е страх и особенно ако е тамно,все си мисля че някой може да излезе от там :?

monttitty
03-15-2010, 21:04
Абе хора...може да прозвучи глупаво но каква е разликата между психиатър и психолог 8-) :-o

Brook
03-16-2010, 00:53
Спокойно всеки го има този период и след време ще изчезне. Вмомента и намен ми се пречуват най-различни звучи,имам чувството ,че някой ме наблюдава и веднъж ми се е случвало докато съм си в леглото завита през глава с одеала ми се видяха две сенки едната мъжка другата женски както и силен шум. Като пуснах лампата нямаше нищо,но здравата се бях стреснала. Или това е въображението ми или наистина има такива паранормални явления.

uBuTo
03-18-2010, 15:46
да бе и аз тъй 8-) .. имам чувството че някой стои на прозореца и ме гледа .. обаче по някое време се осъзнавам че това няма как да стане - живея да 7мия етаж .. е като се сетя как маха с крака във въздуха и ми се хили .. и почвам и аз да се хиля 8-)

alexandraloui
03-18-2010, 16:11
Абе хора...може да прозвучи глупаво но каква е разликата между психиатър и психолог 8-) :-o

:lol: :lol:

психолог е тоя който отиваш при него,споделяш си проблема и той се опитва по някъв начин да ти помогне

а психиатър е като си луд и ходиш при него щото не си добре с мозъка 8-)

как го обясних да паднеш само :D :D

BebYlzZz
03-18-2010, 16:12
сигурно гледаш мн филми :?

MeLsSs
03-21-2010, 15:38
Това може да е от ужаси които много почнаха да ги гледат в туй време.

monttitty
03-21-2010, 18:03

:lol: :lol:

психолог е тоя който отиваш при него,споделяш си проблема и той се опитва по някъв начин да ти помогне

а психиатър е като си луд и ходиш при него щото не си добре с мозъка 8-)

как го обясних да паднеш само :D :D
Мерсии ,разбрах те спок :)

alexandraloui
03-21-2010, 18:56
моля моля 8-)

liim0nka
03-22-2010, 20:50
Аз се страхувах от крадци..а това с наблюдаването е само с камерата на скайп (която нон стоп гледа към стената) и някой да не ме види от прозореца-щорите пуснати :)
а преди с крадеца наистина много се плашех..и какво правех-взимам една закачалка и само излизам и започвам да крещя-ела ми да видим какво ще ми направиш..хайде де, такъв ще ти забия, че..и само отварях вратите с крак-буквално ги ритах, не голяма пародия си беше :lol: и така.. с времето всичко си отминава
ах сега ссе сещам (преди не бях със щори, а пердета) и си мислех, че винаги има някакви мъже, които са с фотоапарат и ме снимат.. 8-) и постоянно дърпах пердетата, случайно да няма дупчица нещо да се вижда-моля те, ще ме снимат..и така, но пак с времето си мина
сега..не ме е страх от тези неща, или поне така мисля :)

danibebi
03-24-2010, 19:41
Благодаря ви наистина за съветите :-) разбрах,че в този форум наистина има свестни хора :grin: :) :)

UNITED
03-24-2010, 20:09
Виждам,че този проблем е по срещан при по мичетата но и аз го имах.Чувството е ужасно,въпроса е,че вечер се сабуждах и виждах една сянка на стената която все едно беше жива,като усетеше че ъм буден се махаше :? Незнам дали е било истина или защото постоянно си въобразявах същите неща като теб.. Като си стоях така на компютъра и имах чувството,че точно зад мен има някой и ме наблюдава но с времето забравих за това,дори сега ми е леко смешно.. Споко всичко ще се оправи

johnterry4
07-17-2010, 23:16
И аз като бях 5-6 клас бях така :oops:
и ся като го прочетох се огледах около мен :D

unfetter
07-18-2010, 12:24
Не си сама. :wink: И аз съм така. Изтръпвам на моменти, но гледам да се правя на смела. Колкото и да е тъпо все си мисля, че има някой под леглото. :D Сега се научих да си оставям телефона до леглото и си светя. Като почна да си мисля, че има някой .. ми не мога точно да го обясна, ама заемам позиция с надолу главата, смисъл :D сложно е. Нали както съм легнала иии.. абе май ме рабрахте и почвам да го предизвиквам. "ЕЛА МИ БЕ ! АЙДЕ ДЕ ! ЕЛА БЕ БЪЗЛЬО!" и веднага си дигам главата пак на леглото и се кефя колко съм смела. :lol: Просто като имаш това чувство скачаш насреща му и го предизвикваш. Няма друг начин. С музика, филми, чатове и т.н. само го притъпяваш за малко. :) Повтаряй си, че той е НЕРЕАЛЕН. НЯМА такъв човек и му се нахвърляй.

Да не ти казвам колко ме е страх от сушилото мама като го сложи зимата. :x Просто умирам като го видя в коридора. :o Особено пък нощем не излизам от стаята, ако няма някой с мен. :oops:

justsmil3
08-04-2010, 19:36
Ем и аз имах такъв страх и наще ме заведоха при една "баячка" да ми лее куршум аз си мислих ч е т`ва е абсурдно но след 3 сеанса изведнъж спрях да мисля за това и наистина се управих,но не е лошо да отидеш на психолог :)

danibebi
08-04-2010, 20:03
амии тази темичка е стара,страхът ми мина още преди близо 5 месеца.. :) всичко такова отминава с времето и се радвам :)

S1lv3r
08-04-2010, 20:20
И аз имам съшия проблем. :x Но не знам... аз не мисля, че примерно някой ще дойде от улицата... ами че нещо като дух ме гледа :D ... И при мен не действа да заключа вратата, предпочитам да е отключено... Но това е само на моменти де... на моменти избощо не ме е страх. Ужас... А и музиката при мен не помага... искам да чувам всичко, което става... без значение, че може примерно да чуя някоя врата да се отваря. Най-много ми помагат филмите... когато си сама може да си изтегляш някоя романтична комедия :) ... или драмичка... :)

Именно и аз не се притеснявам,че някой от улицата ще дойде...по скоро за духовно присъствие,но явно повечето сме минали през това а и на моменти преминаваме,така,че няма нищо ненормално.Свали си Paranormal activity и ще се успокойш :D :D :D :D

FunkyBoy
08-04-2010, 21:31
от колко време го имаш тоя проблем? Може да си се наплашила от нещо и да дава ефект :? Иди на психолог, или да ти леят куршум... но съм сигурен че с времето и само ще отмине :) Все пак сама каза, че е "несъществуващ", така че няма страшно ;) :smt056

CookieMonster
08-05-2010, 11:38
Кой е казал, че никой не ни наблюдава? Има куп живи същества около нас .. Дори цветята, мравките, мухите .. Някой домашен любимец. :D :D Амии и аз бях така, ама го преодолях. ;] :D

spopi
08-05-2010, 11:43
Бягай при чичо Пхихолог!! :)

MiChKoO
08-05-2010, 12:36
почти всички сме имали такъв период ии на мен ми се е случвало но вече ми се случва по рядко но при мен е панически страх , отпусни се , това е само в мислите ти затвяряй вратите , пускай си музика , говори по телефона , или си излисли друго занимание защото , когато нямаме какво да пеавим започваме да си измисляме , ставаме по мними , слухът ни се изостря и започва да ни се причуват какви ли не звуци ии си създаваме несъществуващия човек който ни преследва :)
Просто измисли нещо което да правиш, което ти е интересно ( чети книга или телевизор и аз незнам :-D )

notlike
08-05-2010, 13:32
Ами, аз нерядко, когато си лягам, си мисля, че някой мъртвец е около мен, веднъж усещах, че някой простира прането на терасата, а бях буден, в което съм сигурен. Има един лек - да не мислиш за това, а и да не се страхуваш. Затова и в последните дни, когато се появи "симптом", аз веднага почвам да си мисля за друго или отивам на терасата, където гледам морето 5-10 минути, а после ми се успокоявам, че всичко е наред, и си лягам пак.

BarbieWantsToBeMe
08-05-2010, 19:46
Какво е това да ти леят куршум или нещо от сорта беше .. ? Кажете по-подробно ?

Neutral
08-05-2010, 21:25
И аз донакъде съм така,обаче само като гледам филми на ужасите и сигурно се досещате,че се страхувам да няма призрак при мен 8-) Опитвам се да се успокоя ,ама не мога.Когато реша обаче да спя и не мога заради такива мисли ,почвам ,,аве я се махай %$*@ гаден !! " и се ядосвам на нищото ,въпреки че ЗНАМ ,че няма такова нещо . Нямам понятие и аз как да спра с това ,пък и не мисля ,че съм чак за психолог :?

StolenBliss
08-23-2010, 13:11
Всичко това е игра на собствената ти психика. И сама можеш да си помогнеш, но и психолог може да ти помогне. Ако много се притес няваш за това как биха реагирали родителите ти тогава направи нещата така че да не разберат че си ходила при психолог. Няма нищо лошо в тва човек да ходи на психолог, даже в Европа хората ходят и за най-малкото нещо, но нз що в България тва все още не се е разпространило .. Но успех при всички положения ;)

StolenBliss
08-23-2010, 13:15
И аз донакъде съм така,обаче само като гледам филми на ужасите и сигурно се досещате,че се страхувам да няма призрак при мен 8-) Опитвам се да се успокоя ,ама не мога.Когато реша обаче да спя и не мога заради такива мисли ,почвам ,,аве я се махай %$*@ гаден !! " и се ядосвам на нищото ,въпреки че ЗНАМ ,че няма такова нещо . Нямам понятие и аз как да спра с това ,пък и не мисля ,че съм чак за психолог :?

Хах определено не си за психолог мисля че този ефект се получава при много хора след наистина страшен филм на ужасите :D При мен също става. Някво слуха ми се изостря ненормално мн и чувам най-малкия звук след което се чудя от къде по дяволите идва при положение че по принцип не го чувам :Х :-D

StolenBliss
08-23-2010, 13:19
Какво е това да ти леят куршум или нещо от сорта беше .. ? Кажете по-подробно ?

Куршум се лее след неприятно преживяване. Примерно при някакъв инцидент от който много си се уплашил. На мен примерно ми ляха куршум след като си разцепих носа мн жестоко.Даже и курбан ми направиха. Ако ти трябва такова нещо разпитай насам натам къде леят ама примерно ваще по ще знаят щото по принцип повечето хора които леят куршум са по-възрастни, баби ала бала ;)

sapphire5
08-23-2010, 18:54
мен ме е много страх катт съм сама в нас и нали тишина .. и на мен ми писва да играя на компа и поглиждам към пътя [кампа ми е до прозореца] и то нали тъмно .. ииииии имам чувството, че .. ,чеее някои .. или нещо ще изкочи пред мен или на пътя .. :shock: :-#

dPa3HuTeJl
08-23-2010, 20:24
Абе и на мен все ми се струва че една несъществуваща стриптизьорка ми прави свирки докато цъкам WoW на пц-то ама а де .. :lol: Нема се плашиш всичко ти е в главата няма никой там в тъмното :-D :)

king95
08-23-2010, 20:33
Преди време и аз бях така. Когато бях сам вкъщи вечер пред компа. Но се оправих. Пусках музика на макс и си чатя с приятели по скайпа. Така забравям за всичко. :)

guinessgirl
08-23-2010, 21:07
мен също ме гони нечовешка параноя..ама имам причина

а ти имаш ли или просто лигавщини?

ToXiCtHeBeSt
08-23-2010, 21:32
незнам момиче ли си или момче но ако си момче като изпаднеш в такава ситуация почвай да мастурбираш тва много помага забраваш за всичко наоколо и така .. не се бъзикам макар че звучи извратено но си е така ..

ако си момиче и не си толкоз извратена (не се обиждай) както казаха преди говори с някои по skype или просто си говори сама е така започваш да си говориш за нещо например как е минал деня кво си праила и т.н

chanelbarbie
08-23-2010, 21:54
и аз. и като се къпя между другото! :(

ToXiCtHeBeSt
08-23-2010, 21:57
и аз. и като се къпя между другото! :(

ми много филми на ужасите гледате за тва

chanelbarbie
08-23-2010, 22:01
иначе и на мен ми се случва много често докато правя нещо из къщи и да ми се струва че някой ме наблюдава а понякога направо си усещам сякаш.. доста е страшничко. Казвам си че си въобразявам и се опитвам да откллоня вниманието си с нещо друго.
+1

danibebi
08-23-2010, 22:04
guinessgirl - един такъв проблем неможе да бъде лигавщина, независимо дали има или няма причина ;) явно не виждате датата, параноята ми отмина преди много месеци.. а каква е причината за твоята параноя?

ToXiCtHeBeSt - има много други неща,които биха помогнали,но не и да си говоря сама :D просто немога, но както вече казах,проблема ми е минал отдавна :)

ToXiCtHeBeSt
08-23-2010, 22:10
еми незнам аз и всичко да си е наред винаги си говоря сам или си пея и разни откачени работи
:grin:

KoRnFlAkE
08-23-2010, 22:23
ахах, и мен ме хваща така параноята понякога, най-вече ако се разхождам из нас през нощта към 2-3-4 часа, а най-гадното е по стълбите. ама просто си казвам, че си въобразявам, стигам си до стаята и преминава. 8-)

ToXiCtHeBeSt
08-23-2010, 22:25
ахах, и мен ме хваща така параноята понякога, най-вече ако се разхождам из нас през нощта към 2-3-4 часа, а най-гадното е по стълбите. ама просто си казвам, че си въобразявам, стигам си до стаята и преминава. 8-)

ако сам на твое място май ще припадна на стълбите 8-)

danibebi
08-24-2010, 09:58

ти да не си некъф женчо,бате? :D

ToXiCtHeBeSt
08-24-2010, 10:33

не ама ако сам на стълби и сичко тъмно няма чак да припадна ама 6а се уплаша и 6а почна да си пея или да си приказвам сам
8-)

danibebi
08-24-2010, 10:54

не ама ако сам на стълби и сичко тъмно няма чак да припадна ама 6а се уплаша и 6а почна да си пея или да си приказвам сам
8-)

:razz: :razz: :razz:

kombarka
08-24-2010, 11:21
Офф.. И аз го имам тоя проблем. Не ме е избивало на крясъци, стрес и параноя. Просто онова гадно чувство, че някой те наблюдава.

MaLty
08-24-2010, 12:54
Нарича се параноя,имам я от доста време,ама горе долу свикнах да се справям .. преди ме побъркваше,постоянно се обръщах да видя дали не ме следи някой ..

Cveti097
08-24-2010, 14:05
Аз преди нег;едах нищо друго освен: УЖАСИ„ ПСИХО„ ТРИЛАРИ и все такива и ме беше ацки страх когато си лягах. Все си мислех, че някой ще излезе изподлеглото или ще нахлуе през прозореца.. и затова спрях малко ужасите и започнах да гледам и комедии.