View Full Version : Да си го бръсна ли?
Имам простичък въпрос: Да бръсна ли пенисът си или не. Знам че е по модерно да го бръсна но все пак искам мнения. мерси :oops:
Да :-o
Но може и да си питаш гаджето :|
Neftochimic
03-11-2010, 11:50
не можеш ли сам да си прецениш?
NoShTnO_iZkUsHeNiE
03-11-2010, 13:14
Разбира се,че да
Зависи... Ти как предпочиташ да е иии съответно ако имаш приятелка и двамата водите полов живот, тя как предпочита... Ако няма претенции - както ти искаш.
vankata_kz1991
03-11-2010, 13:35
Ами според мен е по-добре да го обръснеш :) Ако имаш приятелка питай и нея,но така е по-хигиенично и ще иглежда по-голям :D :D Аз лично го бръсна 2 пъти в седмицата :D :D :-)
TsvetanVR
03-11-2010, 13:42
Абе то и аз го бръсна редовно, ама като почнете с тая "хигиена".....хората сигурно са измирали от болести допреди няколко години.. Ако се къпете 1-2 пъти месечно бръсненето няма да ви оправи хигиената. ;)
LovelyGirl
03-11-2010, 14:31
"По-модерно" :-o
Да, избръсни го.
hahavteen
03-11-2010, 16:32
Според мен се обръсни и след това питай приятелката си тя как предпочита. Моя приятел така направи и му казах че ми е неестествено без косми 8-)
Да, много ясно(бръсненето не е най-добрия вариант) :booooomb:
Аз лично го бръсна 2 пъти в седмицата :D :D :-)
Браво,браво доста се поддържаш! :-D
Аз лично го бръсна 2 пъти в седмицата :D :D :-) Много малко е батка .... :?
защо по дяволите го чета "Да си го бЛъсна ли" :lol: :lol:
darkPaladin
03-11-2010, 18:12
http://fedi.hit.bg/picardandrikerdoublefacnm1.jpg
Annihilati0N
03-11-2010, 19:05
ХАхаХАХа и аз това прочетох затова ми стана интересно! :D Да, избръсни го.
vankata_kz1991
03-11-2010, 19:36
Аз лично го бръсна 2 пъти в седмицата :D :D :-) Много малко е батка .... :?
Ем напълно достатъчно си е,да няма всеки ден да се стържа :) :) няма смисъл :) С крем за бръснене го намажа и после със самобръсначка gillette с 3 ножчета го минавам и е екстра :grin: :grin: :D и накрая му сложа малко крем за след бръснене ;) :-D :-D
Wikzinka
03-11-2010, 20:18
Според мен е по - добре да си го бръснеш :)
sunshinee1936
03-11-2010, 20:51
Според мен е по - добре да си го бръснеш :)
Ами според мен е по-добре да го обръснеш :) Ако имаш приятелка питай и нея,но така е по-хигиенично и ще иглежда по-голям :D :D Аз лично го бръсна 2 пъти в седмицата :D :D :-)
хммм,мен май не ме попита дали да си го бръснеш миличък :-D ,но както и да е,така си ми харесва,пък допреди няколко години хората не са обръщали такова внимание на тези неща 8-)
WhiteOneBG
03-11-2010, 23:55
Не го бръсни бе бате.
Напрай си кола маска.
Nikkynce
03-12-2010, 11:13
Бръсни го, естествено... :)
както на тебе ти харесва,обаче лично мое мнение е че "скинхед" си е най добре 8-)
Може би свързваш мнението му със своя собствена дилема :-D
Да ти имам и темата :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Може би свързваш мнението му със своя собствена дилема :-D
хаха грубоо..но не ! 8-)
travmiriaN
03-12-2010, 19:11
и аз така го прочетох :lol: :lol: :lol:
е ние ли трябва да ти казваме
ти си решаваш :(
retribution
03-12-2010, 20:19
"по-модерно" ??? --- по скоро по-хигиенично оттам ти си решавай! :-o :-o :-o
Annihilati0N
03-12-2010, 23:01
"по-модерно" ??? --- по скоро по-хигиенично оттам ти си решавай! :-o :-o :-o
Абе айде стига с т'ва по-хигиенично бе! Точно като папагали сте - единия казал, че е по-хигиенично и другите повтарят след него! Питайте дядо си и баба си едно време яко ли са миришели като не са се бръснали? Толкова сте малоумни...
По темата : в случая с бръсненето - най-добре го обръсни и не, защото е по ХИГИЕНИЧНО, а защото думата е точно модерно! На момиченцата вече не им харесват космати пи*ки! ;]
TERIER4ETO
03-13-2010, 09:51
защо питаш нас ... ние няма да ти го гледаме , а твойта приятелка така че питай нея :razz:
Callisto
03-13-2010, 10:52
Питай гаджето си, но според мен е хубаво синаги да е избръснат. Така лошата миризма не се задържа толкова.
renchence
03-13-2010, 11:18
ХАхаХАХа и аз това прочетох затова ми стана интересно! :D Да, избръсни го.
оххх, и аз това прочетох.. :lol: :lol: :lol:
Neopitom3na
03-13-2010, 11:33
аз съм ЗА, но все пак питай приятелката си :)
DaNGeRousLy
03-13-2010, 13:21
Що наистина не вземеш да го блъснеш ? http://www.myemoticons.com/images/what-s-hot/popular/roll.gif
бръсни го!! космите не са секси, повярвай ми!! :shock:
Subsense
03-19-2010, 23:04
Модерно :? :shock:
Бръсни го закфо са ти тия косми :)
museebedvenevidi
03-19-2010, 23:37
Бръсни!
Само гледаи да не го надялкаш като молив :D :D :D
Не го бръсни бе бате.
Напрай си кола маска.
после пиши кфо си чуствал по време на кола-та маска :lol:
+
ThedramaQueen
03-20-2010, 19:04
Питай гаджето си, но според мен е хубаво синаги да е избръснат. Така лошата миризма не се задържа толкова.
:shock: лошата миризма не се задържа толкова??? Ако се къпеш не би трябвало да има лоша миризма, не мислиш ли?
Пич, със самобръсначка НЕ ГО БРЪСНИ!!! Ще ти станат адски твърди космите и ще ти е адски неприятно. Отделно кожата около пениса ще се възпалява много често и е гадно. Купи си една машинка за подстригване и така го бръсни. Пак може да махне всичките косми.
Не във всички случай стават пъпки.....просто на някои места кожата е по-чувствителна и след време и тя загрубява,така че не при всички е така,а между другото има и кремове против тези работи,..
DevilWish
03-21-2010, 11:08
Първо по пениса няма окосмяване ,а около не.Второ твой избор е , а не наш.Не го прави, защото е модерно, а за да се чувстваш добре.Ако имаш приятелка и за нея ще е по-приятно ;)
^Приятелко,на някои хора и по пениса има окосмяване .... :)
Първо по пениса няма окосмяване ,а около не.Второ твой избор е , а не наш.Не го прави, защото е модерно, а за да се чувстваш добре.Ако имаш приятелка и за нея ще е по-приятно ;)
В крайна сметка кой има пенис? Ти или авторът?
Б*хти много си вярвате понякога :?
Не във всички случай стават пъпки.....просто на някои места кожата е по-чувствителна и след време и тя загрубява,така че не при всички е така,а между другото има и кремове против тези работи,..
Я препоръчайтe някакъв крем против такива пъпки?!?
DevilWish
03-21-2010, 15:15
Ахам и дори да има да не би да е гора?!Не ВяРВАМ, че може да има повече от няколко косъма точно по пениса ;)
Eми по хигиенично е да го обръснеш да не се получава гаф като ти правят свирка да се нагълта и с косми не е приятна гледка :lol:
Ми щото немоеш да казваш "Р" :-o :-o :-o
DjPiRgOs
03-25-2010, 10:06
Обраскай го аз тъй прая с машинка
TheSunshine01
03-26-2010, 15:07
Да
MrUnnamed
03-26-2010, 21:40
Няма кфо да му мислишшш хващай си една самообрасначна само за тази работа и бръсни на редд :D голяма тема ... :D :D
misslowe
03-26-2010, 21:42
Разбира се,че да
Абе и без гадже тва е гадно да ти е космат, смърди сърби. Мн ясно тва не е въпрос на "красота" а на ХИГИЕНА И ЛЮБОВ КАМ ХУЮ :o
Според мен е по- добре да си го бръснеш.
KpucTuaH4o
03-31-2010, 21:29
По- добре да си го бръснеш. Мое мнение. :) [/quote]
Имам простичък въпрос: Да бръсна ли пенисът си или не. Знам че е по модерно да го бръсна но все пак искам мнения. мерси :oops:
Модерно... подръжанието не трябва да ти е мотив. Обръсни го защото : изглежда по-голям, по-хигиенично е и ще се чувстваш по-добре, а не защото най-добрият ти приятел го е обръснал и искаш да не останеш по-назад.