View Full Version : просто...
elysunny
03-12-2010, 17:46
здравейте .. имам проблем .. не знам дали е и проблем изобщо, но както и да е .. Ходих с едно момче 2 месеца и предии доста време (декември месец) скъсахме .. дваматаа имаме вина ... проблема е там, че аз съм 8 клас и не се чувствам готова да правя секс и така нататък ... той обаче искаше ии след като разбра, чее аз не съм готова ме заряза ... откакто не сме гаджета искарвам по добри оценки и т.н. ... истинатаа обаче, е че аз още го харесвам ... и не знам какво да направя, за да си го върна.. наистина много време има ии аз още не съм готова да правя секс ... та идеята ми е там да направя ли опит да си го върна .. и ако да какъв ?
Не си мисли, че можеш да промениш желанията му.
Или отваряш краката, или си седиш на гъза.
nIkEnCeTy_bE
03-12-2010, 17:50
Явно иска секс. Не си струва, щом не си готова няма да го правиш. Ако те обича истински, ще се върне при теб, дори без да иска секс. Според мене излизай с приятели, забавлявай се, забрави го. Щом сте се разделили, това е било края. Няма смисъл, да се връщаш назад, защото пак ще се повтори същата история.
filmimilmi
03-12-2010, 17:55
Можеш да си го върнеш, но няма да го задържиш ако не му пуснеш. Пък и той явно иска само секс щом те къса поради причината, че не си е начесал патката. Би трябвало да си отвратена от подобно отношение, а не да приемаш това като ултиматум и условие, което ако не изпълниш няма да го имаш за себе си. Та все пак акъл нямаш ли си, че след като условието "секс или нищо", явно действително не му трябваш за нищо, освен за удовлетворяване на нуждите на долната му глава, след като е решил, че няма смисъл да те чака и за него това би представлявало загуба на време... Гаджета още не са ти необходими. Има време, ще порастнеш, ще лапаш и т.н., но не му е сега времето. Наистина!
здравейте .. имам проблем .. не знам дали е и проблем изобщо, но както и да е .. Ходих с едно момче 2 месеца и предии доста време (декември месец) скъсахме .. дваматаа имаме вина ... проблема е там, че аз съм 8 клас и не се чувствам готова да правя секс и така нататък ... той обаче искаше ии след като разбра, чее аз не съм готова ме заряза ... откакто не сме гаджета искарвам по добри оценки и т.н. ... истинатаа обаче, е че аз още го харесвам ... и не знам какво да направя, за да си го върна.. наистина много време има ии аз още не съм готова да правя секс ... та идеята ми е там да направя ли опит да си го върна .. и ако да какъв ?
Щом те е зарязал заради едното е*ане сама си прави изводите, защо е бил с теб, и дали си струва да си с него.
ef4etyYy
03-12-2010, 18:02
За какво изобщо се чудиш дали да се опитваш да си го върнеш или не. Оо Ясно е, че не държи особено на теб, щом те е зарязал, само защото си му отказала да спиш с него. Ако държеше поне малко на теб, щеше да те разбере и да не настоява.
Харесването ще премине с времето, ще срещнеш някой друг, с който да бъдеш. :?
PinKchocolate
03-12-2010, 18:05
Това си е в природата на един мъж.. Но щом не може малко да си подържи патката в гащите, значи ще тръгне по курви... Ти такава ли си? Ако не си, запази си малко достойнсвото и го остави да си търси някоя патка заспала, която ще прави секс с него само и само, за да не я зареже той...
valdesbg
03-12-2010, 18:27
Не си мисли, че можеш да промениш желанията му.
Така е.
Какво е толкова сложното след като сама каза че не искаш секс? Щом не искаш - значи той е затворена страница.
Зарежи тия презвемки с харесвам го, искам го и така нататък. Щом го харесваш и го искаш - марш в леглото му. Ако не - затваряй страницата и си изкарвах хубавите оценки.
Ей, не се научихте как се взимат решения.
Take_That
03-13-2010, 09:44
да направя ли опит да си го върна ..
НЕ! НЕ! НЕ! НЕ! И ПАК НЕ!!!!!!!!!!!!
vesito13
03-13-2010, 09:55
Ако си готова да правиш секс с него, опитвай да си го върнеш. Макар че не виждам какво може да търсиш при човек, който иска само единия секс от теб.
Ако не си готова да правиш секс с него, въобще и не пробвай. Единственото, което може да получиш, е да ти се подиграе. Това е човек, за който явно секса е най-важен.
vas4e3to0
03-13-2010, 15:33
Ако си готова да правиш секс с него, опитвай да си го върнеш. Макар че не виждам какво може да търсиш при човек, който иска само единия секс от теб.
Ако не си готова да правиш секс с него, въобще и не пробвай. Единственото, което може да получиш, е да ти се подиграе. Това е човек, за който явно секса е най-важен.
++
anyfany2
03-13-2010, 16:10
Щом те е зарязал заради едното е*ане сама си прави изводите, защо е бил с теб, и дали си струва да си с него.
Не си струва. Има време за всичко. :---) :---) :---)
pussucetka
03-13-2010, 16:21
Ти не виждаш ли, че иска да е само с теб .. ако му пуснешш .. Имай достойнство .. Не ходи по гъза на такива момчетаа .. като негоо .. Не си струваа ! :?
Щом не се чувстваш готова да правиш секс, а той само това иска значи какво ще правиш с него. Няма смисъл да се върнеш при него и да правиш секс с него (ако това ще направиш, ако се съберете) само и само, за да му изпълниш желанията му.
ReachlessGirl
03-13-2010, 17:11
Няма смисъл .. след като те е оставил заради секса значи НЕ държи на теб и няма защо да си губиш времето с такъв човек .. :?
да направя ли опит да си го върна ..
НЕ! НЕ! НЕ! НЕ! И ПАК НЕ!!!!!!!!!!!! :) :) недей :)