View Full Version : Желанието ми
Незнам защо, но най-голямото ми желание е да се целувам и хората да гледат. Нормално ли е според вас, защото поввечето ми приятелки винаги са ми казвали, че била гадно да гледат хората! Незнам! Според вас нормално ли е ? :-o
YouDontKnowMe
03-13-2010, 21:26
Имаш желание да се докажеш пред другите , че си порастнала, че си добра в това и тн..?
Annihilati0N
03-13-2010, 21:26
Абе не е много нормално, но пък щом ти харесва! :D
Няма нищо ненормално,просто си падаш малко ексхибиционистка и това ти създава тръпка
Ми според мен целуването си е за теб,а не за това кой ще те види-ма щом ти създава готиво усещане го прави.Нормално е .
Незнам защо, но най-голямото ми желание е да се целувам и хората да гледат. Нормално ли е според вас, защото поввечето ми приятелки винаги са ми казвали, че била гадно да гледат хората! Незнам! Според вас нормално ли е ? :-o
Не много. Клони към ексхбиционизма, но...не съм сигурен.
Какви хора предпочиташ да те гледат? Жени ,мъже, всякакви?
Wikzinka
03-13-2010, 23:13
Според мен е нормално и аз не виждам нищо лошо в това :)
ReachlessGirl
03-14-2010, 06:24
Ми според мен целуването си е за теб,а не за това кой ще те види-ма щом ти създава готиво усещане го прави.Нормално е .
И аз съм на това мнение .. :-o
Хах странно е.. но пък щом ти харесвам няма нищо лошо :-)
orhidea95
03-14-2010, 18:14
нормално е... може да искаш да привличаш внимание или да покажеш каква сладка двойка сте с гаджето си.. но наистина за тези които гледат не е особено приятно.. иначе.. аз съм на мнение, че ако си обичаш приятеля няма да те интересува къде си и т.н..
TsvetanVR
03-14-2010, 18:44
Нормално е, споко. :) Мен пък не ме бъркат другите - бих правил и секс насред площада ако има коя да ми пристане на акъла. 8-) :shock: :D :D :D
искаш да покажеш на другите, че и ти можеш да се целуваш! 8-)
fanincety
03-19-2010, 20:42
..не виждам нищо странно в това (:
обаче аз си падам малко от срамежливите (уж 8-) ) ! ..всичките ни приятели ни повтарят колко сладка двойка сме и искат да на видят как се целуваме обачее.. :D
Показността е част от избиването на комплекси!
мен лично не ми пука дали някой ще ме гледа или не :)
Имаш желание да се докажеш пред другите , че си порастнала, че си добра в това и тн..?
Gr0zDan0v
04-06-2010, 17:34
няма лошо бе като ти е кеф кво ти дреме др кво мислят/гледат и т.н.