View Full Version : ХИВ
an0nimenn
03-06-2010, 23:37
Мога ли да хвана спин като ми правят свирка или от целувка с език? Защото мисля че може но не съм сигурен ..
свирка може,а и от целувка може,ама баааааяяяяяяяяя трябва да се мляскате.
an0nimenn
03-06-2010, 23:50
само кръвно ли се предава (чрез раничка) ?
Не само кръвно, и по полов път. Тъй че презерватив и е спокойна работата.
В една друга тема вчера писах. Значи, има достатъчно данни, че от дълбока целувка може да се предаде също. До скоро се смяташе, че наличието на ранички е задълително условие. В последно време това се промени като информация. По-трудно е предаването само от "дълбока" целувка, тъй като е необходимо определено минимално количество вируси, за да стане заразяването, но теоритично е възможно и има данни за подобни случаи. Пак ще го повторя: Не се занимавайте с партньори, в които не сте абсолютно сигурни!
Xpress93
03-09-2010, 14:26
свирка може,а и от целувка може,ама баааааяяяяяяяяя трябва да се мляскате.
Абе ако единия е заразен и двамата имат кървящи венци пак може да се заразят.Бях го чел във вестник ли..по интернет ли непомня.
Според последни данни, съществува нов вирус HIV, който остава неоткрит от стандартните тестове и се предава чрез "дълбока" целувка, дори и без да трябват ранички. Така че-умната!
an0nimenn
03-09-2010, 14:40
Мерси за адекватните отговори, просто си бях въобразил нещо..
^ Ако никой от двамата не е заразен колкото и да се мляскат нищо няма да им стане,най-много да ги заболят устите.Същото и със свирката... Има логика :D :D :D