Влез

View Full Version : Мисля, че ме лъже.

Nadareniq
03-07-2010, 20:51
Изтрийте темата.

beretta92sd
03-07-2010, 21:02
Ко ти пука ако не е девствена нали е с тебе.Щом и влизат 2 пръста и нищо неказва може и да не е девствена.А може просто да не иска да спи с тебе.От кога ходиш с нея.

Nadareniq
03-07-2010, 21:03
Изтрийте темата.

Annihilati0N
03-07-2010, 21:08
Не бих казал, че е девествена щом й е било само кеф...

gia_sena_mono
03-07-2010, 21:28
Предложи й да проведете искрен разговор!

Nadareniq
03-07-2010, 21:59
Държи на нейното. Вече пробвах.

thespark
03-07-2010, 22:07
одари и 1 песница

gia_sena_mono
03-07-2010, 22:18
Aми тогава й постави ултиматум! Или заедно и открити отношения или чао. Ако пък така настоява,че не те лъже,то поискай по някакъв начин да ти докаже. Не е срамно да не си девствен,но е глупаво да лъжеш за такова нещо. Ако ще е с теб и твърди,че те обича,то нека не те лъже! Много е трудно да "изтръгнеш" истината от нечий уста! По-лесно е да излъжеш!
Успех!

gandalfepi4
03-08-2010, 05:56
Aми тогава й постави ултиматум! Или заедно и открити отношения или чао. Ако пък така настоява,че не те лъже,то поискай по някакъв начин да ти докаже. Не е срамно да не си девствен,но е глупаво да лъжеш за такова нещо. Ако ще е с теб и твърди,че те обича,то нека не те лъже! Много е трудно да "изтръгнеш" истината от нечий уста! По-лесно е да излъжеш!
Успех!

е не така де! може пък да я е срам или нещо такова-

"мии дааа пих нещо с Пеньо и Кольо и после като се събудих бях без гащии..."

кой знае ако държи толкова много или има сериозна причина която ще узнаеш по-късно или ѝ е елестичен химена (и такива има да) не трябва да се тормозиш за токова нещо :)

hahavteen
03-08-2010, 06:55
Глупости! Ако тя мастурбира и си вкарва пръстче или две тогава нищо чудно че й е било хубаво а не е умирала от болка. Става дума за ПРЪСТИ за Бога. Най-вероятно при първия ви път ще е по- притеснена но това са ПРЪСТИ! Освен това вагиналните мускули се отпускат а и сигурно е била адски влажна което прави проникването лесно и безболезнено. Абе как може да нямате капка доверие бе! Мен при първия ми път не ме болеше и нямах и следа от кръв и само си се кефех. Това значи ли че не съм била девствена?! :?

Strifonov
03-08-2010, 06:56
Според мен още в началото те е излъгала, защото я е било страх да не я помислиш за к...а.Веднъж излъгала те тя трудно ще си признае .

MiRaCuLiX
03-08-2010, 08:37
от ко може да и е срам?Да си каже ,че са я отворили докато са били разделени?Ебахти срамежливото момиче трябва да е.Ама едва ли щом за тези 2-3 месеца сте били разделени тя е успяла да си намери девство-отварач :Д :) бе идеяа за ултиматум е добър.Така ще ти покаже дали държи на теб ...ако държи на теб и на вашата връзка ще си каже ;) ,но ест. няма как да и се сърдиш ако през това време не сте били заедно...
има и вариант да ти е изневирила ;) но не е за предпочитане....ако стане така гледай да ти се открие и бамм :Д хахаха и ще кажеш както в една много яка песен на гумени глави "Извинявай скъпа моя ,че те пребих от бой.Вината беше твоя,а шамара лично мой" :Д хахха

П.П - това последното не го прави ;Д базиках се(но е и идея,както решиш :Д )

jujanka
03-08-2010, 09:07
Глупости! Ако тя мастурбира и си вкарва пръстче или две тогава нищо чудно че й е било хубаво а не е умирала от болка. Става дума за ПРЪСТИ за Бога. Най-вероятно при първия ви път ще е по- притеснена но това са ПРЪСТИ! Освен това вагиналните мускули се отпускат а и сигурно е била адски влажна което прави проникването лесно и безболезнено. Абе как може да нямате капка доверие бе! Мен при първия ми път не ме болеше и нямах и следа от кръв и само си се кефех. Това значи ли че не съм била девствена?! :?

++1
слънчице простоо постоянно ми се издигаш в очите!

cyclops
03-08-2010, 09:40
Може да е била много възбудена. Едното няма нищо общо с другото ! ък и много жени не къврят първия път, а някои дори не ги боли.

Emilen
03-08-2010, 10:21
Честно казано, на твое място и аз щях да си мисля, че ме лъже... Дори на "отворена" понякога е трудничко да вкараш ДВА пръста и почти винаги овлажняването трябва да е сериозно. За девственица е доста по-малко вероятно, но съществува все пак като възможност, ако са налице две неща: еластичен химен и подходяща форма.

DjPiRgOs
03-08-2010, 10:26
Днес е 8 март зарадвай я с нещо :wink:

Callisto
03-08-2010, 13:30
Моя, ако разправя подобни неща за мен по форумите директно ще го скъсам. Как може да изявяваш недоверието си тук. След като ти казва, че не е правила секс значи не е. Какво значи, че след като е нямало кръв и си си вкарал 2та пръста начи се е ебала. Много си зле! Отвори някоя книжка най-добре. Наистина девствената ципа се къса при "допир" било то от онази ти работа, от нейния пръст или от спорт. Някой жени даже се раждат без девствена ципа. Първият път си ми беше адски кеф, той си вкара пръстчетата вътре и нямаше кръв нито болка....това значи ли че той не ми е бил първия? ...много тъпа логика вадите честно!

Сега отиваш при приятелката си и и се извиняваш, че си и нямал доверие. И аз да бях на нейно място и аз не бих ти пуснала щом няма да ми имаш доверие и ще ме обвиняваш, че съм курва.

Rza
03-08-2010, 14:24
Ами от септември, но от ноември до февруари се бяхме скарали.
е вие имате 2 месеца заедно :D :D може да се е изчаткала някъде

purple__love
03-08-2010, 15:25
Моето мнение е, че може да е девствена.... защото когато аз преди бях девствена и си влизаха спокойно и един, и два пръста. Отначало болеше, но после естествено става приятно, когато се поразшири... Искам да ти кажа, че е напълно възможно да е по-широкичка отдолу и да не й прави проблем. Мисля, че момичето ти е девствено! :)

ozzy
03-08-2010, 15:43
бутни и го със се ташаците и пак я попитай :D

amk933
03-08-2010, 18:03
Изтрийте темата.