View Full Version : Помощ.....
TodallenVerratern
03-08-2010, 21:01
Така на кратко момче на 15 години сам и с приателката ми искаме да правим секс въпросът е, че съм много срамежлив и когато се опитахме да го направим всичко си беше на ред до часта при която си свалих боксерките и тогава оклюмах ако ме разбирате от притеснение.Не искам да я загуба и сам много изнервен поради тази случка въпреки че тя ме разбра напълно.Идеята ми е да направа нещо по лудичко като се напия тея дни за да не съм чак толкова срамежлив или просто да взема някакво хапче вие какъв съвет бихте ми дали
P.S Това ще ми е за първи път а тя вече го е правила имам и колебанията че няма да се справа ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
Ами няма да стане, ако тръгваш с опасенията да не се изложиш... пак ще ти падне така. Да не си на изпит? Какво си се размекнал? Нормално е да се поизложиш първия път. Най-добре е тя да контролира ситуацията. Ако има опит, ще се сети какво да прави.
gandalfepi4
03-08-2010, 21:16
трябва да си пиян, за да правиш секс???
съвет-извади си к.у.р.а. и ѝ го тури у сливата! няма хапче или наркотик, който да ти даде "сили", ако искаш извикай мама да те държи за ръчичка... как може така няма да те ухапе момата!
стегни се духовно, отпусни се физически и се наслаждавай на гаджето си това е секс не уиндсърфинг за бога! не се притеснявай на много хора им пада първия път. :)
Annihilati0N
03-08-2010, 21:39
С алкохол моето момче става даже по-зле. Просто няма от какво да се притесняваш - и да ти е малка пи*ката не вярвам да те върне, особено ако си й първия. Едва ли е виждала много пи*ки :D
Reaper93
03-08-2010, 21:46
Нямам опит, но все пак от 1-2 чашки няма ли да му е по-добре? Не да се напива, ами само 1-2 чашки?? :)
Ами какво ще стане ако момичето се притесни от алкохолния му дъх? Я да се помъчи без разни "стимуланти".
Reaper93
03-08-2010, 22:07
А така може, извинявам се.. ;d
bastar4e
03-09-2010, 10:49
Така на кратко момче на 15 години сам и с приателката ми искаме да правим секс въпросът е, че съм много срамежлив и когато се опитахме да го направим всичко си беше на ред до часта при която си свалих боксерките и тогава оклюмах ако ме разбирате от притеснение.Не искам да я загуба и сам много изнервен поради тази случка въпреки че тя ме разбра напълно.Идеята ми е да направа нещо по лудичко като се напия тея дни за да не съм чак толкова срамежлив или просто да взема някакво хапче вие какъв съвет бихте ми дали
P.S Това ще ми е за първи път а тя вече го е правила имам и колебанията че няма да се справа ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
1-во купуваш
http://adventurebg.net/info/images/stories/golemi2/Children-s-Ski-Suit-P-20-.jpg
2-ро взимаш
http://toolmonger.com/wp-content/uploads/2007/09/DM_GerberKnifeSet.jpg
3-то обработваш зимната екипировка около областта на члена ти с ножа
4-то обличаш екипировката вадиш го през дупката и се едно чуркаш :)
А приятелката ти ако я притесняват тези малки подробности..Може да се прекръсти на Yeti и все едно сте се видяли на 4065 метра надморска височина и сте решили да се стоплите
Happy End :smt064
dimitar_ak
03-09-2010, 11:27
Алкохола опива и двете глави. Риска да не ти стане става по-голям
hahavteen
03-09-2010, 11:38
Дори да ти спадне и следващия път не се притеснявай. Просто легни до нея и продължете да се целувате и галите докато се отпуснеш отново и получиш ерекция. Предполагам че тя няма да се притеснява да те стимулира с ръка (и евентуално с уста) след като има вече известен сексуален опит. Според мен няма да е зле да й обясниш че се притесняваш от това че може би няма да я задоволиш и за това се е получило така защото може да си мисли че в нея е вината и да й е кофти сега. Просто поговорете и опитайте отново. Не се притеснявай ще ти мине безпокойството и срама с времето.
wolfdance
03-09-2010, 13:04
Е, ако ограничиш соловите изяви преди това, също ще е от полза
Няма от какво да те е страх, в крайна сметка и тегли един език, да покажеш че имаш потенциал, а и да не се чувства излъгана, че се е съблякла за нищо. Посвикнете малко да сте голи двамата в една стая, то секса ще си дойде, няма останали неизклатени :)
LoLiPoP4o
03-09-2010, 13:53
А тя знае ли че ще ти е за първи път ? Ако знае намекни и по някъв начин да те отпусне и предразположи а не да стои и да чака само :) и без алкохол както казаха по нагоре ....