View Full Version : хора искам съвет...
Значи историята ми е следната...аз съм на 17 приятелката ми е на 15...ходихме 2 месеца и преди 4 дена тя скъса с мен поради причината че се караме често за глупости..на другия ден поговорих с нея и се оправихме.. но нещата мисля че не вървят както преди , и искам съвет от васс да продължим ли или да късам с нея.. да не се измъчвам поне аз.. защото постоянно като си помисля че като се скараме и пак ще скъсаме... моля ви посъветвайте ме.. :) мерси предварително
Значи историята ми е следната...аз съм на 17 приятелката ми е на 15...ходихме 2 месеца и преди 4 дена тя скъса с мен поради причината че се караме често за глупости..на другия ден поговорих с нея и се оправихме.. но нещата мисля че не вървят както преди , и искам съвет от васс да продължим ли или да късам с нея.. да не се измъчвам поне аз.. защото постоянно като си помисля че като се скараме и пак ще скъсаме... моля ви посъветвайте ме.. :) мерси предварително
АХА! тя скъсала с тебе но пак е с тебе! АХА! на тебе обаче не ти дреме за нея щом искаш да скъсаш с нея
или преведено някоя нейна приятелка и е казала че може да си играе с тебе и точно как да го направи и ти се връзваш на въдицата!
ПРИЯТНИ СЪНИЩА! 8)
добре ще ме посаветваш ли какво да направя ?!
filmimilmi
03-08-2010, 22:34
Късай я преди да си си скъсал нервите. Това е моят съвет. Ако искаш го послушай. Два варианта са. Или късаш, или не. Все пак правото на избор е в теб. И сам можеш да мислиш над ситуацията, защо ти е да четеш километрични съвети? Действа утре. Ако съм на твое място щях да я скъсам...
а като я обичам... ? и като знам че ще ме боли..
filmimilmi
03-08-2010, 22:59
Никой няма отговорите вместо теб. Каквото искаш прави. Ако ще те боли или превъзмогни страха от болката, която може да последва или продължавай да тъпчеш на 1 място. Както искаш, няма смисъл да спекулирам за това каква точно е ситуацията. Нищо не си описал подробно, а така ни хвърляш в това да гадаем какво би било и какво е в момента.
pisety000
03-09-2010, 06:38
а като я обичам... ? и като знам че ще ме боли.. Няма любов без болка.. за това ако продължиш да си с нея ще е нужно да правиш много компромиси..както ти така и тя.. а ако я оставиш ще сложиш край на кавгите..споровете и т.н но ще страдаш щом я обичаш.. затова ти си решавай.. изборът е твой... постапи така както мислиш че ще е най-добре.. послушай сърцето си ..Успех :wink:
s moq priqtel sme zaedno ot 9 meseca i postoqnno se karame no sled tova se opravqme. opitvame se da otstupvame edin kum drug i taka.. probvai izvestno vreme da i ogajdash i tq 6te razbere 4e ne zaslujavash takova povedenie :) :)
valdesbg
03-09-2010, 07:04
Ахахахах заблудените идиоти край нямат :)
Никой няма отговорите вместо теб. Каквото искаш прави. Ако ще те боли или превъзмогни страха от болката, която може да последва или продължавай да тъпчеш на 1 място. Както искаш, няма смисъл да спекулирам за това каква точно е ситуацията. Нищо не си описал подробно, а така ни хвърляш в това да гадаем какво би било и какво е в момента.
Съгласна.Минала съм през това,скандалите ще са все по чести,накрая ще загубите бройката на късанията и събиранията
clockwork
03-09-2010, 07:43
брат уж си на 17години, а неможе елементарно решение да вземеш. Ако е хубава и прави хубав секс си стой с нея иначе я махай.
clockwork
03-09-2010, 07:44
брат уж си на 17години, а неможе елементарно решение да вземеш. Ако е хубава и прави хубав секс си стой с нея иначе я махай.
Take_That
03-09-2010, 10:41
Тогава просто не се разделяйте, а гледайте да сте щастливи :)
ReachlessGirl
03-09-2010, 12:05
така или иначе те боли като те разиграва за най - малкото (къса те) .. така, че все едно дали ще търпиш тези лигавщини или ще сложиш край вместо да живееш в страх, кога пак ще й скимне да те резне ..
Same here. :?
Опитай се да потърсиш корена на проблема,може би има причина само да се дърпате.Може проблема да е в теб или в нея.Ако много държиш на нея опитай се да промениш нещо,така че да не се стига до караници.Но ако характерите ви са различни и просто не може да мине ден без да се скарате за нещо ти препоръчвам да късате.
BonbonaBaby
03-09-2010, 20:31
Мечтаната връзка :razz:
pussucetka
03-09-2010, 21:22
Ако я обичаш истински .. Остани с нея и се разберете веднъж за винаги .. То ако скъсаш с нея, че сте се скарали .. И аз с моя се карам, но трудностите аз не ги подминавам, а ги преминавам .. :wink:
Абе сичкото хубаво ,
ама защо си искал да се съберете като сега искаш да я оставиш ?
А може би мъжкото ти честолюбие е било наранено от факта , че са те зарязали дори и с основателна причина . И сега се сабираш с нея но ти щуква аиде да я зарежа за да ми е леко на мене ....
Замисли се над това
Щом се карате често, значи е за дребни неща. Щом е за дребни неща, значи трябва да се направи компромис и да не се обръща внимание на подобни малки неща. Не се отказвай толкова лесно.
не съм аз човека, които да го каже, но имаш уста, която ти е дадена, за да я исползваш!!!поговори с нея, кажи и тия неща и wish тя как ще реагира!!!тук помага само РАЗГОВОР!!!
justwondering
03-10-2010, 17:25
а като я обичам... ? и като знам че ще ме боли.. Няма любов без болка.. за това ако продължиш да си с нея ще е нужно да правиш много компромиси..както ти така и тя.. а ако я оставиш ще сложиш край на кавгите..споровете и т.н но ще страдаш щом я обичаш.. затова ти си решавай.. изборът е твой... постапи така както мислиш че ще е най-добре.. послушай сърцето си ..Успех :wink:
съгласна съм. :)