PDA

View Full Version : Ямболците, айде дойде и вашият ред за помощ :)

Sunshin3
03-06-2010, 18:40
Скоро имам път натам и бих искала да знам какви магазини има в мола в Ямбол. Дрехи, обувки, козметика и т.н. :) И ако може къде какви неща по-точно има и приблизетлни цени на стоките... НПР: къде има по-спортни, къде по-елегантни, качество, цените на стоките варират от 30-200лв примерно и т.н. . Благодаря предварително и моля без излишни коментари в темата. Благодаря отново! :)

dandilion4e
03-07-2010, 07:04
Амии здравей :) малко ще те разочаровам,но в Мола в Ямбол няма много хубави неща...има един китайски магазин с някакви евтини пърцали,които се късат на 2-рия ден..аа има магазин на Пума..само той е хубав :D за цени не съм сигурна но не са много високи,като в другите молове ...има магазин с известни марки като Армани и т.н но са страшна скъпи...една тениска само с надпис беше близо 300 лева :D :D :D обувки,обувки има само един магазин и се срещат хубави обувки,но рядко.. :) :) :) :) може да имаш къмет :) :) :) :) надявам се да съм ти помогнала :-P :) иначе за козметика в DM-а. Може да обиколиш магазините по центъра няма как да не си намериш нещо интересно :) За по-спортни в Адидаса до хотел Кабиле..в UB Jeans има интересни неща и до колкото си спомнам има разпродажба в момента..

slynchoo
03-07-2010, 08:11
Значи има магазин за козметика-цените са нормални.Има отделно магазин за парфюми-по-скъпи естествено.
За китайския магазин ти стана ясно.Само обувките им там са мн хубави и не са скъпи-към 30 лева някъде.Има и по-евтини.
Магазини за дрехи...хмм има един в който има хубави дрехи,но са им прекалено завишени цените според мен.Един обикновен потник е 40 лева..
Има магазин за чанти-тук таме може да намериш някоя готина,не са скъпи.

lilqnkaaaaa
03-07-2010, 09:16
в мола е пълна тъпня нищо хубаво няма .обиколи по търговска и раковска (главните улици) там може да намериш нещо симпатично :)

Sunshin3
03-07-2010, 10:59
Ще пообиколя. Мерси много все пак. :)

Shia
03-07-2010, 16:29
А защо не отидеш сама до Мола и да видиш какво има ?

Sunshin3
03-07-2010, 16:39
Защото не съм оттам, а ще ходя след 2 седици. Пролетта идва и искам да си купя някое тънко якенце, обувки и т.н. . И искам да знам дали има нещо стойностно, за да почакам. Не мога ли да попитам? :-o Тука всяка втора тема - къде си купя това и онова.