Влез

View Full Version : добре , как става тоя номер ?

Valento
03-08-2010, 12:39
Айде извинявам се към жените/момичетата , днеска имате празник да сте живи и здрави ... ама да му се не види .... ден на мъжО няма ... а жените без нас мъжете не можете ... носиме ви на ръце ... водиме ви на ляво надясно ... и на края кво получаваме ?.. огромна касова бележка на която пише "Заповядайте отново" е няя как да стане ..предлагам мъжете да си основем цял месец от календарната година и той да е Август ... хем лято , хем жените тогава са по-достъпни :grin: какво ще кажете ? :D :D

Reaper93
03-08-2010, 12:43
Добре, супер :D:D

Krisiity
03-08-2010, 12:49
ее месец ние имаме 1 ден вие месец :shock: :D :D

Reaper93
03-08-2010, 12:50
Еми вие отдавна имате празник, а ние трябва да наваксаме :D

Krisiity
03-08-2010, 12:53
ее един ден аиде от нас да мине ама месец.. :shock: :D
ние искаме цветя ми на вас какво ще ви подаряваме цветя ли ? :D

Valento
03-08-2010, 12:55
Дамаджана ракия ... :D и Фикуси :grin: :grin: :grin: :razz: :razz: :razz:

Krisiity
03-08-2010, 12:58

добре кои ден ? казвате и аз ще ви подаря Дамаджана ракия и фикуси :D :lol: :lol:

Reaper93

Интересно... :grin: :grin: :D :D :D

Wrathchild
Абе, как ще нямате празник?
А 2ри февруари? И не, това не е ден на обратните.

Reaper93
03-08-2010, 13:00
Тоя на 2-ри не ни харесва :D
А за подаръка, когато искаш нали цял месец е празник :D :D

Priceless
03-08-2010, 13:02
Че заслужили ли сте? :-o

Valento
03-08-2010, 13:03

добре кои ден ? казвате и аз ще ви подаря Дамаджана ракия и фикуси :D :lol: :lol:
По-добре да е в началото , та да имаме време да пресушиме пиенето ... ама виж са , да се разбереме .. дамаджана ракия за всеки мъж/момче , шот една за всички ... става тегаво некак си .. а 2-ри Февруари нещо и мен не ме устрйва ... :razz:

Krisiity
03-08-2010, 13:03
от цял август ще си избера един ден :D :D :D

Valento
03-08-2010, 13:07
от цял август ще си избера един ден :D :D :D
Еми то в началото хората се подготвят за почивка ... така че.. от 1-во до 10-то число :D начин на контакт с мен , на ЛС :razz:

А вие заслужавате ли си ...?

Reaper93
03-08-2010, 13:08
Мани тая ракия, по добре водка :D :D

Valento
03-08-2010, 13:09
Кой каквото си поръча ... жените плащат :razz:

аз хубу ще ти подъря ама и аз искам китка ся.. то иначе не е чесно :? :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Тука мога да ти дам само такива :P

Krisiity
03-08-2010, 13:09
аз хубу ще ти подъря ама и аз искам китка ся.. то иначе не е чесно :? :lol: :lol: :lol:

Priceless
03-08-2010, 13:10

Абсолютно ДА ;) Пък и нашето е ДЕН .. ставате нагли.

Valento
03-08-2010, 13:12

Абсолютно ДА ;) Пък и нашето е ДЕН .. ставате нагли.

И вие сте нагли че ни задължавате да ви търпиме лиавите историй и да ви праиме цел живот евала .... :oops:

SmilezZz
03-08-2010, 13:13
Е..Имаме си един ден в годината и ни завидяхте :lol: ..

Krisiity
03-08-2010, 13:16
Кой каквото си поръча ... жените плащат :razz:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Тука мога да ти дам само такива :P

е за контакт на ЛС :lol:

stupid0boy
03-08-2010, 13:29
Да не остана и аз назаде ... =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ето ви китки и всичко разпределяи ти си... но аз искам едно кашонче Джак Даниелс един стек Давидоф и женска компания .... скромен съм какво да се направя в кръвта си ми е... :oops: :oops: :oops:

Krisiity
03-08-2010, 13:33
Да не остана и аз назаде ... =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ето ви китки и всичко разпределяи ти си... но аз искам едно кашонче Джак Даниелс един стек Давидоф и женска компания .... скромен съм какво да се направя в кръвта си ми е... :oops: :oops: :oops:

о0о0 и аз искам :D ама мъжка компания не женска за другото съм съгласна :D :D

Valento
03-08-2010, 13:35
Е..Имаме си един ден в годината и ни завидяхте :lol: ..
То си е за завист :D поне някой да ви организира екскурзия до някой самотен остров и да ви оставят там .... :D

stupid0boy
03-08-2010, 13:36
Миличка, съжелявам но Джак Даниелс-а и Давидоф задължително, иначе няма да е интересно... може да се добави една бутилка Кока - Кола, че върви с Джак-а :) Иначе на теб бих ти купил една китка, но сега нямам пари xDD В криза СМЕ!!!!! А и не те познавам, така че.... :-) :-) :-) :-)

DarkWitch
03-08-2010, 13:37
А знаете ли въобще историята на този празник? Не,нали?

"Историята на 8ми март е дълга и болезнена - маркира приблизително 9 десетилетия на борба на жените за права и за равнопоставеност в обществото. И до ден днешен празникът е натоварен с много социални послания и обръща общественото внимание върху сериозни проблеми на жените по цял свят."

Затова дами и господа,замислете се,за да имаме сега,ние жените,право на гласуване и равни права с мъжете- сами са го постигнали жените по цял свят.
А много добре знаете,че едно време не е било така.

:mrgreen:

Krisiity
03-08-2010, 13:38
Миличка, съжелявам но Джак Даниелс-а и Давидоф задължително, иначе няма да е интересно... може да се добави една бутилка Кока - Кола, че върви с Джак-а :) Иначе на теб бих ти купил една китка, но сега нямам пари xDD В криза СМЕ!!!!! А и не те познавам, така че.... :-) :-) :-) :-)

ще се запознаем :D :D :D

stupid0boy
03-08-2010, 13:40
Приятно ми е... :) Даваш скайп-а и се запознаваме веднагически и като ти гледам аватара не бих отказал да се познаваме ! :o :o :o :o :o

Valento
03-08-2010, 13:45
Приятно ми е... :) Даваш скайп-а и се запознаваме веднагически и като ти гледам аватара не бих отказал да се познаваме ! :o :o :o :o :o
Колега не ми СПАМ-и темата ... Благодаря :)

stupid0boy
03-08-2010, 13:53
Хаха колега... цялата ти тема е спам, но се извинявъм и автоматично се съгласявам с теб!! Трябва ни поне 1 месец и после половин за изтрезняване!!

LoveRetroMusic
03-08-2010, 13:56
Празнувай на втори февруари. :-|

stupid0boy
03-08-2010, 13:58
Празнувай на втори февруари. :-| Пари няма за бира тя хляб да купя вика.... Ам как да празнувам като никой не иска да ми купе кашонче с Jack Daniels и един стек Davidoff? .... Все ми развалят настроението... :-o :-o

LoveRetroMusic
03-08-2010, 14:06
Шанс.

Valento
03-08-2010, 14:09
Шанс.
А , дойдохме си на думата :D

soul1199
03-08-2010, 14:11
ее sorry пич,но няма такива работи :D 8) :)

tonincheto0o
03-08-2010, 14:15
eee не съм съгласна цял месец :shock: :shock: леле баси и ние искаме цял месец ама няма.. :D

stupid0boy
03-08-2010, 14:17
eee не съм съгласна цял месец :shock: :shock: леле баси и ние искаме цял месец ама няма.. :D Ставате нагли!!!

tonincheto0o
03-08-2010, 14:20
аа ние ли ставаме нагли.. :? вие цял месец ние имаме един ден в годината и тва.. пък и без нас неможете.. :? :D :D

Reaper93
03-08-2010, 14:27
Поне един уикенд плийс :-)
:D :D :D

tonincheto0o
03-08-2010, 14:29
емии даиде един може ама цял месец.. :? :? :D ся така мило като ме помолят :D :-)

Reaper93
03-08-2010, 14:33
Благодаря ти :D :-)

tonincheto0o
03-08-2010, 14:37
моля моля :-) :-)

Valento
03-08-2010, 14:51
eee не съм съгласна цял месец :shock: :shock: леле баси и ние искаме цял месец ама няма.. :D
Хах , ми не сме нагли .... вие имате един ден и на глас си казвате че искате специално внимание .. през останалото само ни намеквате и като искаме да се запознаем да отидем на кафе да ви почерпим , поласкаем вие казавте "ти лууууууууд ли си , къв си?" , така че не сме нагли искаме си своето както вие ... !

tonincheto0o
03-08-2010, 14:57
ее не всеки е на този принцип :? ...

Stan4o123
03-08-2010, 15:09
е ок,да не е определен месец,аз предлагам един компромисен вариант - Съботите да са мъжки дни :D ,50 % намаление за мъже да има тогава...

Valento
03-08-2010, 15:20
е ок,да не е определен месец,аз предлагам един компромисен вариант - Съботите да са мъжки дни :D ,50 % намаление за мъже да има тогава...
++++++
"Удри тая мачка не е наща" :razz:

remix1912
03-08-2010, 15:44
Мале си тъп
1 ФЕВРУАРИ-ДЕН НА МЪЖЕТЕ кво е според теб ле?

LoveRetroMusic
03-08-2010, 16:48
Мале си тъп
1 ФЕВРУАРИ-ДЕН НА МЪЖЕТЕ кво е според теб ле?

Ама втори е на ИСТИНСКИТЕ 'мъже'.

dedodekster
03-08-2010, 17:38
Аз предлагам - всяка петъчна вечер да е "ден" на мъжа :oops: :oops: :oops:

П.С Честит празник мили дами :) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

pebals
03-08-2010, 17:44
ее месец ние имаме 1 ден вие месец :shock: :D :D

тя ти го каза :D

viki7o0
03-09-2010, 06:52
vie da ne ni zavijdate 4e si imame jenski den ?! :-D :lol:

slun4ice_90
03-09-2010, 08:15
Т'ва със "Заповядайте отново" кърти яко... :D Ау,не очаквах такава тема от теб. :razz: Измислете си един ден и т'ва е.Ние ли сме виновни,че сме жени?Имаме празник,защото сме нежния пол и заслужаваме повече от вас.Ние можем да раждаме деца-не вие! :D Ние търпим повече болки от вас,вие живот си живеете.Вие дори не знаете к'во е месечен цикъл, и к'ви мъки са няколко дни...и т.н. :? 8-)

Valento
03-09-2010, 09:00
Т'ва със "Заповядайте отново" кърти яко... :D Ау,не очаквах такава тема от теб. :razz: Измислете си един ден и т'ва е.Ние ли сме виновни,че сме жени?Имаме празник,защото сме нежния пол и заслужаваме повече от вас.Ние можем да раждаме деца-не вие! :D Ние търпим повече болки от вас,вие живот си живеете.Вие дори не знаете к'во е месечен цикъл, и к'ви мъки са няколко дни...и т.н. :? 8-)
Айиде , айде защитата се показа :D ние пък работим като волове за да можем д ви угодиме ... а вие само ходите на някви женски процедури за разкрасяване ... ае всяка събота е наша !!!! :D

slun4ice_90
03-09-2010, 09:03
Айиде , айде защитата се показа :D ние пък работим като волове за да можем д ви угодиме ... а вие само ходите на някви женски процедури за разкрасяване ... ае всяка събота е наша !!!! :D Охо,някой се появи.Ок,всяка събота нека е ваша,те съботите не са нищо. :D Пиши ми,чакам отговор... :-o :?

Valento
03-09-2010, 09:05
Айиде , айде защитата се показа :D ние пък работим като волове за да можем д ви угодиме ... а вие само ходите на някви женски процедури за разкрасяване ... ае всяка събота е наша !!!! :D Охо,някой се появи.Ок,всяка събота нека е ваша,те съботите не са нищо. :D Пиши ми,чакам отговор... :-o :?
Събота е наша ... а неделя ни я оставяте за изтрезняване :D :D :D :D

Shely
03-09-2010, 09:07
пък и без нас неможете.. :? :D :D
Е тук си в грешка 8-)

по темата:
Подкрепям и с двете ръце 8-)

slun4ice_90
03-09-2010, 09:08
Събота е наша ... а неделя ни я оставяте за изтрезняване :D :D :D :D Дадено,от нас да мине. :D

Annihilati0N
03-09-2010, 16:51
Абе така всяка събота не е яко. Дайте да измислим един ден от МЕСЕЦА в който и ние да получаваме подаръци! :D

BlueParadise
03-09-2010, 16:53
Еми вие отдавна имате празник, а ние трябва да наваксаме :D

:D :D :D хехе добре,харесами това