PDA

View Full Version : Кола маска - Джанкар

mirelka9449
03-13-2010, 17:08
Ами понеже четох тук из форума, че доста момичета използват колата маска на Джанкар или нещо такова беше и ми стана интересно. Имам няколко въпроса относно нея.
Каква използвате топла или студена?
Коя от двете е по - добра?
Доволни ли сте от нея?
Колко си взимате за краката и ръцете?
Става ли за триъгалника?
На каква цена е?
И какво производство е? (смисъл коя държава я произвежда)
Благодаря предварително :)

Valento
03-13-2010, 17:24
Ами понеже четох тук из форума, че доста момичета използват колата маска на Джанкар или нещо такова беше и ми стана интересно. Имам няколко въпроса относно нея.
Доволни ли сте от нея?
Става ли за триъгалника?
На каква цена е?
И какво производство е? (смисъл коя държава я произвежда)
Благодаря предварително :)

Ами аз като започнах да си правя коло маска започнах с нея , и бях доволен ... но ми писна аз да си я права и започнах да ходя на козметик ... доволен съм от нея аз си правех с нея само на краката .. и ми отиваха около от 3 до 6 тубички ... ствува 2 лв (топла)

gabi7u
03-13-2010, 18:15
Ами и аз изпоузвам нея, но засега. МИсля да почвам с епилатор, понеже не ми се чака да космите да порастнат 7 мм за да ги отстраня пак.

Топла.
Студената представлява смес подобна на пластелин, и трябва да се размекне като се стиска в ръцете например и после се нанася на краката малко по дебел слой и без плат без нищо, само с ръце се дърпа.
Докато топлата представлява смес подобна на мед, която трябва да се затопли на парна баня или в гореща вода ( аз я слагам в микровълновата ама не е за препоръчване) докато може да се нанесе лесно на краката и после притискаш здраво лентата в кутията към крака и дърпаш. Пише че лентата е за многократна употреба ама след първото изпоузване не става, затова по добре парче чаршаф - върши по добра работа.
Вече ти решаваш с коя ще ти е по-удобно, но мисл че с топлата е по лесно.

Доволни ли сте от нея?
Да доволна съм как отстранява космите, няма никакви странични реакцииот страна на кожате. Добра е, но не ми харесва че за да си свърши добре работата трябва окосмяването да е най-малко 5 мм.

Еми тя една тубичка ми стига за поне 3 пъти целите крака. Нз за ръцете, не си ги махам там.

Става ли за триъгалника?
Да, подходяща е за навсякъде.

На каква цена е? 1.40 е в аптеката.

И какво производство е?

Отзаде пише Джанкар - София, следователно може би е българска.

ПС: Valento е не съм съгласна с теб. Как ще ти отиват от 3 до 6 тубички бе мен. :shock: Ти горила ли си?
или просто аз съм прекалено неокосмена.
нз ако искате ме оспорете ама на мен ми върши работа доста време.

mirelka9449
03-13-2010, 19:22
gabi7u благодаря ти :)

mirelka9449
03-14-2010, 09:34
А и още един въпрос...след колко време растат отново?