PDA

View Full Version : Здравйте моля ви за помощ относно съседи...

Skatebg
03-08-2010, 14:25
Значи историята е следната от много време тормозят целия вход с цепенето на дърва в мазата си ... Целия вход е слизъл да им прави забележка и те нищо ... ходих до кварталния каза да отида до пожарната или до общината, отидох до пожарната направиха им проверка и какво казаха от пожарната (еми дарвата не задраствали изход и не пречели на никои пак с шумът нямало такъв закон за да ги глобят...) Общината същата история без коментар съм, просто само се ядосвам тука и другите съседи и те... защото канти кат за световно направо незнам какво да правя а идеята ми е... да им направя гаден, мръсен номер, ако някой има някакви идеи моля да ги сподели тук (или ако има и друг вариант също писах и на господари на ефира ама и те нищо... 8-) Благодаря) извинявам се за грешките... моля да има коментари по темата... :o :-x 8-)

titinkaa
03-08-2010, 15:22
къв е твоя номер?

Skatebg
03-08-2010, 15:27
къв е твоя номер?
gsm? ili az kakvo izmislih... :-D

Stellsy
03-08-2010, 19:07
Охх тия съседи. Аз живея в къща и да ти кажа е по-зле. Съседите ми са под всякаква критика. (по-глоямата част от другата страна на улицата) Точно пред нас има стругар :-x и всичките му клиенти си паркират колите пред нас. Пред гаража ни. Обмисляме да сложим табелка "ГАРАЖ!!! Не паркирай, пукаме гуми!" И не само това постоянно чука, поправя, лепи.. грррр такъв шум се вдига, че лятото дори от 2 го 4 неможеш да легнеш да спиш. Ужасни са........ Не ти препоръчвам да им правиш гадно, за да не ти направят те на теб. :)

Forest_girl
03-08-2010, 19:40
Абе вие на колко години сте?

billytalent
03-08-2010, 20:11
Кви са тези простотии,номера и нз си какво,убий ги,за да не пречат на никой...не са единствените,които си цепят зимата дървата в мазето,в на приятелките ми блоковете е пълно с такива хора,ако на вас ви се налагаше,едва ли щеше да е проблем

LoupGarrou
03-08-2010, 20:18
Е, те какво да не би да имат 90 кубика дърва ?! Все ще ги нацепят, да ,супер дразнещо е,ама все пак сте съседи и ако вземете да си отмъщавате ... А и щом не взимат от дума ти си последният човек, който ще ги накара да спрат ...

nefchi_bs
03-08-2010, 20:59
Да бе тея хора животни ли са ... Съседа над нас и той реже някви дърва на терасата,търкаля някви работи по пода,чука с някъв чук,не му са смазани вратите,няма цетка на душа и се чува мн гадо като се къпе..Ама ако го нямаше,нямаше да има с кои да се скарам нали се сешташ..

Skatebg
03-09-2010, 06:16
Кви са тези простотии,номера и нз си какво,убий ги,за да не пречат на никой...не са единствените,които си цепят зимата дървата в мазето,в на приятелките ми блоковете е пълно с такива хора,ако на вас ви се налагаше,едва ли щеше да е проблем

ами според тебе не е ли редно лятото отван пред блока да ги нацепят дървата и после да си ги преберат в мазата... а ? а и те толкоз 10 лева нямат на някои да им ги нацепи на 1 пат не да тормозят зимата целия блок... :o :-x

Skatebg
03-09-2010, 06:19
значи аз им направих няколко простоти ама те не са хора казвам ви... единственият начин е да сляза и да го пребия и пак мене ще осъдят :D абе сложна работа е ... :o

nIkEnCeTy_bE
03-09-2010, 08:36
И от колко време продължава това? Гадно е, ако всеки ден постоянно прави така. Вземи направи някой купон у вас, до сутринта силна музика всичко, тогава ще дойде да мрънка. Ама внимавай, че тогава целия блок може да се надигне. :D

uBuTo
03-18-2010, 16:11
дай да правим трампа 8-) .. предпочитам твоите пред моите .. всички клюкарки от квартала са във моя вход .. а мъжете им като ходят на риба всяка събота и като забравят нещо и като надуят тия клаксони във 5 сутринта с надеждата жените им да ги чуят и да слезнат да им донесът забравеното .. направо ми се иска да ги замеря с блока 8-) .. така че кажи ми че твоите са зле