View Full Version : Гримове
tanitooo
03-11-2010, 18:02
Кой са основните гримове който трябва да притежава всяко момиче??? Смятам да подменям гримовете си, бихте ли ме посъветвали от къде да си взема хубави, но евтини нещица? Благодаря предварително :) :) :)
според мен заса си хубава но всъщевремно естествена ти трябват
-ФДТ (мейбалин афинитон) около 10 лв
-руж (Флор мар) до 5 лв
-спирала (ейвън) 3 лв
-гланц (какъвто ти хареса)
може и черен молив ,но зависи
според мен е това най-важното
YourSupergirl
03-11-2010, 18:28
-руж (Флор мар) до 5 лв
-спирала (ейвън) 3 лв
намирам и цветните моливи за очи за красиви :)
и сенки в тон с дрехите не е лошо :]
danibebi
03-11-2010, 20:07
-руж (Флор мар) до 5 лв
-спирала (ейвън) 3 лв
намирам и цветните моливи за очи за красиви :)
и сенки в тон с дрехите не е лошо :]
да и аз съм съгласнa ;)
mArMaLaDkA
03-11-2010, 20:23
Фон дьо тен? Руж? Цветни моливи? Крайно ненужни глупости?
Коректор и спирала(която няма да ти е особено нужна, ако имаш хубави, тъмни и дълги мигли).
TeenSpirit
03-11-2010, 20:24
Кой са основните гримове който трябва да притежава всяко момиче???
Няма такива. Не можеш да задължиш някое момиче да си купи нещо, от което няма нужда или да си вземе всички тея боклуци, просто защото трябва да ги има, но да не ги използва. Всеки да си купува това, от което се нуждае. Никой не може да ми каже, какви гримове трябва да притежавам.
billytalent
03-11-2010, 20:41
Коректор,спирала,гланц
in4et0yy
03-11-2010, 20:43
Коректор,спирала,гланц
:)
harabelka
03-12-2010, 07:03
фдт, спирала, гланц(балсам за устни)
miminka__94
03-12-2010, 07:38
емии според мен е хубаво първо да си купиш тоалетно мляко и хубав крем/гел за лице за да не си вредиш толкова на кожата с тези гримове . . . та към темата :
хубаво е да си купим :
-Фон дьо тен ( не съм сигурна как се пише 8-) )
- пудра
-сенки (вече си преценяш зависимост от цвета на очите ти,цвета на косата,тена какви цветове ще ти отиват)
-спирала
-черен молив
-гланц :)
Ebullience
03-12-2010, 08:53
1.хубаво и евтино няма
2.спирала. но трябва да е скъпа, за да не си личи, че имаш спирала. проличи ли си, че имаш спирала, всичко отива по дяволите и стои като намацано, така че стой си без грим.
titinkaa
03-12-2010, 09:18
Спирала,молив за очи,гланц,сенки,и евентуално ако ползва фдт и руж
LovelyGirl
03-12-2010, 10:49
1.хубаво и евтино няма
2.спирала. но трябва да е скъпа, за да не си личи, че имаш спирала. проличи ли си, че имаш спирала, всичко отива по дяволите и стои като намацано, така че стой си без грим.
Не мога да разбера как ще стане това някой да има спирала и това да не си личи? :) Грозно е, ако миглите са спластени, но това да си личи, че си със спирала..
Ebullience
03-12-2010, 11:29
1.хубаво и евтино няма
Не мога да разбера как ще стане това някой да има спирала и това да не си личи? :) Грозно е, ако миглите са спластени, но това да си личи, че си със спирала..
Купи си Turbo Lash или Projectionist на Estee Lauder и ще видиш как става :)
Lash Queen на Helena Rubinstein също, макар че ги прави неестествено дълги. Зависи колко пъти прокарваш четчицата. Трябва да се внимава.
Infinity
03-12-2010, 11:45
Абе , то като имаш възможности е много лесно и всеки знае , но авторката не каза , че търси скъпи неща. Съгласна съм донякъде, че евтиното в повечето случаи е не става , но понякога това е положението. Та според мен:
- спирала
http://www.shespeaks.com/pages/img/review/maybelline%20Collosal_02052009204319.jpg
Тази спирала , според мен е сравнително добра , а е и на достъпнва цена около 10 лева мисля , че беше.
- фон дьо тен, но ако имаш хубава кожа няма смисъл
ето едно предложение от мен
http://images.google.bg/imgres?imgurl=http://i.dir.bg/shop_storage/shop_xml/add/2009/03/17/t_6756901.jpg&imgrefurl=http://beauty.market.dir.bg/fscat.php%3Fid%3D3254%26o%3Dm%26firm_id%3D4277%26v ij%3De&usg=__Ntq9x_BaIEh3dt3iHb4heDpnABA=&h=100&w=93&sz=5&hl=bg&start=57&itbs=1&tbnid=2_pRCsDBxdSO5M:&tbnh=82&tbnw=76&prev=/images%3Fq%3D%25D1%2584%25D0%25BE%25D0%25BD%2B%25D 0%25B4%25D1%258C%25D0%25BE%2B%25D1%2582%25D0%25B5% 25D0%25BD%2B%25D0%25B1%25D1%2583%25D1%2580%25D0%25 B6%25D0%25BE%25D0%25B0%26start%3D40%26hl%3Dbg%26sa %3DN%26gbv%3D2%26ndsp%3D20%26tbs%3Disch:1
доволна съм.
И гланц , разбира се
ето този е много траен
http://www.nisea-bg.com/images/items/2693.jpg
На Seventeen около 8-9 лв. струва.
hahavteen
03-12-2010, 11:46
1.хубаво и евтино няма
И с двете не мога да се съглася. Има достатъчно много козметични продукти които са евтини но хубави. Аз лично имам палитра със сенки (88 цвята) за 16 евро и съм повече от доволна. Имам сенки и на МАС и разлика почти няма (6 цвята за около 50 евро). Да не говорим пък за спиралите. Спиралата ми на Мейбилин Яде е само 5-6 евро а прави миглите дълги, гъсти и ги извива (имам къси и светли мигли които изобщо не си личат). Грозно е миглите да са сплъстени но иначе какво й е лошо на спиралата? И как моля едно русо и светло момиче ще си сложи спирала и тя няма да си личи? Такъв варянт няма дори и да позлва кафява спирала (което е повече от грозно и глупаво) просто защото и миглите ще са руси. Спиралата не стои неестествено ако се поставя правилно. :?
За мен задължителни са крем за лице (аз имам супер добър на Eucerin който покрива червени петна и кожата изглежда супер добре. няма нищо общо с ФДТ обаче), спирала, черен молив и гланцове. Аз не ползвам ФДТ, руж и пудра защото смятам че нямам нужда но всеки сам си преценява. Ако ще ползваш сенки е важно да си вземеш eyeshadow basе.
tanitooo
03-12-2010, 12:24
Благодаря помогнахте ми много. Съгласна съм с всички. За спиралата аз имам една на Avon super FULL- хубава е,но не си слагам защото миглите ми са естествено дълги и извити и като си сложа спирала заприличвам на извънземно :-D ще си взема пудра и фон-дьо-тен, гланц, и сенки имам черен молив за очи чудя се за очна линия.
Отново thanks на всички :-)
sunshine955
03-12-2010, 13:04
балсам за устни .. и спирала може .. :)
Ebullience
03-12-2010, 14:04
slun4ice,
мнението ти ме провокира да навляза в една друга тема...
1.нека се повторя-хубаво и евтино няма.
Или поне безопасно за кожата и евтино няма.
Преди да си купиш нещо от магазина, то е минало през търговец на дребно, търговец на едро, представителства, има и разходи за транспорт и реклама (1мин в ефира на бтв е около 8000лв), нека стигнем най-накрая и до завода, където има режийни разходи и заплати за персонала(който не е малоброен), данъци(които не са малки), опаковка, НЕКА СТИГНЕМ И ДО СЪДЪРЖАНИЕТО НА ПРОДУКТА.
За него остават между 5 и 7 процента от цената на продукта. Прави си сметка с какво си мажеш лицето.
Ако картинката не е станала достатъчно черна, ще напомня, че марка и завод са 2 различни понятия. С други думи шампоана Pantene на италианците и шампоана Pantene на българите са 2 различни неща.
Същото важи и за праховете за пране, препаратите и за повечето вносни захарни изделия.
2. спиралата ако е качествена, ще се нанася така, че да не си личи. Русото момиче ще има различен вид просто защото ще има мигли. Но какви са миглите зависи от спиралата.
Очна лния, ако не си си слагала преди си вземи някоя евтина и виж дали ще ти отива.. Не си купувай някоя скъпа и после да не я ползваш. Аз така направих и я хвърлих, но пък не ме е яд там за 2-3лв..
twilightHeart
03-12-2010, 14:34
Балсам за устни
Черен молив
Спирала
ФДТ
Коректор
Крем
Сенки
И ако имаш проблемна кожа- салицилов спирт
Балсам за устни
Черен молив