Влез

View Full Version : Стрий

Amazingskill
03-09-2010, 21:05
Момичета бихте ли напуснали гаджетата си ако видите, че имат стрии.Гнусят ли ви като цяло.Пример някой яко напомпан пич ама нарязан отвсякъде. :razz:

Aniiiii
03-09-2010, 21:12
НЕ :shock:

beretta92sd
03-09-2010, 21:26
ко е туи стрий :)) напиши превод че някои не знаем ко значи туи нещо.

pussucetka
03-09-2010, 21:27
Не, разбира се .. Що за глупост ??? :lol:

gia_sena_mono
03-09-2010, 21:42
Пише се "стрии".
Изглеждат така http://krasivi.bg/data//uploads/articles/685/B_edc76d77c894d4833c0ba44715409fb1.jpg .
И вероятно питаш,защото ти имаш или си момиче, чийто приятел има (предполагам).
Но наличието на стрии не те прави по-малко човек.
Аз имам. До скоро се притеснявах от тях, защото са на гърдите ми, но вече не ми пука.
До колкото знам, при вече появили се и избелели, и дори превърнали се във вдлъбнатинки, няма оправия, освен с пластична операция.
Не е приятно да имаш, но какво да се прави.

YouDontKnowMe
03-09-2010, 22:23
Уау,не разбирам защо стриите са ви проблем. Аз имам. По краката и по гърдите. Почти не се виждат. Даже рядко се сещам за тях. И какво като човек има стрии. Всички сме хора, нормално е да имаме някакви дефекти.
И до тук ли се стигна... Дайте, по каталог да се избираме - тази има целулит, тази пък стрии, третата някакви петънца по краката... Направо нямам думи.
Щом си решил да си легнеш с един човек, стриите нямат значение. Те в такива моменти не се виждат . Ще те гледа човека дали имаш или не. Рофл, само това ще кажа.

Amazingskill
03-10-2010, 13:53
Уау,не разбирам защо стриите са ви проблем. Аз имам. По краката и по гърдите. Почти не се виждат. Даже рядко се сещам за тях. И какво като човек има стрии. Всички сме хора, нормално е да имаме някакви дефекти.
И до тук ли се стигна... Дайте, по каталог да се избираме - тази има целулит, тази пък стрии, третата някакви петънца по краката... Направо нямам думи.
Щом си решил да си легнеш с един човек, стриите нямат значение. Те в такива моменти не се виждат . Ще те гледа човека дали имаш или не. Рофл, само това ще кажа.

Абе то няма да те гледа ама си е неприятно вадят ти очите ;) на плаж и така нататък ще ти е притеснено с тях :)

yuyuto
03-10-2010, 14:30
Ако момчето има як характер и си ме обича и аз си го обичам, колкото и стрии да има, не бих си го дала на никоя.
Егати въпроса!!!

glamouros
03-10-2010, 15:09
ДА. Аз се грижа за тялото си, не само за да му се радвам аз, но и за да го харесва приятеля ми. Смис тва е въпрос на уважение към самия себе си и никой не съдя или критикувам, но както аз се старая да се поддържам, така и моя приятел трябва да полага усилия. Е, ако държа на човека няма да го зарежа, но в друг случай.... :?

Wikzinka
03-10-2010, 16:18
Никога не бих зарязала приятеля ми защото има стрии :-x
1 в повечето случаи те не се виждат почти
2 нормално е - 90% от хората имат стрии
3 ако обичаш един човек няма да ти пука дали има стрии или не

Violenza
03-10-2010, 16:54
ДА. Аз се грижа за тялото си, не само за да му се радвам аз, но и за да го харесва приятеля ми. Смис тва е въпрос на уважение към самия себе си и никой не съдя или критикувам, но както аз се старая да се поддържам, така и моя приятел трябва да полага усилия. Е, ако държа на човека няма да го зарежа, но в друг случай.... :?
Плоско. Много даже.
Стриите не стават от неподдържане.

На мен не би ми било проблем.

Annihilati0N
03-10-2010, 17:38
Нямам проблем със стриите ... Не мисля, че пречи на някой по някакъв начин, особено ако са само на места, които не се виждат - като дупето например...

Doga
03-10-2010, 18:22
Стриите не се ли получават при рязко отслабване или рязко напълняване....та той чожека не е виновен,всички сме хора.Аз нямам и не съм се интересувал подсробно,но знам,че има кремове за заличаване на стрии,друг е въпроса-екективни ли са!?

c0ci
03-10-2010, 18:29
не ми пречи,никой не е идеален..... :)

LovelyGirl
03-10-2010, 20:12
Плоско. Много даже.
Стриите не стават от неподдържане.

На мен не би ми било проблем.

Именно!

Biskfitka
03-10-2010, 20:23
Никога не бих зарязала приятеля ми защото има стрии :-x
1 в повечето случаи те не се виждат почти
2 нормално е - 90% от хората имат стрии
3 ако обичаш един човек няма да ти пука дали има стрии или не

hahavteen
03-10-2010, 20:43
Аз също имам защото в пубертета рязко напълнях и пораснах на височина. Мажех се с какви ли не кремове, правех си масажи, студени душове, бла бла и пак нищо не помогна. Гърдите си ги мажех от шести клас още като сложих бюстие и пак се нацепиха. Понякога дори да се грижиш за кожата пак не можеш да предотвратиш появяването на стрии. Според мен не е никакъв проблем и до сега не съм имала негативни коментари за това. През лятото нося къси поли, големи деколтета но ако не се вгледа човек не се виждат. Бившия ми ги забеляза чак 5-6 месеца след като бяхме започнали да правим секс а сегашния ми приятел след месец-два.