View Full Version : Подарък за бал
fatalgirl
03-08-2010, 08:45
Май месец ще ходя на бал, но от сега искам да съм наясно какво да купя. Ще съм Ви много благодарна, ако ми предложите подарък за момче.
Часовник (е не от 20лв) :P Нали има традиции да им се вземе нещо златно било то пръстен, гривна, ланец етк :) Може да си партия с някой и да му вземете златна гривна например
lilqnkaaaaa
03-08-2010, 15:16
ами зависи до колко пари
И аз предлагам часовник. Зависи с колко пари разполагаш. Но има различни видове и цени. До май месец има 2 месца и ако имаш възможност отдели си пари, за да купиш по скъп и хубав часовник.
bezobraznica
03-08-2010, 16:29
^^ чула съм че подаряването на часовник носи раздялаа.. или нещо таковаа неполужителноо.. :?
koshtramba
03-08-2010, 17:08
Така е, на раздяла е. Ако решиш да подаряваш часовник, когато го подаряваш помоли абитуриента да ти даде символично някакви стотинки, за да го откупи един вид. Така съм чувала. :)
BlackKeys
03-08-2010, 17:26
И аз мисля, че часовник би било подходящо.
Чувала съм за това поверие, часовника отброявал времето до раздялата едва ли не..
fatalgirl
03-08-2010, 20:52
И аз за часовник си мислех, но ме разубедихте. Сега наистина незнам какво да взема.
И аз за часовник си мислех, но ме разубедихте. Сега наистина незнам какво да взема.
Ланец , гривна .....
dqvolcheto9
03-09-2010, 10:49
И аз бях миналата година на бал и понеже незнаехме какво да купим дадохме пари и да си реши какво да си купи.. :)
И аз бях миналата година на бал и понеже незнаехме какво да купим дадохме пари и да си реши какво да си купи.. :)
и ако е някой вятърничев ще се почерпи с парите 8-) Вземи нещо, което ще се запази във времето :)
fatalgirl
03-09-2010, 19:35
Някакви други предложения освен нещо златно?
нещо златно или сребръно ,може картина ако ще живее самостоятелно
Така е, на раздяла е. Ако решиш да подаряваш часовник, когато го подаряваш помоли абитуриента да ти даде символично някакви стотинки, за да го откупи един вид. Така съм чувала. :)
Toчно така!
iLoveChocolate
03-10-2010, 05:49
ние сме подаряавли плочка на Булгари мисля,че беше на момче за бала,или някаква друга плочка с нешо изписано на нея пожелание например.
sunshine955
03-10-2010, 10:53
златна гривна :)
slynchoo
03-11-2010, 19:43
златна гривна :)
weaknessssss
05-08-2010, 20:49
A kakvo 6te kajete za cd changer no nqkakav na po dost1pna cena :) ii ako trqbva da s1m 4estna ne s1m mn poznata s tova ustroistvo..bi li mi obqsnil nqkoi kakvo to4no predstavlqva cd changer za avtomobil :(
YouAteMyHeart
05-09-2010, 09:26
Пари!Най-добрият подарък!Той/тя ще прецени как да ги изхарчи.Златата,часовницит е и тн. може да не му/и харесат,но с парите ще си вземе нещо,което иска.
GabisiTa
05-09-2010, 11:42
Пари!Най-добрият подарък!Той/тя ще прецени как да ги изхарчи.Златата,часовницит е и тн. може да не му/и харесат,но с парите ще си вземе нещо,което иска.
Съгласна съм. А ако ти е по-близък, може да го попиташ от какво има нужда и да му го купиш. :)
Какви са тия глупости носил раздяла...според мен часовника е идеалния подарък,а може и някой скъп парфюм..