Влез

View Full Version : Неловка ситуация

petiook
03-14-2010, 09:56
Здравейте!Искам да ви попитам два въпроса,с които се надявам да не предизвикам възмущение у вас :(.Именно поради незнание и невнимание сега сме притеснени.Осъзнавам грешката си и се надяваме на сериозни отговори,с които да се предпазим от повторни гафове и преди да правим нещо да сме запознати.
Натискаме се с приятелката ми дъгло време,аз започвам да и мастурбирам(това продължава 20 минути),възбуден съм страшно много,но не съм докосвал члена си.Когато се обърнах за да ми е по одобно по гаштите ми имаше лепкава течност,която се полепи съвсем малко по ръката ми (първият въпрос е каква е тази течност (сперма ли е),при положение,че не съм си пипал члена и не съм си мастурбирал).След 10 секудни бръкнах в приятелката ми (бях прекалено бъзбуден иии затова не отидох да се измия исках да продължим..... :-o ).Вторият въпрос е може ли тя да е бременна иии от тази течност забременява ли се,при положение че не съм получавал оргазъм. :-o

Vilencety
03-14-2010, 10:15
:razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: пф хахаха :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:

DinViesel
03-14-2010, 10:16
въпросната течност е предеакулационна.. състои се от 1-2 капчици по върха на главичката на члена и не съм сигурен дали може да се забременее.. но все пак поразрови се във темата Обща сексуална култура.. там може да намериш по-компетентен отговор

BonbonaBaby
03-14-2010, 10:26
Омг :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: много си прос заклевам се :lol: :lol: :lol: :lol:

petiook
03-14-2010, 10:36
Нищо не разбрах.Добре съжалявам наистина не съм запознат и не съм се ровил из нета.

DevlLady666
03-14-2010, 13:15
Ами като за начало не можеш и "и маструбираш" :D :D :D (rofl)
Може да се забременее от тази течност, преди мен обясниха, че се нарича предекулационна.. В нея се сеъдържат сперматозоиди, но мисля, че ако е било малко и е минало известно време нямаш проблем..
За напред първо се образовай, след това бъркай в твоите или нечии други гащи..
Има толкова много инфо из интернет, има и книги.. Защо вместо да пишеш безумства не вземеш да прочетеш нещо??
Съветвам те наистина да се образоваш, преди да стане гаф ;)
Аз все повече се отчайвам как може да имате (нямате) такава сексуална култура.. Има толкова много теми и материали.. За Бога ](*,) #-o #-o

vellvet
03-14-2010, 14:16
По-горе ти отговориха каква е "течноста" и какво съдържание на сперма има, такаче шансът да е бременна е 1 на милиард, почти невъзможно е!
Не искам да ви се бъркам в личния живот, но защо след като си бъркате по дупките не правите истински секс с ПРЕЗЕРВАТИВ!!!

sexytty
07-28-2011, 11:57
хахахахахахааххахахахахха хахахахахахахахахахахахха хахах .. :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz:

Zarity
07-28-2011, 16:11
Айде стига сте се подигравали де.
Казаха ти каква е течноста,по принцип има малко съдаржание на сперматозоиди,но е абсурдно да е забременяла само от това,че си я пипнал и после си си вкарал пръстите в нея.
И другия път като почнете да правите такива неща,се образовайте.