View Full Version : Женския задник преди и след секс?
Преди няколко дни едно компетентно* момче каза за съученичка, че задника и се бил развалил* и според него, тя е правила секс вече.
Аз се позамислих върху тази теория, но не можах да стигна до някакъв категоричен извод.
И затова реших да се допитам до вас, форумните специалисти.
Та, променя ли се задника на момичето след началото на сексуалния живот. :-o
(бел.авт. *- въпрос на гледна точка)
snake223071
03-11-2010, 14:50
ем може ако нали по не е нежно и много задна прашка
krem4et0
03-11-2010, 16:24
Не, не се променя.
Ам нали знаеш оная поговорка " хyй оправя ама хyй и оправя" :)
Не е ли х.й оправя,х.й разваля ...... поне аз така го знам де :-o
А по темата-Да,разваля фигурата,особенно,ако си слабичка,за пълничките не знам,нямам наблюдения върху тях :-D
Доколкото знам се получава нещо като луфт.. но нз дали е задника или просто задната част като цяло.. разширяването се получава от самото разширяване на влагалището.. при момичетата с по-надарени приятели, разликата е по-очевидна. :-o
darkPaladin
03-11-2010, 18:16
http://fedi.hit.bg/picardandrikerdoublefacnm1.jpg
Ок, мерси, ако се появи някой с аргументация защо не се променя ще се радвам да я сподели. ;р
Засега още не ми се е изяснило променя ли се или не.
Пък скоро, предполагам, сам ще го разуча. ;д
hahavteen
03-11-2010, 19:03
ХАХАХАХ! :razz: Вие не сте добре. Обяснете ми как секса променя структурата :D Че могат да се стегнат мускулите в следстиве на някои пози е факт но да получиш луфт или да ти стане голямо дупето от много секс това са МИТОВЕ! :D И какво жените с малки дупета и прави крака не правят секс ли? Или може би всички жени в по-напреднала възраст са със задници 2 декара и огромен луфт защото от години правят секс?! Мислете малко с тия глави.
PainMonopoly
03-11-2010, 20:18
ХАХАХАХ! :razz: Вие не сте добре. Обяснете ми как секса променя структурата :D Че могат да се стегнат мускулите в следстиве на някои пози е факт но да получиш луфт или да ти стане голямо дупето от много секс това са МИТОВЕ! :D И какво жените с малки дупета и прави крака не правят секс ли? Или може би всички жени в по-напреднала възраст са със задници 2 декара и огромен луфт защото от години правят секс?! Мислете малко с тия глави.+1
Ако на някоя и се е развалил задника НЕ Е от секса. Погрешна причинно-следствена връзка си прави приятеля ти.
sunshinee1936
03-11-2010, 20:58
и аз не мисля че се променя нещо.....
_butterfly_
03-11-2010, 22:32
ХАХАХАХ! :razz: Вие не сте добре. Обяснете ми как секса променя структурата :D Че могат да се стегнат мускулите в следстиве на някои пози е факт но да получиш луфт или да ти стане голямо дупето от много секс това са МИТОВЕ! :D И какво жените с малки дупета и прави крака не правят секс ли? Или може би всички жени в по-напреднала възраст са със задници 2 декара и огромен луфт защото от години правят секс?! Мислете малко с тия глави.
+1
Не се променя,това как изглежда тялото ти зависи от гени, начин на хранене, поддържане чрез спорт и т.н.Също често заблуждение е, че луфта се дължи следствие от секса, а това е въпрос на структура
WhiteOneBG
03-11-2010, 23:52
Преди няколко дни едно компетентно* момче каза за съученичка, че задника и се бил развалил* и според него, тя е правила секс вече.
Аз се позамислих върху тази теория, но не можах да стигна до някакъв категоричен извод.
И затова реших да се допитам до вас, форумните специалисти.
Та, променя ли се задника на момичето след началото на сексуалния живот. :-o
(бел.авт. *- въпрос на гледна точка)
Хормони бе бате хормони ...
Виж съм момиче за 1 година да е било 70 кила - стана 45-48 стегна си страхотно тялото - след което пак качи до 55 и се върна на 49. За 12 месеца. Тва пубертета ебава майката на жената :D
Абе кви са тия глупости това си е ген .....това си е природа няма такива глупости :(
anonimchetou
03-12-2010, 16:42
от много секс може да остлабнеш както се знае.. а когато едно момиче отслабне може да има видима разлика в задника. НО ! това е от отслабнването.. а това че отслабването се дължи на секса е друг върпос.
Annihilati0N
03-12-2010, 22:50
Спокойно можеш да напишеш "компетентен" в кавички, а не със звездичка накрая. Не е вярно това.
Callisto
03-12-2010, 23:06
Според мен секса не може да навреди даже обратното...като правиш секс усобенно, ако ти си активната си тренираш мускулите...най-малкото можеш да се сдобиеш с по-стегнато дупе. :) Аз много обичам да съм отгоре и да гледам как моя е възбуден на макс, опипва цялото ми тяло и си пъшка тихичко. :D Хем доставя удоволствие, хем си потдърцам фигурата и мога да кажа, че си ми е много хубава. :)
Моя често също е бил активен...навремето беше малко пухкавичък, а сега леле майко, та той е момчето със най-сексапилно тяло за мен от всички. Супер яко си стегна дупето и само там му се лепя нищо, че е малко смущаващо, но не издържам. :D
tanch3t093
03-12-2010, 23:48
Според мен секса не може да навреди даже обратното...като правиш секс усобенно, ако ти си активната си тренираш мускулите...най-малкото можеш да се сдобиеш с по-стегнато дупе. :) Аз много обичам да съм отгоре и да гледам как моя е възбуден на макс, опипва цялото ми тяло и си пъшка тихичко. :D Хем доставя удоволствие, хем си потдърцам фигурата и мога да кажа, че си ми е много хубава. :)
Моя често също е бил активен...навремето беше малко пухкавичък, а сега леле майко, та той е момчето със най-сексапилно тяло за мен от всички. Супер яко си стегна дупето и само там му се лепя нищо, че е малко смущаващо, но не издържам. :D
И аз така :-D
Devillious
03-13-2010, 00:20
Ако ти влезе отпред и ти излезе отзад, може и да ти промени пилешката трътка.
ииии...
хуй разваля, хуй оправя, people! 8)
Neopitom3na
03-13-2010, 13:07
това са глупости
аз съм чувала, че се получава брич, но на някои им е по рождение.. луфта също :-o
Има глупави хора и никой не може да ги спре да се въдят . До авторката на темата :D кво да ти кажа като утре ще се пръкне следващия кретен който ще ти каже поредната градска легенда и ти ще пуснеш темата с въпрос вярно ли е или не :D Хора по цял свят тренират Йога с много по-сложни упражнения от тези в нормалния секс и не съм чул това да води до деформации върху телата на Йога практикуващите. Това с задника е уникално глупаво :lol: да не да хващате молив между бузките и да пишете по стената?????
сещам се колко е компетентен тоя твоя приятел 8-) няма такова нещо