View Full Version : надървянее..хелпп
gloryvolley
03-10-2010, 19:08
Здравейте!Имам малко проблемче,свързано със секса и бих искала да ви помоля за съвет.Всъщност проблема не е мой,а на приятеля ми.Преди 1 седмица правихме секс за първи път(и двамата).А то секс ли беше..Сложно е,но ще се опитам да го обясня така..:той доста трудно достига до "надървяне",а когато достигне много бързо му спада члена.Аз предполагам,че проблема не е в мен-не съм някоя грозна и дебела,а също не е и в притеснението.Ще ви помоля да ми дадете някакъв съвет,защото наистина не знам какво да правя.Не ми се иска на един секс да харча по 3-4 презерватива! :shock: Ако може без обиди и разни такива-само сериозни хора.Aко има някакви статийки да постнете да прочета или просто си кажете мнението какъв може да е проблема и разрешението му.Ще съм ви безкрайно благдарна ! :-)
DirtyBoy
03-10-2010, 19:36
Не се притеснявай за нищо, и аз бях така първите няколко пъти. Просто продължавайте докато свикнете с голотата си. :)
gloryvolley
03-10-2010, 20:05
16
Еми понякога си е нормално...Кажи му да престане със чекиите и да свикне с мисълта че вече сте заедно и правите секс.Пък и наистина в началото ще се притеснявате малко или много един от друг.Направи му свирка,гали го целувай го-като се поопознаете и ще разбереш кои са му ерогенните зони.Любовната играе нещо много важно -развинти си фантазията и дерзай!Един релаксиращ масаж преди секс също може да има невероятен резултат!Успех! :)
gloryvolley
03-10-2010, 20:16
Престанал е с чекийте още преди месец.Благодаря за съветите
Престанал е вика :lol:
Както имаш нужда да се подготвиш и възбудиш преди самия акт - така и на него трабва да му помогнеш. Целувки, хапания, драскане, камшичи - ддз. Питай го какво иска - мъжете поне в тва ни бива 8-)
не си грозна сигурно, ама аз на моя му давам да ми свършва в ушите от тази вечер и ако искаш го питай дали му пада!!!! :razz: :razz: може и твоя да има някакви такива желания що не го питаш?
Здравейте!Имам малко проблемче,свързано със секса и бих искала да ви помоля за съвет.Всъщност проблема не е мой,а на приятеля ми.Преди 1 седмица правихме секс за първи път(и двамата).А то секс ли беше..Сложно е,но ще се опитам да го обясня така..:той доста трудно достига до "надървяне",а когато достигне много бързо му спада члена.Аз предполагам,че проблема не е в мен-не съм някоя грозна и дебела,а също не е и в притеснението.Ще ви помоля да ми дадете някакъв съвет,защото наистина не знам какво да правя.Не ми се иска на един секс да харча по 3-4 презерватива! :shock: Ако може без обиди и разни такива-само сериозни хора.Aко има някакви статийки да постнете да прочета или просто си кажете мнението какъв може да е проблема и разрешението му.Ще съм ви безкрайно благдарна ! :-)
Това са психологически работи. С времето ще се оправи.
ПРезервативите и други неща за секс трябва да се купуват ЗАЕДНО, не само от единия човек.
НЕ ПЕСТЕТЕ ОТ ПРЕЗЕРВАТИВИ!!!
gloryvolley
03-12-2010, 20:46
не си грозна сигурно, ама аз на моя му давам да ми свършва в ушите от тази вечер и ако искаш го питай дали му пада!!!! :razz: :razz: може и твоя да има някакви такива желания що не го питаш?
нещо не схванах твоята мисъл .. :(
Вложете повече усилия в целувките, направи му свирка или нещо подобно и малко по малко ще свикнете ;)
Любовната игра му е майката. Първо разбери какво му харесва.. докосвания, целувки, драскане, палави смуквания.. коя част от теб харесва най-много, дали полупрозрачен потник не го възбужда повече от голотата.. различни мъже, различни 'вкусове'. С няколко думи, виж кое и как му харесва. Нз дали си опитна във фелациото, но ако трябва - тренирай. Не е казано, че всеки път трябва да се прави секс.
Ето ти идея.. седнете да гледате филм, гушни се в него.. по някое време започни да го целуваш по врата, да го опипваш под кръста, след като през панталоните прецениш, че му е станал, не се притеснявай и бъди дръзка. Бръкни му в гащите, разкопчай ги, духай му.. от там прецени, дали би искала да го яхнеш или да продължиш със свирките и така да опиташ да го докараш до края. Не се тревожи, че не му става.. може да е на психическа основа. Ако има изпити, проблеми или нещо такова. И аз не се представих на особено високо ниво първия път, но скоро се свиква.. надявам се. :) Късмет :)
WhiteOneBG
03-12-2010, 21:27
Ушите ... тва нит е интересно нит е перверзно по скоро граничи с простотия ...
Ти па ше кажеш ... !
По темата
Тва е 1вия път направете 10тина 20-30 акта и после ела пак да пишеш да видим дали ще е същия резултата ;)
Annihilati0N
03-12-2010, 22:17
Не е изключено да се притеснява момчето. А и на теб като е било за първи път не вярвам да сте обърнали много внимание на любовната игра ами май само на съществената част? Поправи ме, ако бъркам!
Devillious
03-12-2010, 23:11
gloryvolley, проблемът ти е много основателен. статистически често срещан. мисля, че мога да ти помогна. свободен съм утре вечерта, гарантирам, че ще му го вдигна.
междувременно помисли пак дали не си толкова грозна.
rachel_billson
03-13-2010, 16:31
Може би просто е бил малко притеснен или пък е имал проблеми,които са довели до този завършек.Както казаха по-горе,НЕ ПЕСТЕТЕ ОТ ПРЕЗЕРВАТИВИ!!!
ladykeisy
03-27-2010, 23:40
От опит ли го казваш? :P
torresinho
03-28-2010, 09:10
Не се притеснявай,и аз първия път изпуках 2 презерватива :grin: