Влез

View Full Version : помощ

Princessani
03-11-2010, 18:12
Здравейте ,по скоро искам да споделя ,Как реагирате ако полувинката ти те попита дали няма упастност от венерически болести ? Та не учаквах ,че и на мен ще ми се случи....Та днес мойто момче ме попита това ,защото негов приятел му казал ,че не съм цвете за мирисане и да използвал презервативи.Та аз съм имала връски с др момчета преди него както и той с други момичета....,но не мисля ,че има нещо ,за което да се съмнява .. мн ми е сдухано.. В днешно време няма нищо 100 процента сигурно,но все пак сякаш ми каза ,че едва ли не съм курва ....или аз така го приех... :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

darkPaladin
03-11-2010, 18:14
ех ако знае баща тииии твойте секси игри...

an0nimenn
03-11-2010, 18:17
Опасно сладки игри.О не, не ми говори!Ако знае баща ти,но не знае нали?
Ела недей ме жали,главата ми запали.Нека ме боли!

darkPaladin
03-11-2010, 18:20
ани 17 имаш ли малко си затваряй краката

Princessani
03-11-2010, 18:26
ани 17 имаш ли малко си затваряй краката ми да почти 19 ,ако е от някво значение

darkPaladin
03-11-2010, 18:51
ани 17 имаш ли малко си затваряй краката ми да почти 19 ,ако е от някво значение

доста си неграмотна

явно простутията е на мода

YouAteMyHeart
03-11-2010, 18:54
Момчето явно го е грижа за собственото му здраве.Не виждам какъв е големия проблем в цялата ситуация. :o Секса без презарватив за някои хора НЕ е нещо нормално,поради простата причина,че в днешно време не може да се разчина 100% на хората.Съвсем малка част ходят и си правят необходимите изследвания на всеки 3/6 месеца.

Princessani
03-11-2010, 19:02
Момчето явно го е грижа за собственото му здраве.Не виждам какъв е големия проблем в цялата ситуация. :o Секса без презарватив за някои хора НЕ е нещо нормално,поради простата причина,че в днешно време не може да се разчина 100% на хората.Съвсем малка част ходят и си правят необходимите изследвания на всеки 3/6 месеца. Сигурно е така,не е кой знае какъв проблем,но от както съм с него в целта ми да ме харесва ,си избивам мн комплекси ,без уснователна причина :( :( :(

britzy
03-11-2010, 19:43
19????
Как си преминала изобщо след 7ми клас(ако си) земи научи БГ,после лекар и така
ти ко искаш-да се лашкаш с него да му лепваш болести,ама да не ти се сърди е нема такива раоти :D

Wikzinka
03-11-2010, 20:06
Ти си на 19 ? :shock: Пишеш като 9 годишна

jujanka
03-11-2010, 20:07
оф абе хора момичето пита нещо ако можете да й помогнете помогнете й престанете във всяка тема на всеки да правите забележка колко е тъп и неграмотен бахти всеки прави грешки някои хора не са свикнали да пишат на клавиатура това не значи че и в действителност пишат така... пишете по темата разбрахме че днешната младеж вече не е същата като преди.

По въпроса: Еми, ако смяташ че си здрава не мисля че има от какво да се засягаш, просто му обясни че няма за какво да се притеснява момчето, ако настоява ползвайте презервативи пък ако и така се съмнява кажи му ако ще да ебе бе ко, да не е единствен. Да си слуша оня неговия приятел и да лъска бастуна.

sunshinee1936
03-11-2010, 21:03
доста си неграмотна

или явно лъже че е на 19 даже сигурна съм че не е на 19 .. един човек на 19 не може да разсъждава по толкова лапешки начин :D

alone83
03-11-2010, 21:06
доста си неграмотна

или явно лъже че е на 19 даже сигурна съм че не е на 19 .. един човек на 19 не може да разсъждава по толкова лапешки начин :DМоже, може, повярвай... :lol:

Princessani
03-11-2010, 21:23
оф абе хора момичето пита нещо ако можете да й помогнете помогнете й престанете във всяка тема на всеки да правите забележка колко е тъп и неграмотен бахти всеки прави грешки някои хора не са свикнали да пишат на клавиатура това не значи че и в действителност пишат така... пишете по темата разбрахме че днешната младеж вече не е същата като преди.

По въпроса: Еми, ако смяташ че си здрава не мисля че има от какво да се засягаш, просто му обясни че няма за какво да се притеснява момчето, ако настоява ползвайте презервативи пък ако и така се съмнява кажи му ако ще да е** бе ко, да не е единствен. Да си слуша оня неговия приятел и да лъска бастуна. благодаря

t0d1t0
03-11-2010, 23:25
ти не беше ли оная спамерката аничка :(

WhiteOneBG
03-11-2010, 23:49
Здравейте ,по скоро искам да споделя ,Как реагирате ако полувинката ти те попита дали няма упастност от венерически болести ? Та не учаквах ,че и на мен ще ми се случи....Та днес мойто момче ме попита това ,защото негов приятел му казал ,че не съм цвете за мирисане и да използвал презервативи.Та аз съм имала връски с др момчета преди него както и той с други момичета....,но не мисля ,че има нещо ,за което да се съмнява .. мн ми е сдухано.. В днешно време няма нищо 100 процента сигурно,но все пак сякаш ми каза ,че едва ли не съм к***а ....или аз така го приех... :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

НЕ им обръщай ванимание на дебилите отгоре - и без тва никога нямат да имат дори 0.1% шанс да пипнат венерическа болест :D

Виж ся кво - нормално е. Всяко момче би го направило. Даже е хубаво , че се сеща тва тряя те навежда на мисълта че му пука и за самия него => е чист , което значи , че и ти няма да имаш проблеми.
А и живеем в такъв свят че ...

ReachlessGirl
03-12-2010, 05:18
Ми ако толкова се притесняваш и ти е кофти, че те мисли за *еди каква си* иди се прегледай за венерически болести .. така хем ти ще си спокойна, хем приятелят ти .. :?