View Full Version : Проблем с косата
danielchety
03-07-2010, 09:58
ЗДрасти на всички ... проблема ми е с косата ... значи по принцип е къдрава и то доста :D изправям я с преса ( вече нз колко преси съм сменила ), но като я изправя и след около 20 минути пак е начупена :( вече незнам какво да правя .. някой може ли да ми препоръча някакви продукти за косата смисъл като я изправя да седи по дълго време права ,... Благодаря ви предварително :-)
В това време трудно ще ти се задържа права косате.Влагата веднага оказва влияние и косата ти отното стара къдава или поне начупена
sunshine955
03-07-2010, 10:41
да .. от влагата е .. но и за такива коси като твоята ако не е хубава пресата няма да стои мн време права .. трябва ти хубава преса но трябва и да слагаш нещо защитно защото мн се гори косатата от пресата представям си твоята какво преживява .. горкичката :D подхранваш я с маски от време на време :) защо просто от време на време не я мачкаш малко с пяна :) мн харесвам такива коси хем ще си естествена и а къдричките придават чар .. обожавам такива коси
Sunshin3
03-07-2010, 10:43
^ И аз. Ама не ми се получава винаи хубаво. :D
Molzinka
03-07-2010, 13:49
Moже да е от пресата. И на мен така не ми се задържаше и вчера я изправих и още е права досега, ама спрях пресата за седмица и половина, щото преди не искаше въобще да се изправя и сега пак се оправи в смисъл действа си пресата. :grin: Вземи си по-хубава преса или пробвай с някакъв крем за изправяне - примерно това на Лореал кремчето съм чувала, че е много добро :)
купи си нова преса определено :) каква ти е сега пресата? (само за изправяне или не)
И аз имам проблем с пресата, защото не изправя добре. Една приятелка ми даде съвет, че ако ми трябва преса само изправяне да си купя без приставки - само за изправяне, защото те вършили по добра работа.
elitoinlove
03-07-2010, 19:07
Мда познат проблем :( Наприщи пресата на 220 градуса и един кичур го минавай два-три пъти. Когато е влажно времето, по-добре не се изправяй :-D
danielchety
03-08-2010, 19:37
Да пресата ми е за изправяне само с керамични плочки .. но все пак не държи мн или косата ми не става :D :(
ми сложи малко лак за коса ,ако е малко няма да е гадно , може и да си купиш преса с повече градуси