View Full Version : Гледачки, бачки и тем подобни...
gia_sena_mono
03-07-2010, 20:18
Като начало вярвате ли, че има хора с такива способности? Гледали ли са ви на нещо? Познавали ли са? Случвало ли се е предсказаното?
sladkish_14
03-08-2010, 09:05
Да вярвам, че има такива хора. Едно голямо доказателство - Ванга. ;-)
Лека й пръст на жената, но тя е доказателството, че има такива хора, с такива способности. Лично на мене никой не ми е гледал, но са гледали на семейството ми и да всичко, което каза човека беше истина, а останалото което предсказа се случи точно по ден и час, както беше казал :) Попринцип съм човек, който адски много вярва на такива неща и не ми е нужно много за да повярвам. Света не се върти само около нас обикновенните хора, има си и Господ, Извънземни, ДИнозаври и какви ли не същества, който доказват, че НЯМА невъзможни неща, както на тази Земя така и в цялата галактика ако щете 8-)
SmilezZz
03-08-2010, 13:25
Не вярвам на такива простотии..Просто каквото ти е "писано" ще се случи..
Но иначе преди много години (когато аз все още не съм същуствувала :razz: ) са гледали на баба ми..Жената й казала,че ще живее до 96 годишна възраст и ще страда много,мноого
Не вярвам, смятам всичко за случайност..
Но познавам момичета, на които са им гледали и споделят, че са се случили тея неща, дето са им ги казали, а също и сестра ми е ходила при такива жени, и се случиха доста неща.
Converse333
03-08-2010, 18:16
Веднъж ходих на врачка. Е,жената ми каза много за моя живот, позна какво ми се е случвало. Но за жалост това, което ми предсказа, че ще ми се случи все още не се е случило. :-o 8-) Иначе за баба Ванга... тя е живо доказателство, че такива свръхестествени неща има!
Не вярвам. Мисля, че не е възможно да познаеш бъдещето на хората, освен ако не си оцелил по някаква случайност.
angel4eto966
03-09-2010, 20:12
ми аз съм такъв човек че докадо не ми разкаже и майчиното мляко само като ми види ръката няма да повярвам. така и за извънземните тати вика не може да сме само ние в цялата Вселена пък аз :докато не те вида да си пиеш кафето със зелено човече с антенки не ми говори " :D :D
ShtrudeL
03-09-2010, 20:31
Дори и да съществуват 100% сигурни гледачи,не искам да знам какво ще ми се случи...ако има нещо лошо и ако го знам,ще е още по-отвратително... Оо