View Full Version : Nivea Visage Young
taddictedx
03-10-2010, 16:55
Здравейте наскоро си купих серията. Искам да попитал някой ползвал ли я е и какви са му впечатленията? Също така колко пъти на ден мога да ги използвам т.е ще ми стане ли нещо ако прекаля с тях и т.н.?
ползвах стика, гела (още си го ползвам) и дневния крем и бях доволна ... само от стика не останах с добри впечатления. :? една фр ползва тоника за лице и е много доволна. :)
И какво имаш в предвид да "прекалиш" :?
Измиваш си лицето с гела, почистваш го с тоника и нанасяш дневния крем сутринта. Същата процедура се повтаря вечерта, само че с нощния крем. Нищо сложно. :wink:
кое по-точно?
както ти казах:
"Измиваш си лицето с гела, почистваш го с тоника и нанасяш дневния крем сутринта. Същата процедура се повтаря вечерта, само че с нощния крем."
А ако имаш в предвид стика, аз лично го ползвах когато ми излезе пъпка.. Слагах си и на другия ден ако още е там, пак. :) Това е... Ако сутринта си си направила "сутрешната процедура" (нз как да го нарека по друг начин) няма нужда отново да го правиш ... Вече чак вечерта си правиш "вечерната процедура". :smt016
taddictedx
03-10-2010, 18:04
Ами защото примерно като се прибера на обяд отново си чувствам лицето някакво .. гадно и пак си го измивам.
ПП: Приятелката ми вместо нощния крем вечер ползва пак дневния. Има ли голяма разлика?
KumchoValcho
03-10-2010, 18:13
След училище задължително го почиствай. Вечер също.
Сутрин просто го измий с вода и сложи малко крем.
След училище веднъж си почистих с памуче и розова вода лицето и памукът стана черен! Кожата ти трябва да е чиста и хидратирата, за да бъде здрава и хубава. ;-)
След училище веднъж си почистих с памуче и розова вода лицето и памукът стана черен! Кожата ти трябва да е чиста и хиратирата, за да бъде здрава и хубава. ;-)
Да, наистина не се усетих, след училище също трябва да го почистваш.
За розовата вода, която споменаха там много не съм съгласна. Почиства, но не е за всякаква кожа. На мен например ми създаваше проблеми. :?
А колкото до крема, няма разлика според мен. Това, че на етикета им пише едно, не значи че е 100 % вярно. Както казах аз имах само дневния крем и го използвах и сутрин и вечер и бях много доволна. :)
Converse333
03-10-2010, 18:19
Аз бях доволна само от измивния гел... Сега ползвам на Clean & Clear, продуктите повече ми харесват.
мдаа имах цялата серия и да доволна бях.. :) не е хубаво да прекаляваш примерно с измиващия гел аз се мих 2 пъти на ден.. ако се миеш с него прекалено често ще си прецакаш кожата и ще почне повече да се омазнява.. иначе и СОС стика е хубав крема също е много хубав и лосиона абе препоръчвам го нищщо че в момента ползвам на гарниер серията :)
KumchoValcho
03-10-2010, 18:38
След училище веднъж си почистих с памуче и розова вода лицето и памукът стана черен! Кожата ти трябва да е чиста и хиратирата, за да бъде здрава и хубава. ;-)
За розовата вода, която споменаха там много не съм съгласна. Почиства, но не е за всякаква кожа. На мен например ми създаваше проблеми. :?
А колкото до крема, няма разлика според мен. Това, че на етикета им пише едно, не значи че е 100 % вярно. Както казах аз имах само дневния крем и го използвах и сутрин и вечер и бях много доволна. :)Това с розовата вода беше просто пример. :)
А колкото до крема, няма разлика според мен. Това, че на етикета им пише едно, не значи че е 100 % вярно. Както казах аз имах само дневния крем и го използвах и сутрин и вечер и бях много доволна. :)Това с розовата вода беше просто пример. :)
Извинявам се тогава, разбрала съм те погрешно. :)
taddictedx
03-10-2010, 18:50
Мерси много за отговорите :).
steli___star
01-21-2012, 16:49
каква е цената на серията защото съм забелязала при повечето момичета че има добри резултати и смятам да го пробвам?