Влез

View Full Version : Тема за всичко /вол.26/

Страници : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12

girlche
03-11-2010, 19:53
ела при мен да ми решиш задачите :lol: Съа'а дума за утре на контролното :lol: :lol: . Уфф , сложна работа :? :?
снимай да скивна кво решаваш :lol:
за еднаквите триъгълници :? . . ама и тези със сплави и мед не ги разбирам :( :(

Nakadah
03-11-2010, 19:55
Хено ква е таа дивашка снимка на скайпа бе :razz:
снимка с близнето ми .. :oops:

girlche :-)

Лили :-)

Хей ,какво правиш :) :-)
ми слушам некви песни и си размишлявам 8-)
ми ти? :-)

Еми ш' сядам пак да уча :? :? Баси математиката :shock: :? Ти разбираш ли я :?

на ти съм с математиката, ма нема как да ти я обеснявам на БГ...

мхм :? аз нищо не и схващам от 20:00 съм почнала да решавам задачи и разбрах само 2 :shock: :? Лоша раб0та :?
пфф математиката е най- лесна особено в 8сми клас а сеа в девети е малкоо сложничко
тв0е мнение :? и на мен ми беше преди лесна , но ся като взехме с еднаквите триъгълници .. :x :? :?

ха 2 страни и ъгъла между тях, 2 ъгъла и тн...

чакай да земеш cos, tan, sin и тн...

lilincituuuu
musicFEN ~ http://www.album.bg/hause_bg/images/21788216/ лелее, кво си сладкооо :grin: :oops:

squalK

мхм :? аз нищо не и схващам от 20:00 съм почнала да решавам задачи и разбрах само 2 :shock: :? Лоша раб0та :?
пфф математиката е най- лесна особено в 8сми клас а сеа в девети е малкоо сложничко
тв0е мнение :? и на мен ми беше преди лесна , но ся като взехме с еднаквите триъгълници .. :x :? :?Малее геометрията ми е супер лесна ... вижте алгебрата ми е обаче много омразна ....Ако сте до 9ти клас и задачата е геометрична дайте да я видим :oops:

girlche
03-11-2010, 19:57

тв0е мнение :? и на мен ми беше преди лесна , но ся като взехме с еднаквите триъгълници .. :x :? :?

малее к'во мазало ш стане като ги взема , не ми се мисли просто :? :?

musicFEN
03-11-2010, 19:58
musicFEN ~ http://www.album.bg/hause_bg/images/21788216/ лелее, кво си сладкооо :grin: :oops:
недей така че се засрамвам :lol:

ByK
03-11-2010, 19:58
ела при мен да ми решиш задачите :lol: Съа'а дума за утре на контролното :lol: :lol: . Уфф , сложна работа :? :?
за еднаквите триъгълници :? . . ама и тези със сплави и мед не ги разбирам :( :(
оф да тва го учихме меналата година.. :lol:
не мога да си спомня точно но имаше да се изчисляма там едно еди колко си към еди колко си се отнася..
и имаше много изчисления.. забравила съм го ,пък и сигурно сме по различни учебници.. :?

lilincituuuu
03-11-2010, 19:59
Бе намалете ги малко тия цитати бе, зави ми се свят :lol: :lol: :razz:

lilincituuuu
03-11-2010, 20:00
недей така че се засрамвам :lol:
много, много :oops: :grin: :grin:

musicFEN
03-11-2010, 20:00
[quote:dee901bc9c="sWeeX"]Хено ква е таа дивашка снимка на скайпа бе :razz:

малее к'во мазало ш стане като ги взема , не ми се мисли просто :? :?[/quote:dee901bc9c]
геометрията е по-лесна според мен щот излазам на даската викам тва и тва са еднакви тия и тия са равни и госпожата вика седай 6 а по алгебра трябва да пиша некви задачи по 1 страница :D

squalK
03-11-2010, 20:01
Бате тая мойта котка е по хлъзгава от риба ... И е тиха като крадец... :D

Nakadah
03-11-2010, 20:01
Бе намалете ги малко тия цитати бе, зави ми се свят :lol: :lol: :razz:

ще се опитаме :lol:

girlche
03-11-2010, 20:02
[/quote]Малее геометрията ми е супер лесна ... вижте алгебрата ми е обаче много омразна ....Ако сте до 9ти клас и задачата е геометрична дайте да я видим :oops:[/quote]

Триъгълник ABC (ъгъл С = 90 градуса) и СА=СB .Правата m минава през точка С.Ако АМ и ВN са разстоянията от върховете А и В до правата m , то не е вярно :
а)АМ=СN
б)СМ=ВN
в)АС=СN
г) ъгъл АСМ = ъгъл СВN ...

:?

Nakadah
03-11-2010, 20:02
[quote:5cc137204e="ByK"][quote:5cc137204e="sWeeX"]Хено ква е таа дивашка снимка на скайпа бе :razz:

малее к'во мазало ш стане като ги взема , не ми се мисли просто :? :?[/quote:5cc137204e]
геометрията е по-лесна според мен щот излазам на даската викам тва и тва са еднакви тия и тия са равни и госпожата вика седай 6 а по алгебра трябва да пиша некви задачи по 1 страница :D[/quote:5cc137204e]

мене доста ми се караха щот примерно пиша 1-ви ред, 5-ти ред, 10-ти ред и отг.... и те не виждат кво съм правил, а аз им казвам че всичко съм правил в главата ми и не е важно ксъм правил а че имам правелния отговор, но те... :?

girlche
03-11-2010, 20:03
[/quote]
геометрията е по-лесна според мен щот излазам на даската викам тва и тва са еднакви тия и тия са равни и госпожата вика седай 6 а по алгебра трябва да пиша некви задачи по 1 страница :D[/quote]

:-D :-D емии . .при мен е обратното,не че разбирам и алгебрата де :-D , ноо тва е друг въпрос :-D

girlche
03-11-2010, 20:05
Nakadah
[/quote] мене доста ми се караха щот примерно пиша 1-ви ред, 5-ти ред, 10-ти ред и отг.... и те не виждат кво съм правил, а аз им казвам че всичко съм правил в главата ми и не е важно ксъм правил а че имам правелния отговор, но те... :?[/quote]
Еми иаз много се нервя ,а ко нещо ми е лесно и като го реша наум ми казват , че съм преписала :x

lilincituuuu
03-11-2010, 20:06
Яни, спомняш ли си онова уравнение миналия срок с решение 3 страници и половина :shock: :shock: :lol: така и не си направих труда да го препиша :lol: :lol:

girlche
03-11-2010, 20:06
оф да тва го учихме меналата година.. :lol:
не мога да си спомня точно но имаше да се изчисляма там едно еди колко си към еди колко си се отнася..
и имаше много изчисления.. забравила съм го ,пък и сигурно сме по различни учебници.. :?

Мда :? :?

KpucmuHa
03-11-2010, 20:07
I want your love and I want your revenge you and me could write a bad romaancee :grin:

girlche
03-11-2010, 20:07
Яни, спомняш ли си онова уравнение миналия срок с решение 3 страници и половина :shock: :shock: :lol: така и не си направих труда да го препиша :lol: :lol:
Офф , да! :-o Баси задачите,баси чудото,баси змията :-D

lilincituuuu
03-11-2010, 20:08
мноого ги мразех тия уравнения,ама от дъното на душата си :oops: :lol: :lol:

KpucmuHa
03-11-2010, 20:09
:shock: :shock: :shock:

ByK
03-11-2010, 20:09
Малее геометрията ми е супер лесна ... вижте алгебрата ми е обаче много омразна ....Ако сте до 9ти клас и задачата е геометрична дайте да я видим :oops:[/quote]

Триъгълник ABC (ъгъл С = 90 градуса) и СА=СB .Правата m минава през точка С.Ако АМ и ВN са разстоянията от върховете А и В до правата m , то не е вярно :
а)АМ=СN
б)СМ=ВN
в)АС=СN

:?[/quote]
аве схванах задачата ама не мога да зацепа къде е точка N?
http://storage4.album.bg/1ef/без_име_67dc9_22079999.jpg
може и да ми не е верен и чертежа де..

girlche
03-11-2010, 20:10
Малее геометрията ми е супер лесна ... вижте алгебрата ми е обаче много омразна ....Ако сте до 9ти клас и задачата е геометрична дайте да я видим :oops:

а)АМ=СN
б)СМ=ВN
в)АС=СN

:?[/quote]
може и да ми не е верен и чертежа де..[/quote]
мне .. момент ей сега ще го направя :)

Nakadah
03-11-2010, 20:12
Малее геометрията ми е супер лесна ... вижте алгебрата ми е обаче много омразна ....Ако сте до 9ти клас и задачата е геометрична дайте да я видим :oops:

а)АМ=СN
б)СМ=ВN
в)АС=СN

:?
може и да ми не е верен и чертежа де..[/quote]
мне .. момент ей сега ще го направя :)[/quote]

правата м прави точката "N" на противоположната страна

lilincituuuu
03-11-2010, 20:12
майката ви лапита тъпита :razz: :lol: леле, ква съм умнаааааааа :razz: :oops:

Nakadah
03-11-2010, 20:13

направо да се учудиш!

squalK
03-11-2010, 20:14
От това което направих излиза че триъгълник АМС е еднакъв с СNB като съответно CN=AM MC=NB BC=AC по условие - 2 ъгъла и една страна Тогава излиза че AM=CN ,CM=BN ъгълACM= ъгълCBN - и остава че AC=/=CN ако искаш подробно решение обади са на лично :lol:

squalK
03-11-2010, 20:15
Чертежа се ъплоудва и е готов до 1 минута...

girlche
03-11-2010, 20:15
хъх.. впрочем в един и същи ден направихме изцепка :D поне т'ка мисля ..
аз: майка ви лапита дъртиии :x .. :D

girlche
03-11-2010, 20:18
От това което направих излиза че триъгълник АМС е еднакъв с СNB като съответно CN=AM MC=NB BC=AC по условие - 2 ъгъла и една страна Тогава излиза че AM=CN ,CM=BN ъгълACM= ъгълCBN - и остава че AC=/=CN ако искаш подробно решение обади са на лично :lol:
човек , ти си гений :shock: :shock: такъв е отговора :shock: =D> =D> =D> =P~ мс много :-)

lilincituuuu
03-11-2010, 20:19

:razz: :lol: ти на другия ден, след танците :lol: :lol:
Nakadah, ти знаеш ли кво е едни и същи лапета да те дебнат, за да те уцелят с топка :x :lol: :lol: :razz: бях се ядосала и бързам да кажа нещо, обаче устата ми изпревари мозъка :razz: ибаси гадните лапета .. ами като им зехме топката, Яни.. русияя <333333333 :oops: :lol: дето ни се хилеха с Викс и русия :oops: :lol: :lol:

squalK
03-11-2010, 20:20
човек , ти си гений :shock: :shock: такъв е отговора :shock: =D> =D> =D> =P~ мс много :-)Сорка но има проблем с имидж шака ъплоудвам чертежа другаде ако ти трямва ?

musicFEN
03-11-2010, 20:21
www.prikachi.com всичко се качва от тука :)

girlche
03-11-2010, 20:22
човек , ти си гений :shock: :shock: такъв е отговора :shock: =D> =D> =D> =P~ мс много :-)Сорка но има проблем с имидж шака ъплоудвам чертежа другаде ако ти трямва ?
Само още едно нещо :oops:

Дай назаем за утре мозъка си за контролното,после ти го връщам :oops: Сделка или не ?! :oops: :D :-D :shock:

Nakadah
03-11-2010, 20:22

Nakadah, ти знаеш ли кво е едни и същи лапета да те дебнат, за да те уцелят с топка :x :lol: :lol: :razz: бях се ядосала и бързам да кажа нещо, обаче устата ми изпревари мозъка :razz: ибаси гадните лапета .. ами като им зехме топката, Яни.. русияя <333333333 :oops: :lol: дето ни се хилеха с Викс и русия :oops: :lol: :lol:

и ти си лапе на 14, но да си се сещала че тези лапета може да те харесват и понеже са малки за тв апраат глупости за да ти привлечът вниманието?

girlche
03-11-2010, 20:24

мда уе :D :D баси лапИтата смотани :x :x 2 клас и и вече се мислят за голямата работа , не че ние сме много големи ,но все пак сравнение с тях :D :D Пък днес онова дето се засилва и се търкаляше :razz: :razz: :razz: тъпунгерчета :razz: :razz:

lilincituuuu
03-11-2010, 20:25
и ти си лапе на 14, но да си се сещала че тези лапета може да те харесват и понеже са малки за тв апраат глупости за да ти привлечът вниманието?
и аз съм лапе, не отичам, бе .. ама те са 3 клас .. и на тебе няма да ти е много прияно да те целят постоянно, да не говорим, че имам фобия от топки [приближаващи :lol: ] :-o :o

girlche
03-11-2010, 20:26
ето го и чертежът,не е от най-хубавите :-D
http://www.prikachi.com/files/1427260x.jpg

girlche
03-11-2010, 20:27
и аз съм лапе, не отичам, бе .. ама те са 3 клас .. и на тебе няма да ти е много прияно да те целят постоянно, да не говорим, че имам фибия от топки [приближаващи :lol: ] :-o :o
мдаа .. ме то0 :-D

Nakadah
и аз съм лапе, не отичам, бе .. ама те са 3 клас .. и на тебе няма да ти е много прияно да те целят постоянно, да не говорим, че имам фобия от топки [приближаващи :lol: ] :-o :o

прочети пак какво съм написал
и то по внимателно втората част...

ByK
аъъ.. :lol: :lol: :lol:
е добре е .. била съм далеч от истината :lol:

musicFEN
03-11-2010, 20:28
далече ... :-o (много далече :D )

girlche
03-11-2010, 20:28
:D нищо :D важното е , че се опита :-) , за което ти благодаря :-) :-)

lilincituuuu
03-11-2010, 20:29
айде чао от мен 8-)
Яни :-) :-) :-) :-) :-)
Хени :-) :-)
Накадах :) :-)
Мюзикфена 8-) :) :-)
squalK :) :-)
чаоо :-)

MaLty
03-11-2010, 20:29
От тук нататък игратааа при мене не ти вървии :grin:

girlche
03-11-2010, 20:30
айде чао от мен 8-)
Яни :-) :-) :-) :-) :-)
Хени :-) :-)
Накадах :) :-)
Мюзикфена 8-) :) :-)
squalK :) :-)
чаоо :-)
Чао , Лилии , до утре в дскло :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

ByK
:D нищо :D важното е , че се опита :-) , за което ти благодаря :-) :-)
Мартине само ,че си рус няма ти кажа нищо :lol: ама имам едно на ум :x :lol: :lol:

girlche :smt102 :-) :-)

squalK
е добре е .. била съм далеч от истината :lol:И тя е малко изкривена . Ето къде се намесва и молива ... http://img718.imageshack.us/img718/9035/dsc00763o.th.jpg (http://img718.imageshack.us/i/dsc00763o.jpg/)All rights reserver - Radko inc. :razz: :razz: :razz: :razz:

ByK
03-11-2010, 20:31
лека лили :-)

musicFEN
03-11-2010, 20:32
lilincituuuu чаоо :smt052

girlche
е добре е .. била съм далеч от истината :lol:И тя е малко изкривена . Ето къде се намесва и молива ... http://img718.imageshack.us/img718/9035/dsc00763o.th.jpg (http://img718.imageshack.us/i/dsc00763o.jpg/)All rights reserver - Radko inc. :razz: :razz: :razz: :razz:
Добре бе човек,как ги разбираш ?! Даже не ти бях дала чертеж :-o :shock: , на мен ако не ми дадат чертеж на такава задача съм загубена просто :? Просто евала ти казвам :shock: :)

squalK
Ако има още давайте насам .... Направо ги паткам за топъл лебец... :lol:

lilincituuuu
Марти и на теб чао :-) :-)

MaLty
03-11-2010, 20:33
обърнете ми внимание! 8-)

girlche
хей :)

lilincituuuu
lilincituuuu чаоо :smt052
Моля те - Лили! 8-) :-)

musicFEN
03-11-2010, 20:34
давай ти си на ред :D :D

squalK
03-11-2010, 20:35
Добре бе човек,как ги разбираш ?! Даже не ти бях дала чертеж :-o :shock: , на мен ако не ми дадат чертеж на такава задача съм загубена просто :? Просто евала ти казвам :shock: :)Ми то е написано :D Просто го чертая в ума си...Иначе за мозъка ... Само намери добър хирург щото един път съм лежал в болница и ако трябва да съм още един път при такива компетентни служители по добре да резна 4-5 вени...Да не обяснявам че ако сте гнусливи може да си изповръщате органите... :lol:

MaLty
03-11-2010, 20:37
кфо аз бее :lol:

Гърлче,ъмм аз съм Марти(на),на почти 15 от мездрааа,а ти ? 8-)

girlche
03-11-2010, 20:38
Мда,личи си :-D

мм чек ся ще ти дам друга :)
Даден е остроъгълен триъгълник ABC (CA=CB) с ъгъл при върха , равен на 52 градуса .Ако АН1 И ВH2 са височини към бедрата и АН1 се пресича с АН2 в точка Н , намерете ъгъл АНВ в градуси.

няма подточки :)

girlche
03-11-2010, 20:39
кфо аз бее :lol:

Гърлче,ъмм аз съм Марти(на),на почти 15 от мездрааа,а ти ? 8-)
Аз съм Янна , на 13 , от Варна . Приятно ми е :-)

girlche
03-11-2010, 20:40
Добре бе човек,как ги разбираш ?! Даже не ти бях дала чертеж :-o :shock: , на мен ако не ми дадат чертеж на такава задача съм загубена просто :? Просто евала ти казвам :shock: :)Ми то е написано :D Просто го чертая в ума си...Иначе за мозъка ... Само намери добър хирург щото един път съм лежал в болница и ако трябва да съм още един път при такива компетентни служители по добре да резна 4-5 вени...Да не обяснявам че ако сте гнусливи може да си изповръщате органите... :lol:
И аз съм лежала 2 пъти даже :P |то не е много за хвалене де :D | Какво е станало с теб ? :) :?

MaLty
03-11-2010, 20:40
И на мен :-)

айде ставам :-)

girlche
03-11-2010, 20:41
И на мен :-)

айде ставам :-)
Лека и сладки сънища :-) :oops:

girlche
03-11-2010, 20:42
Ние добре си говорим,но не се запознахме :-D
squalK :)
Аз съм Янна , 13 , Варна :)

squalK
03-11-2010, 20:45
Мда,личи си :-D

мм чек ся ще ти дам друга :)
Даден е остроъгълен триъгълник ABC (CA=CB) с ъгъл при върха , равен на 52 градуса .Ако АН1 И ВH2 са височини към бедрата и АН1 се пресича с АН2 в точка Н , намерете ъгъл АНВ в градуси.

няма подточки :)Олимпияда 2008ма година зимата - супер лесна -Четириъгълникът CH1HH2 има 2 прави ъгъла и третия ъгъл се явява върха - В четириъгълник сбора от ъглите е равен на 360 градуса съставяш уравнение 360=90+90+52 + ъгъл H2HH1 от там при решаването на уравнението ъгъла е равен на 128 градуса и тъй като е срещуположен на AHB двата са равни - отговор 128 градуса - чертеж - до 1 минута :-o :-o :-o :razz: :razz: :razz: :razz:

squalK
03-11-2010, 20:46
Аз съм Янна , 13 , Варна :)Радо -Бургас -16 - Морето не съм виждал от 6 месеца :D

evalongoriq
03-11-2010, 20:47
Тук съм отново :lol:

squalK
03-11-2010, 20:52
И аз съм лежала 2 пъти даже :P |то не е много за хвалене де :D | Какво е станало с теб ? :) :?Апендикса се пукна - следващото е бяло - маркирайте ако не сте гнусливи на своя отговорност - След операцията се слага дренаж да се оттичат гноищата и шитовете ... играх си на ПСПто в леглото сестрата идва и за да привлече внимание нстъпва торбичката с гноищата- свързана с маркуч за долната част от кореа ми - при което се усети ужасна миризма и почуствах най силната и ужасна болка в живота си ... Плаках около 2 часа след това .... А не съм от плачливите... Чертежа за втората задача - http://img651.imageshack.us/img651/231/dsc00764o.th.jpg (http://img651.imageshack.us/i/dsc00764o.jpg/)

girlche
03-11-2010, 20:52
Аз съм Янна , 13 , Варна :)Радо -Бургас -16 - Морето не съм виждал от 6 месеца :D
Приятно ми е , спокойно ,ш' го видиш :D :) :P

squalK
03-11-2010, 20:53
Приятно ми е , спокойно ,ш' го видиш :D :) :PКвош кайш за задачата ... :lol:

golf_5_r32
03-11-2010, 20:54
ехее и байкъри ли имаме тука :P

girlche
И аз съм лежала 2 пъти даже :P |то не е много за хвалене де :D | Какво е станало с теб ? :) :?Апендикса се пукна - следващото е бяло - маркирайте ако не сте гнусливи на своя отговорност - След операцията се слага дренаж да се оттичат гноищата и шитовете ... играх си на ПСПто в леглото сестрата идва и за да привлече внимание нстъпва торбичката с гноищата- свързана с маркуч за долната част от кореа ми - при което се усети ужасна миризма и почуствах най силната и ужасна болка в живота си ... Плаках около 2 часа след това .... А не съм от плачливите... Чертежа за втората задача - http://img651.imageshack.us/img651/231/dsc00764o.th.jpg (http://img651.imageshack.us/i/dsc00764o.jpg/)

баси бързия , ае ти да не учиш в МГ :D :D

squalK
ехее и байкъри ли имаме тука :PСъбота и неделя и само на мокро - иначе не е интересно ... :D

musicFEN
03-11-2010, 20:55
втората задача беше много лесничка squalK сеа сме на теоремата на Талес вътрешна и външна ъглополовяща в триъгълник :D споняш ли си ги тези уроци щот нейните са леснички :D

golf_5_r32
03-11-2010, 20:56
ехее и байкъри ли имаме тука :PСъбота и неделя и само на мокро - иначе не е интересно ... :D

ахаа и какво караш :P

squalK
03-11-2010, 20:56
баси бързия , ае ти да не учиш в МГ :D :DНе ПГМЕЕ - единственното училище в българия без патрон - знае се като Механото - има само батки и 2-3 момичета в випуск иначе ... явно не си гнуслива или не си го прочела щом си още тук ... :D

squalK
03-11-2010, 20:57
втората задача беше много лесничка squalK сеа сме на теоремата на Талес вътрешна и външна ъглополовяща в триъгълник :D споняш ли си ги тези уроци щот нейните са леснички :D Говори ми мръсно - точно тва решавам сега :D

musicFEN
03-11-2010, 20:59
втората задача беше много лесничка squalK сеа сме на теоремата на Талес вътрешна и външна ъглополовяща в триъгълник :D споняш ли си ги тези уроци щот нейните са леснички :D Говори ми мръсно - точно тва решавам сега :D
хах и аз утре контролно обаче аз с ги рабирам не са кой знае какво , въпреки че госпожата е одвратителна :D и като останат 5 мин от часа вика предавам нов урок пишете заглавие .. :D

squalK
03-11-2010, 20:59

ахаа и какво караш :PЕдин ръждясал крос - не ме е предал и амортисьорите бачкат а и без риска да се счупи нещо пак не е интересно :razz:

golf_5_r32
03-11-2010, 21:00

ахаа и какво караш :PЕдин ръждясал крос - не ме е предал и амортисьорите бачкат а и без риска да се счупи нещо пак не е интересно :razz:

хахахах е готино аз като карам пък алуминий без да гние има 4 5 брутални заварки :D

А за кое Механо говореше това във Варна ли :lol:

squalK
03-11-2010, 21:01

хахахах е готино аз като карам пък алуминий без да гние има 4 5 брутални заварки :D

А за кое Механо говореше това във Варна ли :lol:Бургас - Иначе не съм купил друго щото от тази година почнах да събирам за колица .... :D Нема да падам на колене на мама и тате де ...

girlche
03-11-2010, 21:01
баси бързия , ае ти да не учиш в МГ :D :DНе ПГМЕЕ - единственното училище в българия без патрон - знае се като Механото - има само батки и 2-3 момичета в випуск иначе ... явно не си гнуслива или не си го прочела щом си още тук ... :D
прочетох :? гадно се е получило :? Моя апендикс беше на път да се спука,добре че ме оперираха на време.Щеше да има експлозия :D :D

golf_5_r32
03-11-2010, 21:03

А за кое Механо говореше това във Варна ли :lol:Бургас - Иначе не съм купил друго щото от тази година почнах да събирам за колица .... :D Нема да падам на колене на мама и тате де ...

аз имам обещани от баща ми 1000 другите трябва аз да си ги вадя.. така, че какво да ти кажа ама поне ода скало пуска интересни оферти за работа във фирма по специалноста ми и начална заплата 700 стака.. :D

squalK
03-11-2010, 21:04
Защо замлъкнахте така бре хорра ? :(

golf_5_r32
03-11-2010, 21:05
споко така тука на приливи и отливи го карат :D

girlche
03-11-2010, 21:06
Чудя ти се :-D абе я ми дай скайпа си ,ако го даваш де :oops:

squalK
03-11-2010, 21:09
Чудя ти се :-D абе я ми дай скайпа си ,ако го даваш де :oops:Същото като ника тук но с ! след К 8) ... А и да питам завършилите и тези които завършват - има ли нужда още от 9ти клас да почвам да мисля за ВУЗ въпреки че за мен има само един вариант и той е ТУ-София...Смисъл много инфо ли ми трябва да се оправя с записвания и други шитове или е като след 7ми клас-много шум за нищо ?

girlche
03-11-2010, 21:13
Чудя ти се :-D абе я ми дай скайпа си ,ако го даваш де :oops:Същото като ника тук но с ! след К 8) ... А и да питам завършилите и тези които завършват - има ли нужда още от 9ти клас да почвам да мисля за ВУЗ въпреки че за мен има само един вариант и той е ТУ-София...Смисъл много инфо ли ми трябва да се оправя с записвания и други шитове или е като след 7ми клас-много шум за нищо ?
Щом си решил да влизаш в ТУ , какво толкова му мислиш :) Мисли когато станеш към 11 клас втория срок,сестра ми е 11 клас и от сега запозна да мисли за тези работи :)

golf_5_r32
03-11-2010, 21:13

не се набутвай там идвай си на гъза направо в ТУ-Варна по-добре е от това в София но както и да е.. тука просто минаваш тест и като е успешно влизаш :) те обаче са казали лесно вилзаш...

... ама трудно излизаш

И аз съм завършващ :P

girlche
03-11-2010, 21:16
лека и мека :-) :-) доспа ми :) :-)

golf_5_r32
03-11-2010, 21:16
лека :-) :)

squalK
03-11-2010, 21:18

не се набутвай там идвай си на гъза направо в ТУ-Варна по-добре е от това в София но както и да е.. тука просто минаваш тест и като е успешно влизаш :) те обаче са казали лесно вилзаш...

... ама трудно излизаш

И аз съм завършващ :PВъв варна немога да кандинатствам за общежитие а и морето ми омръзна - Пък и в варненския всичко е свързано с кораби обзавеждане и т.н. Поне от това което четох.. :?

golf_5_r32
03-11-2010, 21:21

... ама трудно излизаш

И аз съм завършващ :PВъв варна немога да кандинатствам за общежитие а и морето ми омръзна - Пък и в варненския всичко е свързано с кораби обзавеждане и т.н. Поне от това което четох.. :?

ти добре ли си е :D:D:D

Аз ще влизам с ТТТ (Транспортна Техника и Технологии) и по конкретно Двигатели с Вътрешно Горене... баща ми в момента е там.. къде кораби ти плават в главата не знам :D

пък и много доста хора познавам от там и никой не е с кораби :D:D да ти изглеждам на човек който го интересуват корабите...

Само автомобили батка това е :P

golf_5_r32
03-11-2010, 21:27
Айде аз лягам Лека нощ :-D

squalK
03-11-2010, 21:27

... ама трудно излизаш

ти добре ли си е :D:D:D

Аз ще влизам с ТТТ (Транспортна Техника и Технологии) и по конкретно Двигатели с Вътрешно Горене... баща ми в момента е там.. къде кораби ти плават в главата не знам :D

пък и много доста хора познавам от там и никой не е с кораби :D:D да ти изглеждам на човек който го интересуват корабите...

Само автомобили батка това е :PАз попринцип съм жичкаджия а... верно че .... то има само 3 специалности с кораби и аз само тях съм видял :lol: :lol:

squalK
03-11-2010, 21:28
Айде аз лягам Лека нощ :-DСам си оставам явно ... :( Много рано изполягахте... :?

lilincituuuu
03-12-2010, 02:35
ЛЪЧИТОО, ТУКА ЛИ СИИИ :lol: :lol:

TheOnee
03-12-2010, 04:53
Добро Утро.
Гадното е, че не е добре.
Гадно ми е :-k .

golf_5_r32
03-12-2010, 05:03
Добро Утро :)

mrtn
03-12-2010, 06:34
:grin: :grin: :grin:

TheOnee
03-12-2010, 06:38
:grin: :grin: :grin: :smt075

mrtn
03-12-2010, 06:41
Закво ме биеш? :o

TheOnee
03-12-2010, 06:44
щото не трябва да ти е весело :smt107

MaLty
draweiteeee..neshto mi se e preebal ezika 8-)

mrtn
О не, винаги ще ми е весело.. :grin: :grin: :grin:

mrtn
03-12-2010, 06:45
Мартии :-) :-)
Как е?

TheOnee
03-12-2010, 06:45
О не, винаги ще ми е весело.. :grin: :grin: :grin:
не няма :smt075

mrtn
03-12-2010, 06:46
Песимистично си настроена днеска..
ела да ти оправя настроението :lol:

MaLty
03-12-2010, 06:46
Как е?
dobre..ti shto vinagi sh si vesel ? 8-) :-) :-)

TheOnee
03-12-2010, 06:48
никой няма да може да оправи :smt089

KpucmuHa
кво прайте 8-)

mrtn
Как е?
Еми щото, се наспах и ми е толкова хубаво.. :lol:

mrtn
03-12-2010, 06:49
кво прайте 8-)
Крисе, еми ще ходя да се къпя
ти..? информатика ли имаш? 8-)

MaLty
03-12-2010, 06:49
Как е?
Еми щото, се наспах и ми е толкова хубаво.. :lol:
wow :lol:

Kristiiii,izpravqme si kosishteto i se chudim shto language bar-a neshte da se poqvi be da mu go nachukam :lol:

mrtn
03-12-2010, 06:51
никой няма да може да оправи :smt089
Е, какво толкова е станало.. ?

KpucmuHa
03-12-2010, 06:54
муахахаха аз пък съм си в къщи - никво даскало днес :D 8)
иии понеделник май пак няма да ходя :grin: :lol:

mrtn
03-12-2010, 06:57
да не си болна бе?
айде, влизам у банята :)

MaLty
03-12-2010, 06:59
mamka mu,kude e tfa za ezikaaa :-x

i nz kfo da oblecha 8-)

KpucmuHa
03-12-2010, 07:00
^ да 8-)
и чао и от мен, отивам да закусвам :D

MaLty
03-12-2010, 07:18
IMASH VSICHKO NA SWETAAAA,SAMO MENE NQMASH :grin:

golf_5_r32
03-12-2010, 07:45
Здравейте :)

ByK
03-12-2010, 07:51
:smt001

golf_5_r32
03-12-2010, 07:58
Хени :P еднo здрасти ли няма вече :x :cry:

plamba95
03-12-2010, 08:28
драсти има ли някой

golf_5_r32
03-12-2010, 08:38
яаа

vesinka899
03-12-2010, 09:59
има ли хора тукааа

sWeeX
03-12-2010, 11:13
Добър ден шугарчета 8-)

DaemonBoy
03-12-2010, 11:14
Шукаритетен ко пр е :lol:

sWeeX
03-12-2010, 11:14
Шукаритетен ко пр е :lol:Пъъ ся се прибирам и ше вида кво ше праа

xPafx
03-12-2010, 11:25
Здравейте..

aciko
03-12-2010, 12:11
Добър ден 8-)

golf_5_r32
03-12-2010, 12:12
Здрауайте :lol:

sWeeX
03-12-2010, 14:25
Шугарчетаа къде сте бе цел следобед една страница немоем да изпишем 8-)

Norty
03-12-2010, 15:50
Как е бяяя :D

Mimchy
03-12-2010, 15:52
здрвейтееее :D

Norty
03-12-2010, 15:56
Здрасти как ее :D

Mimchy
03-12-2010, 15:58
оххх много се наядох хаха направооо немога да си намеря място сега :D :D

Norty
03-12-2010, 16:00
При мене има място :oops:

Mimchy
03-12-2010, 16:01
хаха :D няма да се събера ;р

squalK
03-12-2010, 16:01
здравейте :)

spenZo
03-12-2010, 16:03

Аз ще ти намеря. http://www.myemoticons.com/emoticons/images/msn/bad-boys/sleazy.gif

xPafx
03-12-2010, 16:04
:booooomb: :booooomb:

Mimchy
03-12-2010, 16:08

Аз ще ти намеря. http://www.myemoticons.com/emoticons/images/msn/bad-boys/sleazy.gif
ти винаги ми намираш... 8) 8)

Bender
03-12-2010, 16:10
8)

CoNviCt
03-12-2010, 16:13
здрасти всичкии 8)
на новите и тези,които не познавам-Денис,приятно ми е 8)
Вече съм трамотен,всички букви зная,мога за чета :lol: :razz:

Mimchy
03-12-2010, 16:15
здрасти всичкии 8)
здравей ;Р

spenZo
03-12-2010, 16:18
лол, току-що ме поканиха да живея в Канада. =D

Мим, ваше сладурство, ще ме удостоите ли с висшата привилегия да ми окажете честта да ми драснете в скайп?

Petrow
03-12-2010, 16:18
:P

xPafx
03-12-2010, 16:21
здрасти всичкии 8)
грамотен?

Mimchy
03-12-2010, 16:24

Мим, ваше сладурство, ще ме удостоите ли с висшата привилегия да ми окажете честта да ми драснете в скайп?
8) 8) 8) 8)

plamba95
03-12-2010, 16:26
драсти хора ко праим как сме :)

spenZo
03-12-2010, 16:26

8) 8) 8) 8)

DAMN IT, GIRL ! Тоя аватар ще го изям направо както е на дисплея ми! :shock:

CoNviCt
03-12-2010, 16:28
в Канада е кофти.Много е студено. 8)

Mimchy
03-12-2010, 16:31
в Канада е кофти.Много е студено. 8)
почти навсякъде е по-добре от колкото тук ;)

Nakadah
03-12-2010, 16:41
:razz: :razz: :razz: :razz:

aciko
03-12-2010, 16:54
http://i44.tinypic.com/6eznsi.jpg

Кефи ли ви тоя дизайн?
Едни от класа се явиха на някво състезание за уеб-сайт и ги приеха в София,ама ме хвана жал колко грозен дизайн имат и реших да им направя един :lol:

Nakadah
03-12-2010, 16:56

Кефи ли ви тоя дизайн?
Едни от класа се явиха на някво състезание за уеб-сайт и ги приеха в София,ама ме хвана жал колко грозен дизайн имат и реших да им направя един :lol:

съжалявам брато
на ируглифи не чета ;)

DaemonBoy
03-12-2010, 16:56

Кефи ли ви тоя дизайн?
Едни от класа се явиха на някво състезание за уеб-сайт и ги приеха в София,ама ме хвана жал колко грозен дизайн имат и реших да им направя един :lol:Бе не е лош, но съм виждал и по-добри.Фона само не трябваше да е сив ;)

xPafx
03-12-2010, 16:58
не :-|

aciko
03-12-2010, 16:59

Кефи ли ви тоя дизайн?
Едни от класа се явиха на някво състезание за уеб-сайт и ги приеха в София,ама ме хвана жал колко грозен дизайн имат и реших да им направя един :lol:Бе не е лош, но съм виждал и по-добри.Фона само не трябваше да е сив ;)
То фона съм го сложил е така да има нещо,сигурно няма да е тоя,иначе тва е днеска за 40 минути,ше го пооправя,ако ми се занимава 8-)

MaLty
03-12-2010, 16:59
:-x :-x :-x :-x :-x za kfo ne mi se pokazva language bar-a be ..

MaLty
03-12-2010, 17:00
А стана 8-)

Nakadah
03-12-2010, 17:00

в горния ъгъл на екрана ти е...

Мартине!!! мани тея ируглифи. не мое се четат бе

aciko
03-12-2010, 17:01

Няма никакви йероглифи бе,къде ги видя?

MaLty
03-12-2010, 17:05
Накадах,не е,ама нищо опрайх го 8-)

Nakadah
03-12-2010, 17:05

Няма никакви йероглифи бе,къде ги видя?

home
blog
music
artists
и тн...

ако не знам кво трябва да са няма и да разбера..
направи ги по четливи

+

music freedon
Some infor blabla

и тея са същите 8)

aciko
03-12-2010, 17:07
Ааа да сменя шрифта ли,тва да,аз исках само да видя как ще изглежда като цяло 8-)

aciko
03-12-2010, 17:09
Шрифта сигурно ще сложа като на тоя - http://store4.data.bg/aciko/Design/Martin/FG%20Design%20%28Orange%29.jpg

Nakadah
03-12-2010, 17:10
Шрифта сигурно ще сложа като на тоя - http://store4.data.bg/aciko/Design/Martin/FG%20Design%20%28Orange%29.jpg

ти да не следваш графичен дизайн бе?

spenZo
03-12-2010, 17:11

Заеби шрифта, използвай UTF 8 encoding.

aciko
03-12-2010, 17:11
Еми не,ама мисля като завърша да се запиша или рекламен дизайн или графичен дизайн.

DaemonBoy
03-12-2010, 17:13
Марца пробвай с Comic Sans MS.Мен лично ме кефи шрифра ;)

Nakadah
Еми не,ама мисля като завърша да се запиша или рекламен дизайн или графичен дизайн.

рекламата е по оферта ;)

иначе линка дето си го дал не баца

aciko

Аз с програмиране не се занимавам,пък и не мога.
Пък тая страница е правена отдавна,нито е подравнявана нито нищо.

aciko
03-12-2010, 17:18

рекламата е по оферта ;)

И аз повече реклама искам.

Иначе ето ти линк,сигурно заради датата неще да ти го отвори - http://i43.tinypic.com/futkia.jpg

spenZo
03-12-2010, 17:21

Аз с програмиране не се занимавам,пък и не мога.
Пък тая страница е правена отдавна,нито е подравнявана нито нищо.

Споко, и аз. =D От опит знам, че ANSI енкодинг не го четът всички кодеци. =)

MaLty
03-12-2010, 17:22
Имаш всичко на светааа,само мене нямаш :grin:

plamba95
03-12-2010, 17:23
Имаш всичко на светааа,само мене нямаш :grin:ми идвай ко чакаш :D :D

uMnePaToPa
03-12-2010, 17:24
Мара е стабиляги

DaemonBoy
03-12-2010, 17:25
Как ти мина тренировката е Ванка?

uMnePaToPa
03-12-2010, 17:26

Добре беше 8) при теб как йе ?

Nakadah
03-12-2010, 17:26
Мара е стабиляги

иване!!!!!!
дай 1 каса бира от тея на аватара ти 8)

DaemonBoy
03-12-2010, 17:27

Добре беше 8) при теб как йе ?Проститурваме бе 8)

plamba95
ко стаа ванка :-P :grin: :grin: :grin:

spenZo
Don't hold me up! No! I can stand my own ground! I don't need your help now! You will let me ! Don't ! Don't ! DON'T HOLD ME UP!

Nakadah
03-12-2010, 17:28

рекламата е по оферта ;)

Иначе ето ти линк,сигурно заради датата неще да ти го отвори - http://i43.tinypic.com/futkia.jpg

тоя втория дисайн е мноо як...

всички ходат на графичен дизайн и като има 32423 идиота за 1 работа си прецени успеха!!!
а няма много хора за реклами, така ще има повече работа и пари 8)

ама че съм умен(жалко че тея в форума не са толкова умни че да ме оценът :lol: )

MaLty
03-12-2010, 17:28
Мара е стабиляги
' :-)

plamba95
03-12-2010, 17:30

рекламата е по оферта ;)

тоя втория дисайн е мноо як...

всички ходат на графичен дизайн и като има 32423 идиота за 1 работа си прецени успеха!!!
а няма много хора за реклами, така ще има повече работа и пари 8)

ама че съм умен(жалко че тея в форума не са толкова умни че да ме оценът :lol: )можете ли да кодвате ???

uMnePaToPa
03-12-2010, 17:30
Мара е стабиляги

иване!!!!!!
дай 1 каса бира от тея на аватара ти 8)

Идвай и да почваме ... 8)

Малтинке :-)

Мара Пламба :)

Nakadah
03-12-2010, 17:31
а после германците не мое ли да праат коли а ?

http://news.automedia.bg/read/9172.html

amk933
03-12-2010, 17:33
Абе къде са изчезнали половината хора от тази тема?

Здр... 8)

spenZo
03-12-2010, 17:33

Или аз не разбрах добре, или ти изобщо не си разбрал... Lamborghini е италианска марка, не немска...

Nakadah
03-12-2010, 17:35

Или аз не разбрах добре, или ти изобщо не си разбрал... Lamborghini е италианска марка, не немска...

ех каква тактика ползва VW...
Lamborghini е собственост на VW от край време... и те си ги правят колите...

както Audi през 60-те е било Mercedes но VW са го купили и всички модели който ги виждаш в момента са на VW

както и Bently е на VW
както и Bugatti е на VW

тактика пич ;)

plamba95
03-12-2010, 17:39
Абе къде са изчезнали половината хора от тази тема?

Здр... 8)май да познатите не ги виждам нещо :( :( :(

ByK
03-12-2010, 17:42
здравейте 8-)

MaLty
03-12-2010, 17:43
Императоре,как си :-)

plamba95
03-12-2010, 17:43
хениииии :smt003 :smt003 ко праим как сме :)

ByK
03-12-2010, 17:44
хениииии :smt003 :smt003 ко праим как сме :)
супер съм много съм радостна :grin: :lol:
ми ти? :)

lenito_sf
03-12-2010, 17:46
Халоу :-)
как сте ко прайте ? 8-)

plamba95
03-12-2010, 17:46
за хен и лен :D скучая музика и чакам лили да дойде в скайп

драсти лен ти ко праиш как си

ByK
03-12-2010, 17:48
Тимонинче :-)

lenito_sf
03-12-2010, 17:51
Пламчо..ми такоа.. гледам сериал иии да оплаквам се 8-)
ти ?

Пумба :-) :-)

ByK
03-12-2010, 17:51
ти ?

кво праиш ,как си? :-) :-)

lenito_sf
03-12-2010, 17:54
ти ?

гледам true blood и се оплаквам и мрънкам на мама :lol:
и ме боли сичко 8-)
ти ? :-) :-)

uMnePaToPa
03-12-2010, 17:54
Императоре,как си :-)

Добре :-) ти ? :-)

gLypChenCee
03-12-2010, 17:55
Циганце циганцее.. :-({|= :lol:

beb0oy
03-12-2010, 17:55
Циганце циганцее.. :-({|= :lol:

:lol:

plamba95
03-12-2010, 17:56
chika bomb chika bomb :grin: :grin: :grin:

ByK
03-12-2010, 17:56
ти ?

гледам true blood и се оплаквам и мрънкам на мама :lol:
и ме боли сичко 8-)
ти ? :-) :-)
ми кефа се ,че ми опраиха телефона :grin:
и до сега го сглабах :lol:
иначе съм добре :-) :-)

gLypChenCee
03-12-2010, 17:57
Иф ма чо ка ке праиш? 8-)

lenito_sf
03-12-2010, 17:58
малиии.. тоа как я излашка.. :shock: :shock: :razz:

iveetyy
03-12-2010, 17:59
Хелоуу..
what`s up (:

plamba95
03-12-2010, 18:00
хай иве :-P

iveetyy
03-12-2010, 18:01
Хай (:
Как си?

lenito_sf
03-12-2010, 18:01
Хелоуу..
what`s up (:

nothing ;dd
you ?? 8-)

iveetyy
03-12-2010, 18:02
Хелоуу..
what`s up (:

nothing ;dd
you ?? 8-)

the same ;d
пълна скука..чудя се кой филм да си дръпна..;д

kaRtoFffche
03-12-2010, 18:03

o0oy ми нищо :-o :lol:

lenito_sf
03-12-2010, 18:05
Хелоуу..
what`s up (:

nothing ;dd
you ?? 8-)

the same ;d

true blood rulz :lol:

gLypChenCee
03-12-2010, 18:06

Да си лафила скоро с оня дет обича да го гази влакО? :shock: :-o

evalongoriq
Драсти :-)

plamba95
Хай (:
Как си?ми скучая и музика :-P

iveetyy
03-12-2010, 18:07
Хелоуу..
what`s up (:

nothing ;dd
you ?? 8-)

the same ;d

true blood rulz :lol:

Сериали не ми се гледат 8-)

Metal
03-12-2010, 18:09
Здрасти...

plamba95
03-12-2010, 18:09
мамооооо :-) :-) ко праим как сме

lenito_sf
03-12-2010, 18:10
Милооо, Лъчоо :-)

Metal
03-12-2010, 18:12
Хей Лен :) Как си ...

lenito_sf
03-12-2010, 18:15
мии бивам.. гледам true blood
ти ?? :)

Metal
03-12-2010, 18:16
ти ?? :)аз тука седя...
true blood - това филм ли е ?

MaLty
03-12-2010, 18:17
за доброто старо време нека се напием с тебе ..

kaRtoFffche
03-12-2010, 18:21

нем :lol:

gLypChenCee
03-12-2010, 18:22

нем :lol: тоя не съм го засичала 2-3 месеца.. :-o а пък ходим.. смяташ ли :razz:

evalongoriq
как сте

iveetyy
Хей..я дайте някви предложения за страшен филм..;д

iveetyy
03-12-2010, 18:23
как сте

Горе долу бива (:
Ти ?

kaRtoFffche
03-12-2010, 18:23

нем :lol: тоя не съм го засичала 2-3 месеца.. :-o а пък ходим.. смяташ ли :razz:
ъхъхъхъхъхъ :razz:

gLypChenCee
03-12-2010, 18:25

мда е 8-) той смяташе да се мести в спортното в стз .. дали пък.. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

evalongoriq
03-12-2010, 18:25
г/д

kaRtoFffche
03-12-2010, 18:26

мда е 8-) той смяташе да се мести в спортното в стз .. дали пък.. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

аа.. не думай :lol:

xPafx
03-12-2010, 18:26
Здравейте ^^

gLypChenCee
03-12-2010, 18:27
Да чукна на дърво :razz:

lenito_sf
сериал ;д
а ти как си иначе ??

милоо, има ли нещо.. :( :-) :-)

kaRtoFffche
Здравейте ^^

пафффффффф :oops:

kaRtoFffche
03-12-2010, 18:28

на 100 чукни :(

Metal
03-12-2010, 18:28
сериал ;д
а ти как си иначе ?? хе хе зле :P ... Как е даскалото :)

evalongoriq
03-12-2010, 18:29
Мило,уморена съм,малко ми е нервно..но съм по-добре за разлика от вчера :( :-) :-)

Metal
Виждам хора от стара загора :-o ( или така смятам де... )

gLypChenCee

на 100 чукни :(

Предстаям си само..

излизам от час ..

отивам на коридора

ии ..

ааааааааааааааааааааааааа :shock:

Манол на среща ми :razz: :razz: :razz:

gLypChenCee
03-12-2010, 18:30
Виждам хора от стара загора :-o ( или така смятам де... ) да.. ? 8-)