View Full Version : Онлайн пазаруване
UnForgettableDream
03-12-2010, 17:00
Здравейте! Преди време някой от вас беше дал линк към този сайт: www.bluebanana.cc И аз от време на време влизам и гледам. Понеже повечето неща ми се струват скъпички не съм си поръчвала, но днес когато влязох и гледам разни чанти, понеже си търся, на много ниски цени, например: http://www.bluebanana.com/blue-banana-checker-print-handbag-blackwhite-p-82926.html Иии като гледам 5,50 евро, това няма и 10 лв. Има и други работи и доста джунджурийки на ниска цена. Дали наистина е такава цената и ако си поръчам онлайн колко ще ми излезе доставката?? Щото няма смисъл да си поръчвам ако доставката е повече от чантата 8-) Ако има значение от Русе съм. Е, някой поръчвал ли си е от този сайт и доволен ли е? :)
има много готини неща наистина :shock: за жалост нямам опит с онлайн пазаруването :( виж аз пробвах с едно шалче и доста се оскъпява
Sub-Total:
titinkaa
03-12-2010, 19:53
Нз за вас,ама аз лично не пазарувам онлайн точно заради тея скъпи доставки :( Иначе на рожденния ми ден бях в един ресторант и една жена на масата до нас разправяше за няква нейна позната,че пазарувала от интернет и дрехите които й доставяли били маркови и оригинални,но от такъв сайт от друга държава
UnForgettableDream
03-13-2010, 05:39
[quote=xqxq_bs]има много готини неща наистина :shock: за жалост нямам опит с онлайн пазаруването :( виж аз пробвах с едно шалче и доста се оскъпява
Sub-Total:
vampgirl
03-13-2010, 05:42
Иии като гледам 5,50 евро, това няма и 10 лв.
цените не са в евро а в паундове :wink:
UnForgettableDream
03-13-2010, 05:46
Иии като гледам 5,50 евро, това няма и 10 лв.
цените не са в евро а в паундове :wink:
Отгоре, вдясно има едни знаменца и те са за смяна на валута.
Ммм според мен както в www.sportsdirect.com доставката от 20 паунда не е само за едно нещо, ами е до определени килограми...трябва да се поразровя да видя! Момчетата от моя клас си поръчват маратонки оттам и като се съберат десетина човека доставката им идва около 9-10 лв
titinkaa
03-13-2010, 06:57
[b]Абе да питам в този сайт www.sportsdirect.com къде има знаменца за валута,щото има много яки маратонки харесах си и искам да знам например
LaffyTaffy
03-13-2010, 09:26
[quote=xqxq_bs]има много готини неща наистина :shock: за жалост нямам опит с онлайн пазаруването :( виж аз пробвах с едно шалче и доста се оскъпява
Sub-Total:
mirelka9449
03-13-2010, 10:47
На оферта е да си поръчаш заедно с няколко приятелки и например ако сте две доставката ви излиза по 10 лв, а не по 20 иначе нещата в тоя сайт а много хубави. Ако си поръчаш пиши да кажеш подробности :)
[quote=titinkaa][b]Абе да питам в този сайт www.sportsdirect.com къде има знаменца за валута,щото има много яки маратонки харесах си и искам да знам например
А доколкото онлайн пазаруването аз не съм пазарувала и не смятам, освен ако не изкочи някаква причина, за която да не се сещам сега. Мен ме е страх, защото каква е гаранцията, че няма да донесат някаква повредена стока, при обувките - да изпратят две ляви или две дясни, обувките или дрехите да са по - малък размер...
MISkrisinkaaa
03-13-2010, 12:32
а колко струва доставката от тоя сайт http://www.sportsdirect.com/ 8)
billytalent
03-13-2010, 13:30
И аз съм си харесала доста неща от този сайт,сега мисля да навия някоя приятелка да си поръча нещо,за да ми излезне доставката по-ефтино 8-)
sunshine955
03-13-2010, 13:42
нормално е да е скъпа доставката .. все пак ги доставят от чужбина.
струва си само ако купиш много неща или повече хора .. какъв е смисъла да дадеш 2 паунда за 1 шал и 20 за дотавката :?