Влез

View Full Version : четвъртия вид .. ?

ecstazy
03-08-2010, 09:48
Здравейте, извинявам се ако има такава тема но се съмнявам..И реших че това е най подходящия раздел, но май греша както и да е :D
Значии на скоро гледах този прословут филм Четвъртия вид.. иии леко така се панирах че е по действителен случай :oops: Ето какво пише в сайта на imdb An interview between Dr. Abigail Emily Tyler and Olatunde Osunsanmi (the director) kicks off the movie. (NOTE- The film is indeed fake, so everything that is in this synposis is NOT based on true events). Но все пак много хора говорят че кадрите са истински и всичко това е истина :shock: Е? вие какво мислите? Изобщо вярвате ли в такива неща... че наистина тези 'неща' ни отвличат и ни прават анални проби :razz: не наистина мислите ли че това е възможно? Аз лично вярвам че има извънземни ама ... :shock: изказвайте мненията си интересно ми е какво мислят хората и най вече младежите относно тази тема :-D

Jus7DreamBoy
03-08-2010, 09:51
Не мисля че това е истина. ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) #-o #-o :-s :-s :-s Но не е възможно ние да сме единствените в тази голяма вселена ...

tanchu
03-08-2010, 11:41
Хич не ми хареса тоя филм,доста скучен ми беше при положение,че аз не си падам по такива страшни филми.А и както казаха преди мен НЕ е възможно да сме само ние в тая вселена.. :?

brokeninside13
03-08-2010, 13:03
Не е точния раздел, в музика и ТВ има тема "Ужаси" в която е обсъждан...
Даже сиг има такава тема относно филма.

someonerandom
03-08-2010, 14:03
Ясно,че не може да сме само ние,обаче пък вселената е доста голяма,така че може да няма никой/нищо наблизо :D

ecstazy
03-08-2010, 17:32
добре, тогава ми препоръчайте нещо, не мога да спя :cry: как съжалявам че го гледах тоя филм просто

Amazingskill
03-08-2010, 17:43
добре, тогава ми препоръчайте нещо, не мога да спя :cry: как съжалявам че го гледах тоя филм просто

Спокойно няма да те отвлекат извънземните, а дори и да се случи :shock: няма да си спомняш нищо... все пак ти препоръчвам да гледаш повече комедий, да излизаш по често с приятели да се веселиш да не мислиш за филма :D

tainaTaa
03-08-2010, 19:08
Тоя филм е ужасно тъп. Очаквах, че ще е нещо повече, обаче много се разочаровах...

Stellsy
03-08-2010, 19:11
Не се филмирай. На мен филмите ми влиаят, ако е комедия/романтичен започвам да си мечтая.. :-) :D Ако гледам някой филм после и аз като теб се питам дали е истина (особено с тези филми за вампири), но за 1 ден и ми минава :D

IbiZaA
03-08-2010, 19:13

АА и аз,като го гледах тоя филм 2-3 нощи след тва не можех да спя на тъмно.Ама все пак се абстрахирай от тия мисли,щот малко или мн тва е просто филм и със сигурност е преувеличено.Иначе нз... аз още мн преди да излезе тоя филм бях чувала за подобни случаи,ама се пак не можем да бъдем на 100% сигурни че тва е истина. :-o :-o

ecstazy
03-08-2010, 19:16

АА и аз,като го гледах тоя филм 2-3 нощи след тва не можех да спя на тъмно.Ама все пак се абстрахирай от тия мисли,щот малко или мн тва е просто филм и със сигурност е преувеличено.Иначе нз... аз още мн преди да излезе тоя филм бях чувала за подобни случаи,ама се пак не можем да бъдем на 100% сигурни че тва е истина. :-o :-o но аз вече 6 дена не мога да спя нормално :cry: :cry: толкова ми е гадно.. спукала съм се да рева щото дълга история но просто... съсипана съм ако не бях гледала тоя филм нямаше да ме преследват някви гадни мисли и да не спя до 3-4 часа през нощта :cry: нямате си и на представа колко ми е гадно ;((

ImmortalSportFreak
03-09-2010, 07:35
Не вярвам.. Тоя филм и аз го гледах.Много е тъп. :neutral:

ShowMeHowToLie
03-09-2010, 10:27
И аз бях така...Даже пих валериан след филма, защото бях направо потресена :X :X

Iceshark
03-09-2010, 12:59

АА и аз,като го гледах тоя филм 2-3 нощи след тва не можех да спя на тъмно.Ама все пак се абстрахирай от тия мисли,щот малко или мн тва е просто филм и със сигурност е преувеличено.Иначе нз... аз още мн преди да излезе тоя филм бях чувала за подобни случаи,ама се пак не можем да бъдем на 100% сигурни че тва е истина. :-o :-o но аз вече 6 дена не мога да спя нормално :cry: :cry: толкова ми е гадно.. спукала съм се да рева щото дълга история но просто... съсипана съм ако не бях гледала тоя филм нямаше да ме преследват някви гадни мисли и да не спя до 3-4 часа през нощта :cry: нямате си и на представа колко ми е гадно ;((

Е вие хора пък ме шашнахте :D.. и мен не ми беше леко 1вия ден .. ама си заспах, мислех че ще санувам нещо но уви .. :Д .. и после на др ден кво ? Малко тренировки,приятели на горе на долу и една комедийка и всичко забравих.. :Д ама вие пък 5-6 дни о.О LOL LOL :D:D:D .. ако го гледам пак бих му се смял :grin:

brokeninside13
03-09-2010, 14:29
Вие се ебавате..

ecstazy
03-09-2010, 19:25
Вие се ебавате.. какво значи това че се ебаваме ... не всички са безстрашни.. дайте някакви съвети плз че тва безсъние ме убива вече :(

Jus7DreamBoy
03-09-2010, 20:53
Вие се ебавате.. какво значи това че се ебаваме ... не всички са безстрашни.. дайте някакви съвети плз че тва безсъние ме убива вече :(

Купуваш 1 шише водка и 1 пакет сода каустик изпиваш половината шише водка а в останалата половина изсипваш содата пиеш на екс ... и така ще заспиш 2 метра под земята няма се събудиш ти казвам ....

IbiZaA
03-10-2010, 16:35

Купуваш 1 шише водка и 1 пакет сода каустик изпиваш половината шише водка а в останалата половина изсипваш содата пиеш на екс ... и така ще заспиш 2 метра под земята няма се събудиш ти казвам ....

ОМГ :razz: :razz: :razz: :razz:

Fruity
03-12-2010, 12:46
Бла,само аз ли съм го пропуснала този филм?Изтеглих го и веднага започвам да го гледам.После ще коментирам...да видим кооолко е бил страшен. ;д

crazyhair
03-12-2010, 12:49
ecstazy кажи на ваще да ти спрат малко нета и кабелната че нети влияе дубре.....ясно е 4е неможе да сме единствени на тоя свят но подбре да не знаем истината :)

Fruity
03-12-2010, 15:59
Изгледах го.Еми,к'во мога да кажа?Определено не съм се наплашила или нещо подобно.
Стига си се панирала.Това е САМО ФИЛМ!

ecstazy
03-12-2010, 16:05
Изгледах го.Еми,к'во мога да кажа?Определено не съм се наплашила или нещо подобно.
Стига си се панирала.Това е САМО ФИЛМ! въпроса е че е по действителен случай или поне така казват.. ако беше само филм да са ми минали страховете отдавна ..

me4o0
03-12-2010, 16:18
Трилър, включващ неразрешена мистерия в Аляска, базиран на истински факти.

Може жителите да са казали, че са ги отвлекли извънземните или пък те са ги виждали да си джиткат из града с чинийката. Ама те извънземните им трият памета да не знаят какво е станало с тях.

И та някой се е изкефил на това и решил да си изкара кинтите. Направли фимчето ама включили и още няколко случки за да стане по интересно за гледане. Ако не бяха ги включили щеше да си е просто поредния документален филм с неразгадаеми случки.

Аз няма да го гледам, защото и мойта душица няма да го приеме това. Не тегли такива филми ами си изтегли нещо забавно. ;-)

AFT
03-12-2010, 23:44
Ох, Боже, не съм гледала филма, защото ми се стори тъп (и явно съм познала), но кога ще осъзнаете, че повечето филми по действителен случай са изсилени и реалната история е изкривена? Отделно, че тук говорим за филм за извънземни - дори и да има доказателства за съществуването им, мислиш ли, че някой ще позволи да се направи филм за това, та всички да разберат?
Историите за извънземни са същите като тези за чудовището от Лох Нес, призраците и чупакабра - все някой ги видял, все някой ги снимал, ама накрая всичко се оказва голяма доза въображение и малко photoshop.

P.S. ecstazy, удари си два шамара и се осъзнай.

HRaBr0TyYKeBaPcHe
03-13-2010, 11:47
Аз не съм го гледал тоя филм, но задължително ша го гледам.След като видях коментарчетата.Та доколкото разбрах става на въпрос за отвличания от извънземните.Извънземни че има, има.1во-вселените са толкова много(учени са установили че вселените са 10^10^10^7(това значи 10 на 10та степен на 10та степен на 7ма степен)), че няма начин да няма живот другаде.2ро-дори само 1 вселена да има - звездите са толкова много, а камо ли планетите,че е ясно че не сме само ние.
А за отвличанията-щом са дошли до нашета планета това значи че техните технологии са на светлинни години напред.Ако решат да те отвличат(не говоря конкретно за теб) ще те отвлечат, ако не са го направили вече многократно, независимо дали ти искаш или не.А дори и да са те отвлекли ти надали знаеш и вероятноста да разбереш е нулева.Ако са дошли(което е почти 100% сигурно) със сигурност са отвлекли много народ и не са зимали само проба от задника, а са порили навсякъде и дори са зимали и органи и тн.А ако искат да ни унищожат ще го направят веднага и нищо няма да им попречи.Така че спиш не спиш ако решат ще го направят(ако не са го направили както казах).
Нещата не са така розови, както изглеждат :?

ecstazy
03-13-2010, 18:15
хубаво, а начин да се справя със безсънието? в смисъл то е няккакъв гаден страх, не ми пука за к'ва ме мислите, колко съм била зле и т.н... просто искам съвети бе толкова ли е трудно :(

Lorrie
03-15-2010, 05:49
Още не съм гледала филма, но като видях трейлъра ми настръхна окосмението по ръцете и врата :D Кой знае...

TERIER4ETO
03-15-2010, 06:06
трябва да сме голями егоисти ако си мислим , че сме само ние :smt045

Callisto
03-15-2010, 13:19
Много се филмирате! Как може да не успявате да заспите с дни? Това беше най-блудкавия филм на ужасите, който съм гледала...
Естествено, че няма как да сме сами...може да са по-умни от нас, може и да са по-тъпи....то всъщност има ли на къде. :D
Наскоро гелдах един научно документален филм, за това как би изглеждала една планета, на който има живот някъде в космоса...беше много странна.от едната страна беше пълен мрак и лед...там нямаше живот, но от другата страна планетата си имаше слънце. Там за жалост бушуваха ураганни бури, но имаше едно място някъде м/у двете полувини, където имаше вода. Нали се сещате...където има вода има и живот. Животът не може без вода. Та там вече нямаше бури, а живот. Естествено животът беше много примитивен и бяха измислили само 3/4 вида създания. Първите бяха растенията, но не какви, а дишащи растения със сърца и тн. Те им бяха нужни, за да намират вода. Можеха плавно да си местят корените, за да се снабдяват с нея. Следващия вид животни бяха копачите. Те проравяха тунели в земята и по този начин събаряха растенията, като така правеха бендове и местеха коритатат на реките. Следващият и последен вид животни бяха едни птици...като тези, които са живяли навремето. Не се сещам за името им, но бяха най-големите птици на Земята и са били най-големият хищник по някое време.
За валост "слънцето" се оказа звезда джудже, на която има изригвания и на определено време те изпращаха някакви лъчи към планетата...ако те докоснат изпържваш се жив. Та приците се приеха под растенията,растенията си затжаряха цветовете, а копачите се криеха в дупките си, за да се предпазят....

Абе голяма фантастика... :D

uBuTo
03-18-2010, 15:48
imdb An interview between Dr. Abigail Emily Tyler and Olatunde Osunsanmi (the director) kicks off the movie. (NOTE- The film is indeed fake, so everything that is in this synposis is NOT based on true events).
по-простичките сред нас - демек аз 8-) не знаем английски .. ако го напишеш на БГ ще съм ти благодарна во веки 8-) .. а тва за аналните проби ме размаза :razz: едва ли е по действителен случай 8-)