Влез

View Full Version : Удължители за коса

3lItA
03-12-2010, 19:51
Здравеите хора.Значи аз разполагам с малко пари (100 кинта) и се нуждая от удължител за коса.Проблемът е че моята коса е много рядко срещана.Тя е кафяво русо тъмна.Ся разбрахте ли? :D Някакви предложения за ефтини удължители до 100 лева.?

sunshine955
03-13-2010, 13:38
а докъде ти е дълга косата ??
защото е супер грозно косата ти да е до раменете и да си слойиш удължители до кръста :? 8-)

sunshine92
03-13-2010, 14:26
За 100 лева можеш да си купиш удължение от изкуствен косъм, което не ти препоръчвам.

anna93
03-13-2010, 14:36
Лично на мен не ми харесва изкуствената коса. Една моя съученичка беше със изкуствена коса. В началото й стоеше добре, но в последствие бая грозно започна да стои. Тя беше с къса коса до раменете. Един път като си наведе главата назад и естествената й коса и изкуствената се разинаваха, всмисъл изкусвената стоеше по назад от естествената. А на една друга съученика има много рядка коса и си слага изкусвени кичури, но на нея по - добре й стои - ама пак си личи. Но всеки сам си решава....

BlackKeys
03-13-2010, 14:40
Удължители съм виждала по магазините за аксесоари за коса като Колет, Вива и т.н.
Виж там дали ще си харесаш.
Но в повечето слечяи седи ужасно.

POLLINA
03-13-2010, 14:42
защото е супер грозно косата ти да е до раменете и да си слойиш удължители до кръста :? 8-)
и кое му е грозното не ми е ясно

sunshine955
03-13-2010, 15:04
и кое му е грозното не ми е ясно
май не се изказах точно .. смисъл да не са на пластове удължителите а само 1 дълъг пласт .. да не говорим че стои толкова неестесвено ..

ELiTyYy
03-13-2010, 16:08
:D еййй пак големите "разбирачи" се извъдиха...

Моята естествена коса е точно така както казваш - до раменете и е един пласт ,без стъпала и т.н.
..само на когото съм споделила,че съм с удължена коса - знае.. а който не съм му казвала ..си няма и напредстава дори ... ;) ... пфофоф :-o

ELiTyYy
03-13-2010, 16:11
опа... по темата... хубава коса няма да си намериш до 100 лв..
няма смисъл да даваш пари за изкуствени коси...Нито стой естествено,нито красиво.. :)
По-добре посъбери малко повечко парички...и тогава вземи естествена коса... :) поне да си сигурна в покупката си.. :) :P

Beatriss
03-13-2010, 17:42
Такам.. 1. до 100 лева хубава коса НЯМА !
2. Една от мойто даскало е с изкуствена коса от " Магама " ии стои супер естествено и красиво.. ако незнаех, че я е удължила.. просто щях да и завиждам за косата.. ии 3. Спести пари ии си вземи коса от Магама например.. ;p