Влез

View Full Version : Въпрос ....?

ra92
03-09-2010, 12:00
Здравейте.
Направо към въпроса .... Преди няколко дена ходих на козметик,направиха ми няколко процедури,останах доволен,но сега имам доста дразнещ проблем.Челото и зоната около носа и бузите са ми доста червени,козметика ми каза,че се дължи на бялата ми кожа и щяло да ми мине скоро,но направо не мога да се погледна в огледалото.Какво да направя за да върна нормалният си цвят на кожата ?? Имайте предвид,че кожата ми много лесно се дразни от каквото и да е било....

Infinity
03-09-2010, 12:05
Първо можеш да си сложиш хидратиращ крем, а след това някакъв успокоявашщ лосион със Алое.Много добре ми действа на мен.

sunshine955
03-09-2010, 12:22
и на мене ми беше станало така ама само над устната ..
цялата червена 8-) по-добре недей нищо прави за да диша кожата .. то ще си мине .. и аз така бързах намазах се с един крем такав за кожни ранички и се изприщих на мн гадни пъпчици .. ;д :D и моята е чувствителна .. :с

anna93
03-09-2010, 12:26
И на едно момиче от моя клас й стана така, но с ремето й мина без да слага нищо. Както каза sunshine955 остави кожата да диша и не слагай никакви кремове и т.н.

stylo
03-09-2010, 17:54
По-добре да не се слага нищо върху кожата,защото след процедурите е много раздразнена и още по-чувствителна.Моета козметичка ми препоръчва 2-3 дена да не я пипам даже,за да може да си възвърне нормалния цвят.

П.С. В никакъв случай не използвай фдт ,корестори и пудри !!! Най-много да се запушат порите и да се обринеш.

billytalent
03-09-2010, 17:59
С нищо не я мажи ще изчезне,аз също съм супер бяла и след козметик ставам така,иначе може все пак да си вземеш Топоцин,козметичката ми маже кожата с него,защото успокоява или нещо такова 8-)