View Full Version : Целулит... по корема
PinkFloydSound
03-14-2010, 06:42
:shock: :shock: :shock: Имам целулит по корема и тази област като цяло, доста се стреснах, като видях. :shock: :shock: :shock: Как мога да го махнааа?
:-o
разширила си си корема мацко ....
ми никак докато е рано още почни да тренираш и се мажи с нещо мазно знам ,че патешката мас помага доста
А тези антицелулитните буламачи не им вярваи
PinkFloydSound
03-14-2010, 06:55
Всъщност не се ли полу4ават СТРИИ от разширяване, не целулит? :-o Аз си спортувам, не знам...
Май малко по малко ще трябва да си върна стария режим на хранене...
Мале, ще се гръмна.
ем аз ти казах не бива така рязко да се правят промени в храненето :)
аз докато почна да ям нормално минаха няколко месеца
и все още ям малко защото стомаха ми се сви доста
Пробваи това с маста :)
titinkaa
03-14-2010, 07:39
Мажи се с бебешко олио,то е мазно и попива бързо в кожата,по този начин кожата ти става еластична и не губи своята еластичност,и така няма да ти се появяват стрии,а за целулит нз кво помага
:) с патешка маз е най-добре :) повярваи
sunshine955
03-14-2010, 08:27
слагаш си фолио на корема и ходиш да тичаш .. така се потиш и топиш мазнините ...
ImmortalSportFreak
03-14-2010, 09:05
слагаш си фолио на корема и ходиш да тичаш .. така се потиш и топиш мазнините ...
Не се ли научихте че това е вредно ?!??? Айде няма пак за обяснявам защо......
Би :lol: тичай и прави коремни преси.Наблегни на упражненията за корем.
hahavteen
03-14-2010, 14:12
Целулита се появява от резки и чести промени в теглото и начина на хранене. За това и има дебели момичета (които винаги са си били пълни) които нямат никакъв целулит и слаби (които ту напълняват, ту отслабват и са нон стоп на диета) които се борят с целулит. Аз ти препоръчвам най-после да спреш да се вманиячаваш. Теглото ти е перфекто за ръста ти и изглеждаш невероятно! Почни да се храниш здравословно и пий много вода (не кола, сокове, кафета, бла бла а ВОДА) и продължавай да тренираш. Не мога да разбера защо се мразиш толкова че непрекъснато си вредиш. Имаш тяло за което страшно много момичета биха ти завидяли. Научи се да го приемаш и да се грижиш за него вместо да го наказваш (било то с нездравословна храна в големи количества или с диети).